Süper Bir Cep Daha Nokia 6131

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
Süper Bir Cep Daha Nokia 6131
Cep telefonu alacağım W800i çok hoşuma gitti (özellikler ve müzik bakımından)
Ama cep telefonunun ekranının çizilmesinden nefret ediyorum
bu yüzden kapaklı bir model istiyorum.
W900i kapaklı olsaydı kafası deli gibi döneceğine hemen alırdım
araştırdım ama sony nin kapaklı modelleri malesef tam bir fiyasko
ekran pikseli bile hala 176x220 nin altında offf sony-ericsson offf
bu yüzden aşağıdaki nitelikleri tam olarak sağlayabilen bir tel var mı ? Ben bulamadım

1. Öncelikle kapaklı olacak (iç ekran korunsun dış ekranı önemli değil)
2. mp3 ü olmalı mp4 olabilir/olmayadabilir
3. kamerası güzel çekim yapmalı w800i kamerası gibi
4. hafızası çok fazla olmalı en az 512 MB (mutlaka hafıza kartlı olacak)
5. fiyatıda max. 800 YTL civarı olmalı
6. antensiz olacak
7. ekran pikseli en az 176x220 olmalı renkte en az 65536

unuttuğum özellikleri aklıma gelince eklerim
umarım böyle bir cep tel vardır

Ama kesinlikle siemens ve motorola olmayacak. en nefret ettiğim markalar ve asla almam paramı çöpe atamam

------------------------------------------------------------

ahanda almak istediğim bir model buldum orta fiyatta çıkacakmış nokai 6131

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Ben bu Forumda Yardım yada tavsiye İsteyip yardım almayan hele hele Cep telefonu hakkında yardım

almayan İnsan Görmedim. Şahsen Protesto Ediyorum.

bassavci

bassavci

Üye
konunun başına yardım yazarsan mutlaka yardım alırsın.
pcmastere katılıyorum.

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Mar 18 2006, 07&#58;11 PM) [post=300341]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben bu Forumda Yardım yada tavsiye İsteyip yardım almayan hele hele Cep telefonu hakkında yardım

almayan İnsan Görmedim. Şahsen Protesto Ediyorum.
[/b][/quote]
et güzel kardeşim başlık sayenizde hedefine ulaşsın onlarca sorular cevabını bulsun
ayrıca çok az cevap veren var herkes konu dışı diğerde toplanmış

(ayrıca ne demek istediğini anladım beni protesto ettiğinide. Önemli değil)

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(bassavci &#064; Mar 18 2006, 07&#58;36 PM) [post=300365]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
konunun başına yardım yazarsan mutlaka yardım alırsın.
pcmastere katılıyorum.
[/b][/quote]
bilgisiz değilim gözlemlerimde yanılmam gördüm-izledim-gözlemledim ki böyle bir başlık açtım
gerekli bir başlıktı bakan sayısında %90 artma var oda yeter.

evet yok mu böyle bir cep telefonu alsamda kurtulsam şu arama ızdırabından cep telefonsuz kaldık

barabelli

barabelli

Üye
bosh kardesım maxide herkes anında cevap alamazsada 1 2 gunde alıyor senden rıcam konuyu tam duzenle ve baslıgı ve konun ıcerıgındekı sozlerı duzel (ılk basta yazılanları) sonra bız sana yardım edelım ok zaten burası cep ıcerklı bı sıte baslıgı sen yap duzelt herkes cevap verır

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Mar 18 2006, 07&#58;45 PM) [post=300372]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bosh kardesım maxide herkes anında cevap alamazsada 1 2 gunde alıyor senden rıcam konuyu tam duzenle ve baslıgı ve konun ıcerıgındekı sozlerı duzel (ılk basta yazılanları) sonra bız sana yardım edelım ok zaten burası cep ıcerklı bı sıte baslıgı sen yap duzelt herkes cevap verır
[/b][/quote]
gerekli editlemeyi yaptım
zaten başlık konu içeriğine bayağı uygun
saydığım özelliklere sahip cep şuanda bence süper bir cep daha dedirtir yani

