zaza Üye Revengeful' Alıntı: Katillerin izini sürerdim Genişletmek için tıkla ... tabi canım onlarda seni bekliyordu biz zor uğraşıyoruz sen nasıl yapıcaksın ben onu anlamadım bari atıyosunuz biraz yerden atın
Revengeful' Alıntı: Katillerin izini sürerdim Genişletmek için tıkla ... tabi canım onlarda seni bekliyordu biz zor uğraşıyoruz sen nasıl yapıcaksın ben onu anlamadım bari atıyosunuz biraz yerden atın
Denetim_Masası Üye şuan internetim olmasa; şimdi saat 00:54 son ses şarkı açmış olurdum ve mahalleye konser verirdim
jejep Üye zaza' Alıntı: Cepten giriyor olurdum Genişletmek için tıkla ... İnternet olmasa bu sitede olmazdı ki
minoo Üye internet diye bir şey olmasa demiyor ama şu an olduğunuz yerde internet olmazsa ne yapardınız diyor. olduğum yerde net yok ama ben cepten girerim nasıl bir cevap bu anlamadım ki ben.
internet diye bir şey olmasa demiyor ama şu an olduğunuz yerde internet olmazsa ne yapardınız diyor. olduğum yerde net yok ama ben cepten girerim nasıl bir cevap bu anlamadım ki ben.
minoo Üye Necmati' Alıntı: ben başka türlü sitelere girerdim Genişletmek için tıkla ... Necmi net yok net!