zaza Üye _є_®_¢_α_N_™;3255143' Alıntı: Tamam gelince haber veririm ortak Genişletmek için tıkla ... tamam anlaştık 3. balıklıgöl buluşmasında artık kim önce gerçekleştirecek merak etmeye başladım. program falanmı yapsak her ay birini çağırsak
_є_®_¢_α_N_™;3255143' Alıntı: Tamam gelince haber veririm ortak Genişletmek için tıkla ... tamam anlaştık 3. balıklıgöl buluşmasında artık kim önce gerçekleştirecek merak etmeye başladım. program falanmı yapsak her ay birini çağırsak
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: tamam anlaştık 3. balıklıgöl buluşmasında artık kim önce gerçekleştirecek merak etmeye başladım. program falanmı yapsak her ay birini çağırsak Genişletmek için tıkla ... Kime kısmet olursa diyelim ve bekleyip görelim
zaza' Alıntı: tamam anlaştık 3. balıklıgöl buluşmasında artık kim önce gerçekleştirecek merak etmeye başladım. program falanmı yapsak her ay birini çağırsak Genişletmek için tıkla ... Kime kısmet olursa diyelim ve bekleyip görelim
zaza Üye _є_®_¢_α_N_™;3255179' Alıntı: Kime kısmet olursa diyelim ve bekleyip görelim Genişletmek için tıkla ... biri daha var urfaya gelecek olan ikinizden biri 3. diğeri 4. olacak
_є_®_¢_α_N_™;3255179' Alıntı: Kime kısmet olursa diyelim ve bekleyip görelim Genişletmek için tıkla ... biri daha var urfaya gelecek olan ikinizden biri 3. diğeri 4. olacak
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: biri daha var urfaya gelecek olan ikinizden biri 3. diğeri 4. olacak Genişletmek için tıkla ... Benim işim belli olmaz,İstanbula gidersem Urfaya gelemem.diğer arkadaşa 3.lüğü vereyim ben direkt
zaza' Alıntı: biri daha var urfaya gelecek olan ikinizden biri 3. diğeri 4. olacak Genişletmek için tıkla ... Benim işim belli olmaz,İstanbula gidersem Urfaya gelemem.diğer arkadaşa 3.lüğü vereyim ben direkt
zaza Üye _є_®_¢_α_N_™;3255190' Alıntı: Benim işim belli olmaz,İstanbula gidersem Urfaya gelemem.diğer arkadaşa 3.lüğü vereyim ben direkt Genişletmek için tıkla ... gelecen başka çaren yok
_є_®_¢_α_N_™;3255190' Alıntı: Benim işim belli olmaz,İstanbula gidersem Urfaya gelemem.diğer arkadaşa 3.lüğü vereyim ben direkt Genişletmek için tıkla ... gelecen başka çaren yok
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: gelecen başka çaren yok Genişletmek için tıkla ... 'Laf ağzından çıktı bir kere' diyorsun he.. Tamam geliriz,hallederiz
zaza' Alıntı: gelecen başka çaren yok Genişletmek için tıkla ... 'Laf ağzından çıktı bir kere' diyorsun he.. Tamam geliriz,hallederiz
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: tabiki gelecen hele bir gelme o zaman görürsün Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam geleceğim Ama senin yanına gelir miyim orası meçhul
zaza' Alıntı: tabiki gelecen hele bir gelme o zaman görürsün Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam geleceğim Ama senin yanına gelir miyim orası meçhul
zaza Üye _є_®_¢_α_N_™;3255230' Alıntı: Tamam tamam geleceğim Ama senin yanına gelir miyim orası meçhul Genişletmek için tıkla ... bak hele edepsize urfaya gelecen benim yanıma gelmeyecen seni kınarım
_є_®_¢_α_N_™;3255230' Alıntı: Tamam tamam geleceğim Ama senin yanına gelir miyim orası meçhul Genişletmek için tıkla ... bak hele edepsize urfaya gelecen benim yanıma gelmeyecen seni kınarım
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: bak hele edepsize urfaya gelecen benim yanıma gelmeyecen seni kınarım Genişletmek için tıkla ... Çok da tınnn
zaza' Alıntı: bak hele edepsize urfaya gelecen benim yanıma gelmeyecen seni kınarım Genişletmek için tıkla ... Çok da tınnn
zaza Üye _є_®_¢_α_N_™;3255248' Alıntı: Çok da tınnn Genişletmek için tıkla ... hele sen gelme
_є_®_¢_α_N_™;3255248' Alıntı: Çok da tınnn Genişletmek için tıkla ... hele sen gelme
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: hele sen gelme Genişletmek için tıkla ... Tamam o zamana kadar ölmez de sağ kalırsak geliriz Allah'ın izniyle
zaza' Alıntı: hele sen gelme Genişletmek için tıkla ... Tamam o zamana kadar ölmez de sağ kalırsak geliriz Allah'ın izniyle
zaza Üye _є_®_¢_α_N_™;3255293' Alıntı: Tamam o zamana kadar ölmez de sağ kalırsak geliriz Allah'ın izniyle Genişletmek için tıkla ... amin aferin bak isteyince oluyormuş dimi
_є_®_¢_α_N_™;3255293' Alıntı: Tamam o zamana kadar ölmez de sağ kalırsak geliriz Allah'ın izniyle Genişletmek için tıkla ... amin aferin bak isteyince oluyormuş dimi
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: amin aferin bak isteyince oluyormuş dimi Genişletmek için tıkla ... Kaşınma,gelip gelmemek hala benim kararıma bakıyor hatırlatayım dedim
zaza' Alıntı: amin aferin bak isteyince oluyormuş dimi Genişletmek için tıkla ... Kaşınma,gelip gelmemek hala benim kararıma bakıyor hatırlatayım dedim
zaza Üye _є_®_¢_α_N_™;3255316' Alıntı: Kaşınma,gelip gelmemek hala benim kararıma bakıyor hatırlatayım dedim Genişletmek için tıkla ... bu ifadenin altında ne var bilmek bile istemezsin
_є_®_¢_α_N_™;3255316' Alıntı: Kaşınma,gelip gelmemek hala benim kararıma bakıyor hatırlatayım dedim Genişletmek için tıkla ... bu ifadenin altında ne var bilmek bile istemezsin
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: bu ifadenin altında ne var bilmek bile istemezsin Genişletmek için tıkla ... İfadeyi filan boşver sen,oraya geldiğimde görüşeceğiz seninle
zaza' Alıntı: bu ifadenin altında ne var bilmek bile istemezsin Genişletmek için tıkla ... İfadeyi filan boşver sen,oraya geldiğimde görüşeceğiz seninle
zaza Üye _є_®_¢_α_N_™;3255336' Alıntı: İfadeyi filan boşver sen,oraya geldiğimde görüşeceğiz seninle Genişletmek için tıkla ... geleceksin tabi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
_є_®_¢_α_N_™;3255336' Alıntı: İfadeyi filan boşver sen,oraya geldiğimde görüşeceğiz seninle Genişletmek için tıkla ... geleceksin tabi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zaza Üye _є_®_¢_α_N_™;3255351' Alıntı: Bende diyorum bu çocukta bir anormallik var ama...(?) Meğerse böyle şeylere çok ilgi duyduğun içinmiş.. Genişletmek için tıkla ... neye ilgi duymuşum
_є_®_¢_α_N_™;3255351' Alıntı: Bende diyorum bu çocukta bir anormallik var ama...(?) Meğerse böyle şeylere çok ilgi duyduğun içinmiş.. Genişletmek için tıkla ... neye ilgi duymuşum