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Öncelikle hakkını helal et eğer kırdıysam. Öncelikle Konu Dışı olayında Hem fikiriz Zaten son günlerde herkesin buna canı sıkkın, ama Senin bu şekilde söylemen yanlış. Çünkü başlıkları İncele istersen "tavsiye isteyen" veya "falan sorunum var" diyen başlıklara bak en az 2. bir sayfa olacak kadar mesaj gelmiştir.
ha Hiç mesaj gelmeyen başlığa ise hakikaten Konuyu Bilen İnsan olmadığı İçin mesaj yazılmamıştır. daha yenisin Forumu gün geçtikçe tanıyacaksın tamam güzel kardeşim hadi kal sağlıcakla

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Mar 18 2006, 07&#58;48 PM) [post=300375]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Öncelikle hakkını helal et eğer kırdıysam. Öncelikle Konu Dışı olayında Hem fikiriz Zaten son günlerde herkesin buna canı sıkkın, ama Senin bu şekilde söylemen yanlış. Çünkü başlıkları İncele istersen "tavsiye isteyen" veya "falan sorunum var" diyen başlıklara bak en az 2. bir sayfa olacak kadar mesaj gelmiştir.
ha Hiç mesaj gelmeyen başlığa ise hakikaten Konuyu Bilen İnsan olmadığı İçin mesaj yazılmamıştır. daha yenisin Forumu gün geçtikçe tanıyacaksın tamam güzel kardeşim hadi kal sağlıcakla
[/b][/quote]
helal olsun be kardeş
hedef aynı hareket farklı olduğu için belkide bu tarz eleştiri aldım
ama olsun önemli değil
amacım başlığın hareketlendirilmesi
zorla konuyu okutmak gibi bişey oluyor ama olsun
yeterki konu dışı fazlalığını diğer taraflara şu yada bu şekilde çekilmesi gerekli diye düşünüyorum
hareketim bundan dır,
anlaşınız için teşekkürler

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Ben teşekkür ederim. Kırılmadan gerilmeden konuşulduğu için

barabelli

barabelli

Üye
kardesım bosh sen actında bak ınsanlar sana yorumdan yardımdan cok özeleştiri verdıler yaaa demekkı yardım yazsan dırek alıcaktın

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Mar 18 2006, 07&#58;57 PM) [post=300381]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben teşekkür ederim. Kırılmadan gerilmeden konuşulduğu için
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Mar 18 2006, 07&#58;58 PM) [post=300382]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kardesım bosh sen actında bak ınsanlar sana yorumdan yardımdan cok özeleştiri verdıler yaaa demekkı yardım yazsan dırek alıcaktın
[/b][/quote]
gündeme bi şekilde gelmeli
olsun herkes bana yüklensin önemli değil
imzamda herşey açık ve net
önemli olanı keşfetmek

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
linkindeki model canavar gibi süper bişey tam aradığım 2 GB a kadar hafızası artıyormuş
ama ne kadar olur ki fiyatı
orta seviye fiyatı ne kadar oluyor
model NOKİA 6131

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Telefon&#39;nun Kamerası Güzel 8x zoom hiç fena değil. Diğer Özellikleriylede Orta sınıf&#39;ın birazda üzerinde deniliyor. Fiyat Konusuna gelince İlk geldiğinde 450-500 YTL arası birşey Olur. Ama Pazardaki Tutulma Oranına göre Fiyat sonra Değişir. ya Çok düşer yada Artar. bence Geldiği Zaman Almakta acele etme.

Son birşey Mesajda yanLış başlıkta Nokia / Ericsonda

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Mar 19 2006, 04&#58;22 AM) [post=300712]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Telefon&#39;nun Kamerası Güzel 8x zoom hiç fena değil. Diğer Özellikleriylede Orta sınıf&#39;ın birazda üzerinde deniliyor. Fiyat Konusuna gelince İlk geldiğinde 450-500 YTL arası birşey Olur. Ama Pazardaki Tutulma Oranına göre Fiyat sonra Değişir. ya Çok düşer yada Artar. bence Geldiği Zaman Almakta acele etme.

Son birşey Mesajda yanLış başlıkta Nokia / Ericsonda
[/b][/quote]
ericsson için açmıştım sonra kapaklı nokia yı buldum başlığı editleyince mesaj yanlış yerde gibi gözüktü
içerik hem nokia hemde ericsson
nereye konur ki 2 yeride içine aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt