Gerçekleştirilen Buluşmalar süper bir buluşma... maxicep şanlıurfa zaza ve kol@j

Benı Korucan Diyee Kesın Basımızaa Bı Iss Gelır Ben Korkuyorum Senle Gitmem

.eRCaN.

Üye

abartma istersen işim gücüm yok art niyet arıyon hem art niyet olsa neden resimlerimi buraya koyayım delil teşkil eder

Tamam yer ayarla orada kalalım o zaman,keyfin nasıl isterse.Yalnız yemekleri kim yapacak

zaza

Üye
Vesselάm;3255664' Alıntı:
Benı Korucan Diyee Kesın Basımızaa Bı Iss Gelır Ben Korkuyorum Senle Gitmem
sana inat o çekindiğim kızlarla gidecem nispet olsun diye fotolar ekleyecem altına not diye şöyle yazacam

"isteyince gidilip hiçbişey olmadan tabi ALLAH istemedikçe hiçbişey olmadan buluşma yapılıyormuş

--------------- Ekleme ---------------

_є_®_¢_α_N_™;3255667' Alıntı:
Tamam yer ayarla orada kalalım o zaman,keyfin nasıl isterse.Yalnız yemekleri kim yapacak
bizim yapacak halimiz yok ya dışardan isteriz

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3255686' Alıntı:
Tamam yer ayarlamak pek kolay olmayacak gibi ama..Hadi bakalım
zor olacak çünkü yaz turistler ziyaretçiler olacak belki kışa ertelenebilir hazırlıklı ol

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3255700' Alıntı:
Kışın Antalya'da ne işimiz var yahu Gideceksek yazın gidelim.Gittiğimize değsin
ben ne zaman otelde kalsam başıma bi iş geliyor ne yapalım yani illa ölene kadar deniyelimmi neyse bakarız olmadı otele gideriz

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3255713' Alıntı:
Tamam ayarlarız bir şekilde
hadi ben kaçıyorum sonra görüşürüz kib aeo by

buketcik

Üye
ben ne zaman otelde kalsam başıma bi iş geliyor ne yapalım yani illa ölene kadar deniyelimmi neyse bakarız olmadı otele gideriz
sende yazın gel yahu.kışın bura yine sıcak farketmez ama senimi kıracağız nezaman istersen gel

Reşwan

Emekli Yönetici
bu ne güzel buluşmaymış böyle bakmamışım hiç.. ne güzel ağır abi seni tanımak. menengüç kahvesini süt ile içersen daha bir güzel oluyor.

zaza

Üye
sende yazın gel yahu.kışın bura yine sıcak farketmez ama senimi kıracağız nezaman istersen gel
sen hele bir karşılama o zaman görüşürüz şaka maka bir yana şimdi gezdirecek adam lazım gps ten baksam belki birkaç yer bulabilirim ama yerlisi kadar anlamam

--------------- Ekleme ---------------

bu ne güzel buluşmaymış böyle bakmamışım hiç.. ne güzel ağır abi seni tanımak. menengüç kahvesini süt ile içersen daha bir güzel oluyor.
o kadar gidip oralarda bişiler içiyorum ama bende ilk defa gördüm

buketcik

Üye
gps aç el sallıyorum bak

zaza

Üye
geldinmi antalyayı görür gibiyim

zaza

Üye
Cepten anca o kadar lnsanlar gözükmüyor

zaza

Üye