[SUN] Navigon Mobile Navigator 7.1.004 Final

Sponsorlu Bağlantılar

nazirhazir

Üye
ya arkadaşlar bu almanca galiba türkçe nasıl yaparız
tşk

roket22

Üye
ben yuklemeye calistim sertifika hatasi diyor yardim edermisin lutfen

santorsawyer

santorsawyer

Üye
Telefnu hacklemen gerek arkadasım. bak yukarıda arama var tıkla oraya n95 hack yaz tabi telefonun n95 diye kaale alıyorum. sonra çıkan linklerden uygun olanını zaten bulursun biraz azim biraz caba halledersin. ilk bende çok kafayı yedim ama şimdi anasını aglatıyorum telefonun telefon yetti gari diye çökecek iç.ine dışına işledim :) hadı kolay gelsin

halil saglam

Üye
bu arkadas yardimci olmak istemiyor galiba arkadaslar yinede tesekur edelim cana sag olsun

--------------- Ekleme ---------------

ARKADASLAR ben bu navigonu kurdum ve turkce dil ile kullaniyorum verecegim linkde detayini
arkadasimiz izah ediyor umarim menmun kalirsiniz

alibayram61

Üye
yeterli gps alımını bekle diyor bu ne oluyor arkadaşlar ?????

Kamilan1

Üye
Arkadaslar MN7 i nin Q4 Almanya haritasi olani varmi birinizde?
Burda paylasirsaniz cok memnun olurum!!
Simdiden tskler..

korsantv94

korsantv94

Üye
saol emeğine sğlk:D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
eline saglık deniyelim

kayanet4

Üye
paylaşım için tesekkurler

delikadir21

delikadir21

Üye

mustimustich

Üye
5800 da cilisan navigasyon programi ariyorum lütfen yardim

yakupala

yakupala

Üye
N78 de denemistir, cok guzel, navigasyon falan harika ama biraz daha duzeltilmesi gerekiyo bence, (icinde izi gezinilmiyo, garmin gibi olsa :)) pekk diyecek soz olmazdi ) :))

NKA

Üye
Bunun Radar i gösteren programi varmi?

grw75

Üye
Üstad teşekkürler, İspanya haritası da var mı acaba?

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkürler

serkan6838

Üye
Iyi günler arkadaslar, ben install edemiyorum nokia n96 telefonum var ve zertifikatfehler, bitte wenden sie sich an den programmlieferanten yaziyor. acilen yardiminiza ihtiyacim var. tsk ederim

Troja

Üye
sagol usta ellerine saglik

murat555

Üye
cok sagol kardes simdi indiriyorum bir sorum olacak bu navigasyon programlarini telefon hafizasinami yoksa hafiza kartinami yükleyelim

merthans

Üye
slm gardas. telefonun hackli mi? yani sertifikasiz program yükleyebiliyor musun yoksa sertifika hatasi mi veriyor telefonun? programi kur ve haritalari navigon dosyasina kopyala. cok basit.

telefonu nasıl hacklicez, ben telefona hiçbir şey kuramıyorum, sertifika hatası verip duruyor :(:agla

musasiv

Üye
merhaba east europa proğramı indirdim ama rar dosyasını açarken hata veriyor şimdiden teşekkürler

Üst Alt