Süper bir Java dosysa yöneticisi MobyExplorer v3.0

Sponsorlu Bağlantılar

teyakkuz19

Üye
peki birinin programa girip tekrar dosyayı göstermesini engellemek için şifre koyabiliyoz mu bir de programı silmek istediğimzde de bizden şifre istemesi mümkün mü?

ultradahha

ultradahha

Üye
güzel program

shield

shield

Üye
teşekkürler

gencyurek2222

Üye
tesekkurler

eroyeren

eroyeren

Üye
tşkler dostum!!

adam gibi java dosya yonetici bulmak cok zor!

delirza

Üye
çookk teşekkkürler

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
teşekkürler kardeşim süper bu program

unall

Üye
sağol

durukansenol

Üye
tesekkurler bu guzel paylasım ıcın butun dedıklerını uyguladım ve basarılı bı sekılde baskaları tarafından karıstırılmasını ıstemedıgım dosyalarımı gızledım ( sıfre koymak ısteyen ler gızlemeyı onerırım dostunuz ahbabınız sıfre ney dedıgın de soylemek zorunda kalıosunuz bazen kırmamak ıcın ) 5130 xpressmusic

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin

Eline sağlık.:coold:

ACMİLANO

Üye
Güzel

aikut

Üye
merhba hellboy.aradığım bi program saol.yalnz bişe sorcam formda yeniyim.6220 c.telefnum var bildiğm kadaryla s40 tabanlı.bnm C:/system içinde mmcstore dosyasına ulaşmam lasım.güncelleme yükselttim hafıza kartı kitlendi tel.rehberim olduğu gibi hafıza kartında ve hafıza kartıda kitlndi:( bu dosya yönetici programlaryla systeme fln girilebiliyomuşz ama sorunda orda daha öncede java tbanlı bi dosya yönetici indrdim aynı sorun prgramda C:/ye giriyorum 2 tane dosya var Data/ve private/.system dosyasını nedn göremiyorm çıldırcam.lütfen yardımm..

yasirhym

Üye
eyvallah süper program olmuş....

SAMSUNSPORLUYUM

SAMSUNSPORLUYUM

Üye
Emeğine sağlık arkadaşım ama bu pro bir işe yaramıyor.sadece dosyaların uzantılarını değiştiriyor ve açılmaz hale getiriyor.resimleri değiştiremiyor.artı dosyaları dönüştürmesi bayağı uzun vakit alıyor.yani fileexplorer i deneyin daha iyi bundan

Laz¥

Laz¥

Üye
teşekkürler :oke:

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
eyw.

Takipçi Satın Al

Üst Alt