[SUN] Navigon Mobile Navigator 7.1.004 Final

Sponsorlu Bağlantılar

taner3232

Üye
mükemmel tekkelime sagol usta

makaveli03

Üye
tesekkürler usta

dede0680

Üye
hepinize selam arkadaşlar. bütün yorumları okudum en çok merak edilen şey hakkında yorum yapacağım. öncelikle paylaşımı yapan arkadaşa teşekkür ediyorum. n95 8gb kullanıcısıyım. ilkönce programı kurdum ve maps klasörüne haritayı kopyaladım. programı çelıştırdığımda almanca olduğunu gördüm. her ne kadar benim kurduğum program multilanguage olsa da ayrıca dil için bir sis program daha yüklemek geretiğini anladım. dil için de dosyayı install ettikten sonra ayarlardan programı türkçeleştirdim. kullanımı basit bir program. gps ile bağlanmadım çünkü haritayı gezdikten sonra gerek duymadım buna. işte en çok merak edilen konu: türkiye haritası detaylı mı? türkiye haritasında izmir, ankara ve istanbul gibi büyük bir kaç şehir oldukça detaylı idi. sokak sokak gösterilmiş. bu üç şehir dışında kullanıcaksanız başka hiçbir şehir yok. ben adanada oturuyorum. adanaya bakayım dedim haritadan ama şehirden bile haberdar değil harita:Ddediğim gibi yukarıdaki üç şehirde şehir içi yollarda kullanılabilir. şehirler arası yolculukta kullanamazsınız. teşekkür ederim. kolaylıklar...

ketur52

Üye
Elıne saglık

seloter

Üye
sayın arkadaşlar bu programı panasonic strada CN-GP5ON 'a yükleyebilirmiyiz acaba bilgi veren arkadaşlara bilgilerinden ötürü şimdiden teşekkürler....

chak88

Üye
sertifika hatasi veriyo yardimci olurmusunuz tesekkürler

Baskentlim06

Üye
sertifca hatasi veriyor

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
hepinize selam arkadaşlar. bütün yorumları okudum en çok merak edilen şey hakkında yorum yapacağım. öncelikle paylaşımı yapan arkadaşa teşekkür ediyorum. n95 8gb kullanıcısıyım. ilkönce programı kurdum ve maps klasörüne haritayı kopyaladım. programı çelıştırdığımda almanca olduğunu gördüm. her ne kadar benim kurduğum program multilanguage olsa da ayrıca dil için bir sis program daha yüklemek geretiğini anladım. dil için de dosyayı install ettikten sonra ayarlardan programı türkçeleştirdim. kullanımı basit bir program. gps ile bağlanmadım çünkü haritayı gezdikten sonra gerek duymadım buna. işte en çok merak edilen konu: türkiye haritası detaylı mı? türkiye haritasında izmir, ankara ve istanbul gibi büyük bir kaç şehir oldukça detaylı idi. sokak sokak gösterilmiş. bu üç şehir dışında kullanıcaksanız başka hiçbir şehir yok. ben adanada oturuyorum. adanaya bakayım dedim haritadan ama şehirden bile haberdar değil harita:Ddediğim gibi yukarıdaki üç şehirde şehir içi yollarda kullanılabilir. şehirler arası yolculukta kullanamazsınız. teşekkür ederim. kolaylıklar...
TeşekkürLer.:oke:

zeyunal

zeyunal

Üye
evet arkadaşlar program yükleniyor ama açılmıyor. program symbian 9.1 v3.0 telefonlarla uyumlu degil malesef... :(

yilmazkaptan

Üye
yaaa bu unsigned programlari yüklemeyi beceremiyom bir türlü iyilik seven bi arkadas bana bi signet version yapsa com sevinirim yada olan bi yöntem sölesin biri sinir oluyom bu unsigned prolara ne ypiosam bi türlü olmuyoo teskkürler

democles34

democles34

Üye
teşeke ancak e63 te çalışırmı?

penguen57

Üye
paylashim icin teshekürler

furkan312

Üye
kardesler aktive kod istiyomu be yardim ltf

knauf

knauf

Üye
ellerin saglik

yasamali

yasamali

Üye
slm rafihlar 6210`nu nasi halledcez yada hacklecez bilen varsa anasi babasi hayrinar bi yardim edsinler yorum
imanimizgevredi aramadan

kapmesli53

kapmesli53

Üye
n73 sertifika hatası didi ya...

beyazgulum2

Üye
programın avrupa linkleri rapidden silinmiş elinde olan biri yüklerse sevinirim lisanlama konusundada yardımcı olabilirim elimde cer ve dosyaları mevcut her programı sertifikalarız.haber verin yeter.ancak haritalar önemli...

yasamali

yasamali

Üye
slm arkadasim benim sorum benim 5800 nokiam var ve buna kafa karistirmadan tomtom yüklemek istiyorum bu verdin program bana uyrmi uymaz mi yata bana uyun bir tomtom navi önerin nedir lütfen bir cevap yaz simdiden eline saglik

rahmanbesir

Üye
Hani olmuyor ki

yasamali

yasamali

Üye
arkadas 6210 navide calisirmi bu

Üst Alt