Gerçekleştirilen Buluşmalar süper bir buluşma... maxicep şanlıurfa zaza ve kol@j

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
Güzel bir buluşma olmuş :D

ALLAH herşeyi gönlünüze göre versin..
sağol sefa aynı dilekleri bende senin için istiyorum zaten :)
Vesselάm;3250697' Alıntı:
:ehe Hadi Oradann Yaa Cücümen Kalmışınnn İştee :dry:
adam 90 kilo ne yapayım 2 katım :D
DiaBLoS™;3250759' Alıntı:
Herneyse konuya dönelim . :)

Zaza , biraz kilo al kardeşim . Abimizin , çocuğu gibi çıkmışsın . Taş gibi olman lazım taşşşş .:D
ben taş gibiyimde sorun kiloda :d:
Vesselάm;3250876' Alıntı:
Evet Yenmez Değil ? :D:D:D:D:D
İşinden Şikayetçi Olmaa Beee Yörü Git İşine Heval :ehe
ben işimden değil yapmakta olduğum ve bana ait olmayan işten rahatsızım hani gerçek misafir olasalar neyse hep akrabaları gelmiş :D
Vesselάm;3250910' Alıntı:
Uff Tamam Uzatma. :dry:
gıcık :D

zaza

zaza

Üye
Vesselάm;3250961' Alıntı:
Resimden Belli Oluyorrr :d:
Napıcann Başaa Gelirr Çekilir :ehe
Adını Sormadım :D
bak yeni hatırladım 94-95 kilo civarıydı 90 da değil :d:

bende adını yazmadım:islik

Sidretül Münteha

Üye
Uff Yaaa

zaza

zaza

Üye
bugün sıkıntılı gibisin ne oluyor melek :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Güzel fotolar..İstanbuldakiler utansın taa Urfa da buluşma oluyorsa İstanbulda her hafta buluşma olmalı be :D

zaza

zaza

Üye
Güzel fotolar..İstanbuldakiler utansın taa Urfa da buluşma oluyorsa İstanbulda her hafta buluşma olmalı be :D
ben orada olsaydım en az her bi semtte buluşma yapardım ist mecidiyeköy buluşması, ist şişli buluş..., ikitelli falan diye uzar giderdi :d: top sende ikna etmen lazım çene yapman lazım(h)

arslansem

arslansem

Üye

ben orada olsaydım en az her bi semtte buluşma yapardım ist mecidiyeköy buluşması, ist şişli buluş..., ikitelli falan diye uzar giderdi :d: top sende ikna etmen lazım çene yapman lazım(h)

Ben Adapazarındayım ki ama :D

arslansem

arslansem

Üye
Öyle bişey yapacam ama o zaman ne zaman kestiremiyorum :D bakalım..

zaza

zaza

Üye
ben olsaydım çoktan yapmıştım hatta eve davet etmiştim yatıya kalsınlar diye :ehe

Sidretül Münteha

Üye
bugün sıkıntılı gibisin ne oluyor melek :hmmm
Bilmiyorum :s

Demesiii Kolay Olmuyor Ben İsterımde Evden Cıkan Biri Değilim Kii Pff
Yoksaa Gercekten Eğlenccelı Olur Semıhle Karsı Karsıya Gelmek İsterdim :ehe
İsa İlede Kesın Elımdee Kalırdınız Yaaa Uyuzlar :ehe

Hurişimi İsterdımm Tuğçemi İsterdımmm İsterdım İsterdımm :ehe

ben olsaydım çoktan yapmıştım hatta eve davet etmiştim yatıya kalsınlar diye :ehe

Kafanı Yatı İle Bozdun Sanırımm :d:

zaza

zaza

Üye
Vesselάm;3251366' Alıntı:
Bilmiyorum :s

Demesiii Kolay Olmuyor Ben İsterımde Evden Cıkan Biri Değilim Kii Pff
Yoksaa Gercekten Eğlenccelı Olur Semıhle Karsı Karsıya Gelmek İsterdim :ehe
İsa İlede Kesın Elımdee Kalırdınız Yaaa Uyuzlar :ehe

Hurişimi İsterdımm Tuğçemi İsterdımmm İsterdım İsterdımm :ehe
birgün gelirim yaparız buluşmayı çokmu zor evden alır gezdirir gezdirir tekrar eve bırakırız zor bişey değil yani:ehe o kadar dert etme :)
Vesselάm;3251366' Alıntı:
Kafanı Yatı İle Bozdun Sanırımm :d:
bizde böyle günaydoğu çocuğuyuz ne kadar gelişsekte eski adetleri yerine getirmek lazım
günaydoğulu olmama ve büyümeme rağmen kürtçe ve zazaçayı sonradan öğrenmişimdir yani şöyle her bi kelimeyi büyüklerimden birkez duymak bile anlamını sormama ma yetmiştir:d:

canturgay

canturgay

Üye
beklenmedik plansız güzel buluşma olmuş :) mustafa abimizide görmüş olduk buarada

Sidretül Münteha

Üye
birgün gelirim yaparız buluşmayı çokmu zor evden alır gezdirir gezdirir tekrar eve bırakırız zor bişey değil yani:ehe o kadar dert etme :)
Yapmaya Yaa Annemde O Iznı Verırdı Tabıı Yok Böle Bişey İmkansızz Konusamazsınız Bılee Terss Bunlar Terss :ehe3
bizde böyle günaydoğu çocuğuyuz ne kadar gelişsekte eski adetleri yerine getirmek lazım
günaydoğulu olmama ve büyümeme rağmen kürtçe ve zazaçayı sonradan öğrenmişimdir yani şöyle her bi kelimeyi büyüklerimden birkez duymak bile anlamını sormama ma yetmiştir:d:
Bizde de, O Adet Vardır Amaa Yanıı Ne Bılımm :D:D:D

beklenmedik plansız güzel buluşma olmuş :) mustafa abimizide görmüş olduk buarada
Sonn Anndaa Haberlerını Aldık Konyalı :D

zaza

zaza

Üye
bizde her an herşey olabilir bi bakmışım istanbulda süpriz bir isimle yine buluşmadayım yani benden herşey beklenir inş. istanbuldada yaparım 3. balıklıgöl buluşması planlıyorum şuan artık istanbulda 4. veya 5. olur:d:

--------------- Ekleme ---------------

Vesselάm;3251395' Alıntı:
Yapmaya Yaa Annemde O Iznı Verırdı Tabıı Yok Böle Bişey İmkansızz Konusamazsınız Bılee Terss Bunlar Terss :ehe3

Bizde de, O Adet Vardır Amaa Yanıı Ne Bılımm :D:D:D

şimdi ben yatıya gelsem annen kabul edecekmi? hayır eee o zaman :naughty:
benim anam mustafa abi yanımdayken aradı dedi tut kolundan getir sokaklarda sürünmesin :naughty:
anam benim :sarıl:

canturgay

canturgay

Üye
Vesselάm;3251395' Alıntı:
konyalı değilim ben :P:

bizde her an herşey olabilir bi bakmışım istanbulda süpriz bir isimle yine buluşmadayım yani benden herşey beklenir inş. istanbuldada yaparım 3. balıklıgöl buluşması planlıyorum şuan artık istanbulda 4. veya 5. olur:d:

/QUOTE] gelde bi de konya buluşması yapalım o zaman isa bekliyorum bak :D

zaza

zaza

Üye
Vesselάm;3251410' Alıntı:
Lafımı Çalmaa :dry:

Heralde Kabul Etmıcek Delırdın Mı Sen Hadı Kız Olsan Belkıı :d:
o lafın patenti varmı valla sana inat gider onuda patenlerim de bu diğerleri gibi 10 milyar civarı kadar olmaz milyon dolarlar isterler:d:

ama bak sen olsaydın ben her türlü misafir ederdim ailem demezdi ki bu kızın ne işi var diye evde biz çok medeni ve misafirperveriz:d:

--------------- Ekleme ---------------

/QUOTE] gelde bi de konya buluşması yapalım o zaman isa bekliyorum bak :D
önce sen gel sonra ben nedeni ise yoğun olmam :)

Sidretül Münteha

Üye
O Zaman Doğrusunu Yazda Bızı Kandırmaa :ehe
o lafın patenti varmı valla sana inat gider onuda patenlerim de bu diğerleri gibi 10 milyar civarı kadar olmaz milyon dolarlar isterler:d:

ama bak sen olsaydın ben her türlü misafir ederdim ailem demezdi ki bu kızın ne işi var diye evde biz çok medeni ve misafirperveriz
:d:
Bii Ölll Gell Yaaa :D:D
Bi Erkeğin Bizde Kalması Normal Değil Sonucta Bayanım Kendını Dövdürtme Bana :D