Gerçekleştirilen Buluşmalar süper bir buluşma... maxicep şanlıurfa zaza ve kol@j

Sponsorlu Bağlantılar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:d: 3 yaşinda neyi hatırlıcan :ehe

zaza

zaza

Üye
Olması gereken herşeyi siz bana dua edin ben olmasam zor görürdünüz mustafa abiyi ilk ben gördüm el sıkıştım ölsemde gam yemem :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
artistlige bak iyi vakit geçiremdikten sonra neye yarar :naughty:

zaza

zaza

Üye
Benim onla geçirdiğim 1 saat sizin tüm hayatınız boyunca karşılaştığınız sevlnce bedeldir :naughty:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
tmm :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Az kişiyle gelişen buluşmalar sakin ama muhabbeti bol olur. Bu buluşmada da öyle olmuş sanırım, hem muhabbetten hem de fotoğraflardan öyle görünüyor.

Mustafa abiyi de görmüş olduk, umarım biz de tanışma fırsatı buluruz. İsa ile ( :hmmm ) , Mustafa abi ile.. Ve tabii ki diğerleri. :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Az kişiyle gelişen buluşmalar sakin ama muhabbeti bol olur. Bu buluşmada da öyle olmuş sanırım, hem muhabbetten hem de fotoğraflardan öyle görünüyor.

Mustafa abiyi de görmüş olduk, umarım biz de tanışma fırsatı buluruz. İsa ile ( :hmmm ) , Mustafa abi ile.. Ve tabii ki diğerleri. :)

hasan, kars'ı da hesap ettim... senin yanına da gelecem inşallah ama temmuz ağustos gibi...
bir de denk getirirsem.. malatya starsley adaşımı görmeyi planlıyorum...
bunlar yakın zamanda düşündüklerim...
dediğim gibi ne zaman nerede olacağım pek belli olmaz...

bu arada arkadaşlar benim için kavga etmeyin... ben hepinize yeterim...:ehe
bana kıymet verdiğiniz için teşekkürler

zaza

zaza

Üye

tama herşey güzel falanda "İsa ile ( :hmmm )" buradan çıkarmam gereken bir anlam varmı :D

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Bende Balıklıgöl'e gidip sadece öyle balıklara bakıp dalmak isterdim birde yanımda birisi olacak o mucizeyi anlatan değmeyin keyfime :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
kaleyi dolaşma hakkımı ailemle kullanmak istiyorum...
ne hikmetse tekrar olacakmış gibi içimde bir his var...

Sidretül Münteha

Üye
Bende Forumda Tek Kişi İle Görüşmüştüm :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Güzel buluşma olmuş,resimler de gayet güzel :)

İnşallah ben de gelecem İsa,Yazın :)

zaza

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3255109' Alıntı:
Güzel buluşma olmuş,resimler de gayet güzel :)

İnşallah ben de gelecem İsa,Yazın :)
inşallah gel gel:naughty:

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
çok güzel