Süper bir Java dosysa yöneticisi MobyExplorer v3.0

Sponsorlu Bağlantılar

hellboy1622

Üye
    Konu Sahibi
Süper bir Java dosysa yöneticisi MobyExplorer v3.0

evet arkadaşlar harika bi program sifreleme gizleme şıkıştırma düzenleme kopyalama text yazılarını düzenleme gibi özelliklere sahip bi program ve cr_ klenmiş halidir..5300 da denenmiştir hiç bir sorun yoktur..

rar pass:maxicep.com

Not: Çalışması için uygulama erişimi/veri erişimi/veri ekle ve düzelt/her zaman sor u seçin ve programı kullanın
Not 2: Klasör gizlemek için propertiesi seçin ordan en altta Hidden kutusunu isaretlyin OK leyin...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK, by_demiryurek, Laz¥ ve 4 diğerleri

sercu

sercu

Üye
Arkadaş bende var bu program ancak her bi hareketinde bilmem neye izin verilsin mi diyo senin söyledikelrini de yaptım.
Ha bi de şifre nasıl koyuluyo öyle demişsin ya. biraz açıklarsan memnun olucam.
Teşekkür ederim:pro:

hellboy1622

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım o sorun bende de var ama o telefıonla ilgili..telefon verilere ulaşmamızı engelliyor...Şifre koyabiliyorsun ama şifrelemeyle uğraşma çünkü dosyanın boyutuna göre işlemi uzun sürüyor...en iyisi dosya gizleme onun için gizleyecen klasörün üstüne geliyorsun ve propertiesi seçiyorsun..ordan en alta iinip Hidden diye bi kutucuk var onu işaretle seçenekten OK le ondan sonra hafıza kartında o klasör gizleniyor görünmüyor..tekrar görünür hale getirmek içinde tam tersi işlemi yapıyorsun...ben sorunsuz olarak kullanıyorumm...

mexhxmxet

Üye
Not: Çalışması için uygulama erişimi/veri erişimi/veri ekle ve düzelt/her zaman sor u seçin ve programı kullanın

BUNU NASIL YAPACAZ??? BEN BULAMADIM DA...:bilmem::bilmem::sukur:

blue__devil

blue__devil

Üye
kardeşim elline saglık cok güzel bir program

iskenlii

iskenlii

Üye
abi bu 5200 nasıl olcak yardım???

hellboy1622

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bilip bimeden konuşma ben 5300 kullanıyorumm hiç bisorunla karşılaşmadım 1 aydır da kullanıyorumm..sen kullanmayı bilmiyorsan biz ne yapalım ben gerekli açıklmayı yaptım..

selim15_23

Üye
3110 d da oluyor mu ?

oflu.6134

oflu.6134

Üye
bu prog.la msjda saklayabılıyomuyuz

qqqwwweeerrr

Üye
e250 olur mu

iskenlii

iskenlii

Üye
yok Olmas Bence s40 bu :P

--------------- Ekleme ---------------

VAlla bende bunun gibi bişey bekliyorum Teşekür

djkamer

djkamer

Üye
bn 6230i de kullanıorum arkadasımın dedıgı gbı yaptım olduuu mukemeeeel

altay_42

Üye
Saol Kanka

fanatikts

Üye
arkadasım emegine saglık güzel bir program

KOBE BRYANT

KOBE BRYANT

Üye
2 şey sorucam öncelikle msj saklayabilio musun eğer msj saklayamıosan file explorer le farkı ne hangisini tercih edersin msj saklayabiliosan da nasıl saklıosun :)

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
tesekkürler

degerli43

degerli43

Üye
bu prog da iyi ama çok fazla izin istiyor file explorer daha az izin istiyor

fearless888

fearless888

Üye
2 şey sorucam öncelikle msj saklayabilio musun eğer msj saklayamıosan file explorer le farkı ne hangisini tercih edersin msj saklayabiliosan da nasıl saklıosun :)

hayır arkadaşlar adı üstünde dosya yöneticisi msj saklayamıyorsun.2 programda gayet başarılı...

oguzkagan92

oguzkagan92

Üye
süper bi program bende vardı......uygulama erişiminikaldırmak istiyosanız bizim sitede war uygulama erişimini kaldırma orjinal gibi kullanıyorsun..benceçok güzel program....emeğe saygı :)

erkancs

Üye
baba bu sakladıgımızı nasıl bidaha geri alıyoruz

Takipçi Satın Al

Üst Alt