Invoke
Üye
-
Konu Sahibi
-
rom cok iyi yanliz şu radyo sorununu bir türlü çözemedim
İnternet radyosu kullanacaksın ya da XDA'den FM Radyo programları aratabilirsin Xperia Ray sayfasından. Ben vaktinde aramış, düzgün çalışanını bulamamıştım. :/
Teşekkürler rom iyide bana Legacy 4.3 daha iyi gibi geldi.
Bende 20 Tl'ye aldım birde 4.3'ü hangi overclock değerleri arasında kullanıyorsunuz?Benim Rayde de 4.3 kurulu, batarya eskimiş hatta ölmüştü yeni batarya aldım 15Liraya, şarj çok iyi gidiyor.
Bende 20 Tl'ye aldım birde 4.3'ü hangi overclock değerleri arasında kullanıyorsunuz?
**Android 4.1.2 SUPER JELLY BEAN**+Bootloaderınız açık olmalı
+CWM Yüklü olmalı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-İlk iki zipi hafıza kartına atın önce birinciyi sonra ray patchi flashlayacaksınız. (Kernelden sonra, şimdilik sadece hafıza kartına atın.)
-Telefonu fastboot modda pcye bağlıyoruz, flashtool ile kerneli flashlıyoruz.
-Telefonu clockwork modda açıyoruz.
-fu ll wipe yapıyoruz.
-Install zip from sd card/choose zip from sd card.... Zipi seçiyoruz. Flashlıyoruz. ---Sonra ray patchi seçin, flashlayın...
-wipe cache yapın.
-reboot system now.
Açılıyor...
**Üstteki kernel fusion 5.4. Sayfasında aynen şu yazıyor: "SJB fusion 5.4 5.5 ya da superfusion kerneli destekliyor ancak ben 5.4ü öneriyorum, 5.4 ile hiç bir sorun olmadan çalışıyor."
Dilerseniz xda'den fusion 5.5i de indirip flashlayabilirsiniz.
8.0 yeni geldi ben de paylaşayım dedim, bir kaç değişiklik mevcut, kitkat görünümlü olmuş.Güzel olmuş...
Ya ağa bu super jelly bean 8 de honami launcher yüklüyorum ama klasör yaptığım da içinde ki uygulamaların ön izlemesi görünmüyor neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?