zaza Üye CoDeYs' Alıntı: eee yanı Genişletmek için tıkla ... gördünmü kendi itiraf ediyor Mert' Alıntı: İsa abiyi hep görüyorduk zaten Mustafa abiyi tanımış olduk.Meşhur avatar yorumcusu abimiz Güzel buluşma olmuş. Fotoğraflar için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... beni hep görmeniz normal çünkü benim gizlim saklım yoktur
CoDeYs' Alıntı: eee yanı Genişletmek için tıkla ... gördünmü kendi itiraf ediyor Mert' Alıntı: İsa abiyi hep görüyorduk zaten Mustafa abiyi tanımış olduk.Meşhur avatar yorumcusu abimiz Güzel buluşma olmuş. Fotoğraflar için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... beni hep görmeniz normal çünkü benim gizlim saklım yoktur
CoDeYs Üye zaza' Alıntı: gördünmü kendi itiraf ediyor beni hep görmeniz normal çünkü benim gizlim saklım yoktur Genişletmek için tıkla ... soylemese nasilsa cikiyor irtaya bizim varmi gizli saklimiz sanki
zaza' Alıntı: gördünmü kendi itiraf ediyor beni hep görmeniz normal çünkü benim gizlim saklım yoktur Genişletmek için tıkla ... soylemese nasilsa cikiyor irtaya bizim varmi gizli saklimiz sanki
zaza Üye CoDeYs' Alıntı: soylemese nasilsa cikiyor irtaya bizim varmi gizli saklimiz sanki Genişletmek için tıkla ... yoksa o zaman göster
CoDeYs' Alıntı: soylemese nasilsa cikiyor irtaya bizim varmi gizli saklimiz sanki Genişletmek için tıkla ... yoksa o zaman göster
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Güzel buluşma olmuş Genişletmek için tıkla ... dikkat ettinmi mert siverek tavasını yemek isteyenlerden biri geldi
Revengeful' Alıntı: Güzel buluşma olmuş Genişletmek için tıkla ... dikkat ettinmi mert siverek tavasını yemek isteyenlerden biri geldi
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Her fotoğrafta neden yanındaki senin 2 katın oluyor anlamadım Genişletmek için tıkla ... çünkü her gelen 80 kilodan aşağı olmuyor böyle 50 kilo olsa neyse CoDeYs' Alıntı: canim istemiyor yoksa var Genişletmek için tıkla ... yemiyor demiyorda
Revengeful' Alıntı: Her fotoğrafta neden yanındaki senin 2 katın oluyor anlamadım Genişletmek için tıkla ... çünkü her gelen 80 kilodan aşağı olmuyor böyle 50 kilo olsa neyse CoDeYs' Alıntı: canim istemiyor yoksa var Genişletmek için tıkla ... yemiyor demiyorda
CoDeYs Üye zaza' Alıntı: çünkü her gelen 80 kilodan aşağı olmuyor böyle 50 kilo olsa neyse yemiyor demiyorda Genişletmek için tıkla ... eklmem icin kiskirttigini bliyorum
zaza' Alıntı: çünkü her gelen 80 kilodan aşağı olmuyor böyle 50 kilo olsa neyse yemiyor demiyorda Genişletmek için tıkla ... eklmem icin kiskirttigini bliyorum
zaza Üye ne zaman gelecen bak pazar gününde yaparız tamammı diğer günler işler yoğun pazar günü kimse bana engel olamaz ALLAH haricinde
ne zaman gelecen bak pazar gününde yaparız tamammı diğer günler işler yoğun pazar günü kimse bana engel olamaz ALLAH haricinde
kol@j Üye Konu Sahibi hey maaşallah beğendiğinize sevindim... ilk günden baya cevap almış konu... eğer zamanım olsaydı, teyze de davet etmiş...uğrayacaktım... gelecek sefere inşallah isa'cığım tekrar tekrar teşekkürler
hey maaşallah beğendiğinize sevindim... ilk günden baya cevap almış konu... eğer zamanım olsaydı, teyze de davet etmiş...uğrayacaktım... gelecek sefere inşallah isa'cığım tekrar tekrar teşekkürler
zaza Üye bir aksilik olmazsa geleceğime söz veriyorum diyeceksin çokmu zor --------------- Ekleme --------------- kol@j' Alıntı: hey maaşallah beğendiğinize sevindim... ilk günden baya cevap almış konu... eğer zamanım olsaydı, teyze de davet etmiş...uğrayacaktım... gelecek sefere inşallah isa'cığım tekrar tekrar teşekkürler Genişletmek için tıkla ... sanki ne yaptık ki abi yatıya bile kalmayı bırak sana yemek bile yediremedik
bir aksilik olmazsa geleceğime söz veriyorum diyeceksin çokmu zor --------------- Ekleme --------------- kol@j' Alıntı: hey maaşallah beğendiğinize sevindim... ilk günden baya cevap almış konu... eğer zamanım olsaydı, teyze de davet etmiş...uğrayacaktım... gelecek sefere inşallah isa'cığım tekrar tekrar teşekkürler Genişletmek için tıkla ... sanki ne yaptık ki abi yatıya bile kalmayı bırak sana yemek bile yediremedik