[SUN] Navigon Mobile Navigator 7.1.004 Final

Sponsorlu Bağlantılar

dogank

Üye
ellrine saglikarkadas bende calisiyor yalniz sinyal sorunu var sinyali bulamiyor

alpay_2000

Üye
sertifika hatası veriyor kuramadım

trust-cloud

trust-cloud

Üye
beyler bu bu pro yu verne arkadas alıntı yapmıs galıba yada anlamıyo yada ilgilenmek istemyo sertifika hatası veriyosa telı hacklemenız lazım ilk once yoksa bosuna indirmeyin saten pro da full degil yanı sabahtan beri nette geziıyom ama bulamadım

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca mc guider buna bin basar hiç ugrasıpta yuklemeyın çok basit bi prg

delikadir21

delikadir21

Üye
Merhaba,
önce sagol usta, ama benim Nokeia E65 calismiyor, bu sadece N95, Symbian 9.2 sürücüsündemi, calisiyor?

Selamlar

birader benim n78 var yani 9.3 ve calisyor. diger arkadaslara gelince herkes sertifika hatasi diyor. cep telefonunuzu hacklediniz mi? bende sertifika hatasi hic vermedi cünkü hackledim. siz galiba bastan hatta yapiyorsunuz ilk önce hackleyin. program süper calisiyor ve yaya, araba, tir gibi secimleri var, tempo limiti asinca sinyal veriyor ve saire yani süper ve lisans falan gerekmiyor. Allah razi olsun bu programi bize veren arkadastan.

beyler bu bu pro yu verne arkadas alıntı yapmıs galıba yada anlamıyo yada ilgilenmek istemyo sertifika hatası veriyosa telı hacklemenız lazım ilk once yoksa bosuna indirmeyin saten pro da fll degil yanı sabahtan beri nette geziıyom ama bulamadım

ayrıca mc guider buna bin basar hiç ugrasıpta yuklemeyın çok basit bi prg

nasil full degil?

kral25

Üye
allah razi olsun

ferit34

Üye
N95-8GB telefonu hacklemeden kurdum hatasız ama program resimdekinden alakasız....

bica

bica

Üye
saol kardeş

sen bilisüy

omerka

omerka

Üye
tesekkurler super paylasim

sirinkirsehir40

Üye
selam arkadaslar suan aranizda yeniyim
benim sorum navigation programini nasil yüklüyecam bu programi indiriyom yardimci olurmusunuz
sagolun

extremum55

Üye
bu programı türkiyeden deneyip çalıştıran var mı acaba
66 dan daha orijinal geldi bana, ama il haritaları ayrıntılı değilse işe yarmaz

delikadir21

delikadir21

Üye
selam arkadaslar suan aranizda yeniyim
benim sorum navigation programini nasil yüklüyecam bu programi indiriyom yardimci olurmusunuz
sagolun

slm gardas. telefonun hackli mi? yani sertifikasiz program yükleyebiliyor musun yoksa sertifika hatasi mi veriyor telefonun? programi kur ve haritalari navigon dosyasina kopyala. cok basit.

nizam70

Üye
slm arkadaslar bu pro n73 e oluyor galiba
ben n73 tele yukledim hac mack yaptim ama program acilmiuor mn7 ye basiyorum oyle duruyor hic acilmiror acaba neden

remziseker

Üye
iyi

humax

Üye
Arkadaslar sızden rıca goren bılen varmı su a gıo navıgator n95 ler ıcın olanını craklı kurulumlu olanı cunku next marka turk yapımı cıhazlarda bıle kulanıllıyo ınananın tum navılerı toz cıkartıcak cınsınden cok hos cok guzel ben bunun nokıa n95e uyarlanını arıyom sızden rıcam varsa eyer buraya detaylı acıklamasıyla bırlıkte rapıt olarak rıca edıyorum sızlerden

nizam70

Üye
valla ben bir aydir sorunuma cozum ariyom kimse bisey yazmammis kon,uyu acan arkadasta galiba foruma ugramiyor yardim edende yok

musti50

Üye
    Konu Sahibi
mustif

mustif

Üye
Tesekkurler kardesler ellerinize saglik banada beneluk lazimdi

kukumaw

kukumaw

Üye
usta
emek harcamışsın tebrik ederim.ancak
part 2 hatalı olmuş.tam indirmiyor arşiv hatası veriyor.

Üst Alt