Daisy
Üye
Süper Anne Boncuk ve Diğerleri (:
Evet arkadaşlar; bu, ziyadesiyle doğurgan olan anne kedimiz Boncuk.
Zamanında bunun bir de abisi vardı. Büyüdükçe eve,köye uğramaz oldu, bayramlarda seyranlarda cama gelip annemle konuşurdu, bir süre sonra onu da kesti. Sonraları mahallenin yukarısındaki dönerci dolaylarında görülmeye başlandı, bir süre sonra da izini kaybettirdi.
Bunlar Boncuk'un sondan 3. nesil yavruları. 3 tanelerdi aslında, fakat birinin çalındığını düşünüyorum çünkü aniden ortadan kayboldu ve çok uysal bir hayvandı. (:
Sondan 2. neslin ilk halleri. (: Ne kadar da miniklermiş yahu. (:
Boncuk ve yavruları.
Yavaş yavaş büyüdüler tabii. (:
Annesini emmeyi bıraktığında, yani yaklaşık 1,5 ay civarında bir tanesini arkadaşıma verdim. İlk başlarda hep dolapların arkasına saklanıyordu, sonradan alıştı tabii. Adını Niki koymuştuk. (:
Niki'nin kardeşleri işte bunlar. Büyüdüler. Sondan 2. nesil en vefalı nesil çıktı.
Hala buralaralar, eve geliyorlar, camın önüne vs. (: [ Sarı erkek - Gri dişi ]
Birgün bunları mıncıklarken öldürmekten korkuyorum.
Ve bir de son nesil var tabii. Bunlar hiç bizim eve girmemiş olanlar. Onlardan geriye 2 tanesi kaldı ve bir tanesi bakkala ortak oldu.
s Cips paketlerinin arasına girip uyuyorlar.
s
Boncuk apartmanın kedisi aslında, herkes besliyor onu. Diğerleri de bahçede kalıyorlar ama ben çoğunlukla eve sokuyorum.
Bu arada, ben önceden kedilere elimi bile süremezdim. Birgün Boncuk ve abisi camı açık bulup eve girmişler, mutfağı dağıtmışlar, çaydanlığı devirmişler falan. Hırsız girdi sanmıştık.
O günden sonra onlara feci şekilde alıştım. (:
Evet arkadaşlar; bu, ziyadesiyle doğurgan olan anne kedimiz Boncuk.

Zamanında bunun bir de abisi vardı. Büyüdükçe eve,köye uğramaz oldu, bayramlarda seyranlarda cama gelip annemle konuşurdu, bir süre sonra onu da kesti. Sonraları mahallenin yukarısındaki dönerci dolaylarında görülmeye başlandı, bir süre sonra da izini kaybettirdi.

Bunlar Boncuk'un sondan 3. nesil yavruları. 3 tanelerdi aslında, fakat birinin çalındığını düşünüyorum çünkü aniden ortadan kayboldu ve çok uysal bir hayvandı. (:
Sondan 2. neslin ilk halleri. (: Ne kadar da miniklermiş yahu. (:
Boncuk ve yavruları.

Yavaş yavaş büyüdüler tabii. (:
Annesini emmeyi bıraktığında, yani yaklaşık 1,5 ay civarında bir tanesini arkadaşıma verdim. İlk başlarda hep dolapların arkasına saklanıyordu, sonradan alıştı tabii. Adını Niki koymuştuk. (:
Niki'nin kardeşleri işte bunlar. Büyüdüler. Sondan 2. nesil en vefalı nesil çıktı.

Hala buralaralar, eve geliyorlar, camın önüne vs. (: [ Sarı erkek - Gri dişi ]
Birgün bunları mıncıklarken öldürmekten korkuyorum.

Ve bir de son nesil var tabii. Bunlar hiç bizim eve girmemiş olanlar. Onlardan geriye 2 tanesi kaldı ve bir tanesi bakkala ortak oldu.
s Cips paketlerinin arasına girip uyuyorlar.
s Boncuk apartmanın kedisi aslında, herkes besliyor onu. Diğerleri de bahçede kalıyorlar ama ben çoğunlukla eve sokuyorum.

Bu arada, ben önceden kedilere elimi bile süremezdim. Birgün Boncuk ve abisi camı açık bulup eve girmişler, mutfağı dağıtmışlar, çaydanlığı devirmişler falan. Hırsız girdi sanmıştık.
O günden sonra onlara feci şekilde alıştım. (: