Super Jelly Bean [SJB 8.0][4.1.2][KitKat Temalı]

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıda kaldı la mesajım, ikinci linkdekini dene. Ben de çalışıyor o.

Yok ki la yukarıda legacy linki vermişsin bi de Zu keyboard .. Honami launcher göremedim varsa harbi bi daha astana ağa :-D

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hacı senin istediğin launcher 4.3 falan olsa gerek. Ondan düzgün çalışmıyor. 4.1.2 kullanıyorsun şuan. Yükle lx 4.4'ü sonra çalışır denediğin launcherlar.

Harbi mi :-D Xperia nin honami launcheri ışte bilirsin ışte o . Hastayım sony tasarımlarına :-)

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten Nexus 5de Xperia Keyboard ve Launcher kullanıyorum. Media Apps'im de var, çok iyi çalışan. Tek eksik lockscreen. Sesler ve bootanimation da var. =P

Nexus kitkat olduğuna göre yani ben o legacy romu yüklersem bu saydıklarınida yükleyebilirim anlamına mi geliyor :-D :-D

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
media apps hariç

Media apps de vardır da (benim kullandığımın uyanacağını sanmıyorum. ) pek kullanışlı/çok ram yiyorlar bir de her türlü bir eksik oluyor port işinde/ olmuyorlar.

Ama Launcher çalışır.

Yollasana bi ev le uygulama ekranını :-D

Klasör ön izlemesi kare şeklinde demi

He aynen bak küçük simgeler oluşmuş bunda o yok ışte olmuyor çözemedim ..

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sana attığım linkdeki apk'yi denedin yüklenmedi ya. Onu bir de system/app yoluna atıp rw-r--r-- şeklinde izinleri ver, restart, tekrar dene.

Nuh diyo peygamber demiyo pes ettim :-D rom çok iyi ya bi de o olaydı :-D ilk defa gb haricinde bu kadar ram görüyorum :-D

Bi yerden çıkma nexus 4 mu bulsam ne yapsam :-D