1 tanesi 13.5 lira 15 bölüm var 202 lira ediyor öğrenci adamız gücümüz yetmez
2 tane kitabı çıktı onları okudum dizisini izledim gerçekten çok iyi bir eser.İlk önce çizgi romanından dizisi yapıldı sonrada dizide bahsedilmeyen yerler kitaplarında anlatılıyor.
İnternetten okuyacağım artık![]()
Benim gibi bir cizgiroman hastasiysan tum seriyi alirsin. 
Birkaç gün önce John Steinback- Fareler ve İnsanlar adlı kitabı bitirdim. Mükemmel bir kitap. Herkese tavsiye ederim. Kitabı okurken yarıda bırakıp ertesi gün devam etmeyi düşünüyordum ama yapamadım. Aldığım gibi bitirdim. Hiç sıkmadı. Betimlemeler gözlemler çok güzeldi. Sonu kötü bitti. Kitabı bitirdikten sonra film izledim sandım. Aklımda canlandı. Şimdi John Steinback'in neden Nobel ödülü ve Pulitzer ödülünü aldığını.
Birkaç gün önce John Steinback- Fareler ve İnsanlar adlı kitabı bitirdim. Mükemmel bir kitap. Herkese tavsiye ederim. Kitabı okurken yarıda bırakıp ertesi gün devam etmeyi düşünüyordum ama yapamadım. Aldığım gibi bitirdim. Hiç sıkmadı. Betimlemeler gözlemler çok güzeldi. Sonu kötü bitti. Kitabı bitirdikten sonra film izledim sandım. Aklımda canlandı. Şimdi John Steinback'in neden Nobel ödülü ve Pulitzer ödülünü aldığını.
Sonu fena bitiyor.Ama gerçekçi
- - - Eklendi - - -
Sonu fena bitiyor.Ama gerçekçi
Suzanne Collins - Yeraltı Günlükleri Seris