süper program 240x320 telefonlar için fulll skin mp3 çalar çok yönlü bir program

Sponsorlu Bağlantılar

danger03

danger03

Üye
    Konu Sahibi
süper program 240x320 telefonlar için fulll skin mp3 çalar çok yönlü bir program
süper program Mp3 çalar video oynatıcı resim gösterme
dosya yöneticisi alarm
kronometre ve extraları

program 240x320 telefonlar içindir

not:176x220 telefonlarda çalışıyor fakat skinler 176x220 çözünürlüklü olmadığı için ekrana sığmıyor

işte link

TURKISH POWER

Üye
saol...

yepeyp

Üye
danke shön

matrixugur

matrixugur

Üye
saol kankaa

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
p990 da çalışır o zaman ok

yasakmekan

Üye
saol dostum eline sağlık ama ses gelmiyo anlamaıdm

emrezorlu

emrezorlu

Üye
eyvallah kardeş

hamit00

hamit00

Üye
saol kardeş:)

emrezorlu

emrezorlu

Üye
paylaşım için sağol faydalı program görmek iyi oluyor:)

subay135

subay135

Üye
saloasın dostum ;)

katranci

Üye
bu programı telefona mı yukleyecegız

--------------- Ekleme ---------------

k750i de çalıştıramadım bu programı bir püf noktası varmı acaba?
şimdiden teşekkür ederim:(

seyhundu

Üye
kardeşlerim sizlerden bir ricam olacak bende s e k800i var ama sesi az çıkıyor bende atölyede çalışıyorum ses bana gelmiyor herkes bana diyorki bu telefon beş para etmez sesini nasıl yükseltirim bilgisaraydan iyi anlarım ram işlemci falan biri bana dediki ses şifresi var bana o lazım yada program sizlerden bir haber bekliyorum :agla

islam61

Üye
ne guzel

spawnfb

spawnfb

Üye
saol kardeş

grenade

grenade

Üye
eline sağlık

esinti-03

Üye
slm seyyundu kardeş yazılım atılıyo ses yükselmesi için ama benim tavsiyem taşına bilirmini 2 hapörlör seti satılıyor sony ericssonlar için ondan al kimse ama orjinal al basıda güsel veriyo gümbür gümbür dinlersin k800i sesini geçemezben öyle kullanıyom ben müzik açınça hekes kapatıyor mükemmel ses sony ericsson farkıyla:oke:

--------------- Ekleme ---------------

program için teşekkür bi demek gerek güsel bi programa benziyo yanlız nasıl kurcaz yardımcı olursanız sevinirim dosyanın içinde büssürü şey çıkıyo hepsini tek tek mi kurcaz

emre_33600

Üye
AYNI SORUN BENDEDE VAR DAYI BENDEDE K800İ VAR SESİ AZ GELIOO ONUN ICIN SES SIFRESI YOKK BI PROGRAM VAR SETOLL DIE ONU BENDE ANLAMADIMM BILGISI OLAN BIRISI VARSAA BI DESTEK CIKSAA COK MAKBULE GEECEERR

esmercocuq35

Üye
paylaşımın için teşekkürler

tanimazsinki

tanimazsinki

Üye
teşekkür edrım paylaşımın için

gokhanstar

Üye
tşkler

Üst Alt