Şu sıralar okuduğunuz kitap?

Sponsorlu Bağlantılar

-efşan

-efşan

Üye
Elif Şafak serileri.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Montaigne Denemeler

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
1 tanesi 13.5 lira 15 bölüm var 202 lira ediyor öğrenci adamız gücümüz yetmez :oha2:

2 tane kitabı çıktı onları okudum dizisini izledim gerçekten çok iyi bir eser.İlk önce çizgi romanından dizisi yapıldı sonrada dizide bahsedilmeyen yerler kitaplarında anlatılıyor.
İnternetten okuyacağım artık
:bilmm

Ben daha pahali saniyordum. :hmmm Benim gibi bir cizgiroman hastasiysan tum seriyi alirsin. :naughty:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Birkaç gün önce John Steinback- Fareler ve İnsanlar adlı kitabı bitirdim. Mükemmel bir kitap. Herkese tavsiye ederim. Kitabı okurken yarıda bırakıp ertesi gün devam etmeyi düşünüyordum ama yapamadım. Aldığım gibi bitirdim. Hiç sıkmadı. Betimlemeler gözlemler çok güzeldi. Sonu kötü bitti. Kitabı bitirdikten sonra film izledim sandım. Aklımda canlandı. Şimdi anlıyorum. John Steinback'in neden Nobel ödülü ve Pulitzer ödülünü aldığını.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Birkaç gün önce John Steinback- Fareler ve İnsanlar adlı kitabı bitirdim. Mükemmel bir kitap. Herkese tavsiye ederim. Kitabı okurken yarıda bırakıp ertesi gün devam etmeyi düşünüyordum ama yapamadım. Aldığım gibi bitirdim. Hiç sıkmadı. Betimlemeler gözlemler çok güzeldi. Sonu kötü bitti. Kitabı bitirdikten sonra film izledim sandım. Aklımda canlandı. Şimdi John Steinback'in neden Nobel ödülü ve Pulitzer ödülünü aldığını.

Sonu fena bitiyor.Ama gerçekçi

- - - Eklendi - - -

Birkaç gün önce John Steinback- Fareler ve İnsanlar adlı kitabı bitirdim. Mükemmel bir kitap. Herkese tavsiye ederim. Kitabı okurken yarıda bırakıp ertesi gün devam etmeyi düşünüyordum ama yapamadım. Aldığım gibi bitirdim. Hiç sıkmadı. Betimlemeler gözlemler çok güzeldi. Sonu kötü bitti. Kitabı bitirdikten sonra film izledim sandım. Aklımda canlandı. Şimdi John Steinback'in neden Nobel ödülü ve Pulitzer ödülünü aldığını.

Sonu fena bitiyor.Ama gerçekçi

minoo

minoo

Üye
Erdal Öz - Gülünün Solduğu Akşam.
Dün başladım, bugün bitti. Ağlaya ağlaya bitti.

Mehtavas

Üye
suç ve ceza

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Tess Gerritsen - Masumiyetin İçin Savaş

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Sonsuz Gece - Joss Ware

UpOneTR

UpOneTR

Üye
maxicep :(

minoo

minoo

Üye
Marquez - Benim Hüzünlü Or.spularım

scorpion11

scorpion11

Üye
Suç ve Ceza bitti.Bir de Sefiller okuyayım yeniden.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
burak_909

burak_909

Üye
Sherlock Holmes - Akıl Oyunlarınnın Gölgesinde

Çok beğendim Sherlock Holmes serisini, elimden düşmüyor kitap..

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Suzanne Collins - Yeraltı Günlükleri Seris

doctorrr

doctorrr

Üye
Diyarbakır 5 No.lu - Bayram Bozyel

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
gedik şavaşları efsanesi serisi