Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[SUN] Navigon Mobile Navigator 7.1.004 Final
Sponsorlu Bağlantılar
nazirhazir
Üye
ya arkadaşlar bu almanca galiba türkçe nasıl yaparız
tşk
roket22
Üye
ben yuklemeye calistim sertifika hatasi diyor yardim edermisin lutfen
santorsawyer
Üye
Telefnu hacklemen gerek arkadasım. bak yukarıda arama var tıkla oraya n95 hack yaz tabi telefonun n95 diye kaale alıyorum. sonra çıkan linklerden uygun olanını zaten bulursun biraz azim biraz caba halledersin. ilk bende çok kafayı yedim ama şimdi anasını aglatıyorum telefonun telefon yetti gari diye çökecek iç.ine dışına işledim hadı kolay gelsin
halil saglam
Üye
bu arkadas yardimci olmak istemiyor galiba arkadaslar yinede tesekur edelim cana sag olsun
--------------- Ekleme ---------------
ARKADASLAR ben bu navigonu kurdum ve turkce dil ile kullaniyorum verecegim linkde detayini
arkadasimiz izah ediyor umarim menmun kalirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alibayram61
Üye
yeterli gps alımını bekle diyor bu ne oluyor arkadaşlar ?????
Kamilan1
Üye
Arkadaslar MN7 i nin Q4 Almanya haritasi olani varmi birinizde?
Burda paylasirsaniz cok memnun olurum!!
Simdiden tskler..
5800 da cilisan navigasyon programi ariyorum lütfen yardim
yakupala
Üye
N78 de denemistir, cok guzel, navigasyon falan harika ama biraz daha duzeltilmesi gerekiyo bence, (icinde izi gezinilmiyo, garmin gibi olsa ) pekk diyecek soz olmazdi ) )
NKA
Üye
Bunun Radar i gösteren programi varmi?
grw75
Üye
Üstad teşekkürler, İspanya haritası da var mı acaba?
celilcemre
Üye
teşekkürler
serkan6838
Üye
Iyi günler arkadaslar, ben install edemiyorum nokia n96 telefonum var ve zertifikatfehler, bitte wenden sie sich an den programmlieferanten yaziyor. acilen yardiminiza ihtiyacim var. tsk ederim
Troja
Üye
sagol usta ellerine saglik
murat555
Üye
cok sagol kardes simdi indiriyorum bir sorum olacak bu navigasyon programlarini telefon hafizasinami yoksa hafiza kartinami yükleyelim
slm gardas. telefonun hackli mi? yani sertifikasiz program yükleyebiliyor musun yoksa sertifika hatasi mi veriyor telefonun? programi kur ve haritalari navigon dosyasina kopyala. cok basit.