şu Telefonları Bi Kıyaslasak..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
şu Telefonları Bi Kıyaslasak..
biri bu...

dieride bu...

nokia 3250 ve siemens sxg75....
ikisininde fiyatı yakın birbirine siz olsanız hangisini düşünürdünüz?veya bu fiyata önerebileceiniz başka bi tel varmı (işletim sistemsiz telefon kullanmam gidipte s.e falan önermeyin :)
3250de symbian var falan filan sxg75dede cok konusuldu bu forumda linuxmu ne ondan var farklı bişi :)

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
ben nokia 3250 derim.

_BECK_HAM_

Üye
bana kalırsa da nokıa3250

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
valla bende önle düşünüom :)
şöle bi arastırıom yaa bu fiyattaki modelleri...önerilerinizi bekliorumm

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Sdece sana Nokia diyorum!!!

metin21

metin21

Üye
nokiadan şaşma derim şaşanlar Allaha emanet satacak oluosun siemens elınde cakıo ama nokiada boyle bırsey yok

irun

irun

Üye
bu bir karşılaştırmaysa, nokia nın karşısına karşılaştırılabilir marka koysaydın

Salihyet

Salihyet

Üye

symbianı falan var işte girin bakın

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Nokia 3250

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu ikisi arasında 3250.. Zoom'lu fotoğraf çekimi benim için fazla önemli değil dersen tabii ki..

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Siemens SXG75 Semens'in 75 serisinin en iyi telefonu. Telefonun ekran boyutu filan çok çok ii. 240*320 ve 2.2 inç ekrana sahip. Ancak SXG75'in bir kötü yanı kamerasında flaşının olmaması. Ek olarak IFL-600 kodlu flaşı kullanılabiliyor ama harici bir flaş. Flaş gece çekimi çok çok kötü. Flaş olunca çok ii. Ayrıca telin işletim sistemi LINUX.
Nokia 3250 özellikleri zaten biliniyor. Yorum yapmaya gerek yok. "NOKIA" zaten birçok şey ifade ediyor.

Benim görüşüm bu 2 telefonuda almam Nokia N80'i beklerim ve alırım.

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
hımmm n80 ha..
şu tel hakkında biraz bilgi virirmisiniz ark.lar bide ne gibi bi fiyattan satısa sunulur ?

amedian

amedian

Üye
bencede 3250 arkadasım

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(ardadoganer &#064; Apr 13 2006, 09&#58;46 PM) [post=315092]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hımmm n80 ha..
şu tel hakkında biraz bilgi virirmisiniz ark.lar bide ne gibi bi fiyattan satısa sunulur ?
[/b][/quote]

Bana göre en az Bin YTL&#39;den piyasaya girer. Çünkü günümüz mobil teknolojilerinin çoğu bu telefonda bulunuyor..

<span style="color:#990000">Bazı özellikleri:</span>
  • 3 MP, 2048x1536 piksel, video(CIF), flash, ön yüzde VGA kamera
  • MiniSD, Mp3 - AAC çalar, FM Radyo, Symbian S60 UI
  • EDGE, 3g, Wlan, bluetooth, kızıl ötesi..
Tüm özellikleri için tıkla.

FurkanBilge

Üye
3250 bencede

fatal19ty

fatal19ty

Üye
boşver siemensi 3250 al

maxiburak

maxiburak

Üye
arkadaşım sen sadece bunlardan birini alacaksann nokia 3250 öneririm ama başka bişiy de olabilirse sana n70 veya n80 derim :D

dreamgirls

dreamgirls

Üye
nokia'dan şaşma arkadaşım... :oke:

adilarici_07

Üye
3250den şaşma

Salihyet

Salihyet

Üye
bundan sonra konuları hortlatanları raporluyorum bu ne kardeşim nuh devrinden kalma konuyu hortlatmışsınız gene .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt