<div class='quotetop'>(dustqm @ Nov 19 2005, 05:18 PM) [post=211096]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(msw @ Nov 18 2005, 12:32 AM) [post=210889]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Şimdi de 28. bölümde takıldım...geçilmiyor...bölüm çok kısa ama taktiğini bulamadım...
[/b][/quote]
aynen bende orda kaldım acaba o ateş parçası taşları kırıyo mu o üç tane taşın üstündeki kristal kalıyo eğer oyleyse ateş yeşil kristale değer değmez hızlı bi şekilde ateşten once toprağa girip ateşin o taşları kırmasını sağlayabilirsek o kristalde bizimdr geçen olursa haberleşelim kardişler
[/b][/quote]
ne kadar uğraştıysamda fayda yok...ateş topu o araya girmiyor es geçiyor...bir yolu olmalı
<div class='quotetop'>(Alive @ Nov 21 2005, 08:37 PM) [post=212345]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
nasıl gecileceğini ekleyecektim..Ama image ların icinde cr*ck yazısı olduu icin kabul etmiyor
[/b][/quote]
Save dosyasını bulamadık oyunun...c de yok.Nasıl geçileceği basit ama sabır istiyor...canavar köşeye gelince ateşi fırlatıyorsun ..köşe açılıyor...ama canawarları öyle öldüreceksin ki en az 9 kristal çıkacak...köşediki ni de alınca 37 kristal oluyor...kolay gelsin...28.bölümde görüşürüz