Disk önemli değil. Terabytlik hard Diskm var zaten. İşlemcisi 2.nesil ?Üst düzey degil tabiki ama 500 gb sabit disk,bundan 3 yil önce nerdeyse butun laptoplarda gorurdum,işlemci i3 pekte yeni nesil degil
Yani sormak istediğim şu : bu özellikler e .1500 lira verilir mi ? Ayrıyeten 2gb paylaşmli ekran kartı var. Net 1700 küsür kalıyor 2 gb denDiskin dar olmasi sizin zarariniza oluyor bir guncelleme süresince fazlasiyla yer doldurdugundan kullaniciya pekte iyi sonuclar vermiyor,harici hd. bahsediyorsunuz heralde ama bir cok islem bilgisayarin ana hd. sinden oldugundan onunla yorar, 2. nesil i3 var 4gb ddr3,dedigim gibi iç açıcı degil
Evet internette bende araştırdım dediğiniz gibi daha ucuz a olanları var. Ama ben internet üzerinden değilde bizim mahallede ki bilgisayarcidan 4 aylık senet ile alacağım . Yoksa bu fiyata donanımı çok daha yüksek cihazlar var ama asusun bu tasarım i çok hoşuma gidiyorNormal kullanimlar icin sizi idare eder ama fiyati yuksek,öyle bir donanima tabi siz bu urune karar verdiyseniz birsey ekliyeyim ayni urunu baska sitede 1400 küsüre buldum,biraz daha arastirmayla zamaninda hepsiburda ayni urunu 1000 kusur'e satisa sunmus,eger karaliysaniz icinize siniyorsa alin derim sonucta baska urunlerede bakarsaniz akliniz cok karisir

Örneğin gta4, farming similator vb tarzında ki oyunları açmada sıkıntı olur mu ?İlk olarak oyun oynuyacaksan bir çok oyunu oynayamıyacaksın. Ve bu fiyata daha iyi vardır diye düşünüyorum.
HD4000 ile GTA 4 imkansız.Örneğin gta4, farming similator vb tarzında ki oyunları açmada sıkıntı olur mu ?

Ben bunu anlamiyorum. Hd4000yazıyor ama paylaşmli 2gb ekran kartı var ?HD4000 ile GTA 4 imkansız.![]()
Paylaşımlı olması sorun çıkarıyorBen bunu anlamiyorum. Hd4000yazıyor ama paylaşmli 2gb ekran kartı var ?
Oyun amaçlı kullanılmaz.Bilgilendirme için teşekkürler. yalnız 4 ay önce bende hp laptop vardı. 700mb a yakın ekran kartı i3ten daha düşük bir işlemcisi ama gta4ü rahat çalıştırıyordu ?sadece pc Çok çabuk ısınıyordu.Paylaşımlı olması sorun çıkarıyorOyun amaçlı kullanılmaz.
tabiki değmez dostum. hiçbir albenisi yok. 1000 lira anca ederi varBu özellikli bir bilgisayar ( markası asus olacak ) ne kadara alınır arkadaşlar ?
Benim arkadaş 1549 liraya aldı aynı bilgisayarı. Bu paraya alınır mı dersiniz ?
ÖLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anladım kardeşim eyvallahEkran kartının modelide önemli Mb'si çok şey ifade etmiyor. 1Gb'lik kart bazen 3Gb'lik kartlardan daha güçlü oluyor.Ben bile güçlü ekran kartımda GTA 4'ü orta-yüksekte az buçuk kasarak oynuyorum.
Dostum linkte ki bilgisayarı arkadaşımın aldğını söylemiştim. Telefon açtım Gta4ü yüklemiş ve sorunsuz oynadığını söyledi bana ? Hani sen de bana imkansız vs söyledin. Nasıl oldu anlamadım şimdi ?Anladım kardeşim eyvallah
Oyun oynayabilirsiniz derken yukarıda ki seçenekte belirttiğim oyunları oynayabilirmiyim ? Gta4 , farming similatuer vs ?Intel HD4000 ile oyun oynayabilirsiniz tabi ama grafik ayarlarını oyuna göre ayarlamanız gerek. Yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunları ultra ayarlarda oynamanız imkansız olur. Günlük kullanım için Intel HD4000 fazlasıyla yetiyor.
Oyun oynayabilirsiniz derken yukarıda ki seçenekte belirttiğim oyunları oynayabilirmiyim ? Gta4 , farming similatuer vs ?
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.Dediğim gibi ayarları düşürmeniz gerekir ayrıca pek tatmin etmez keyif almazsınız. Çok akıcı bir deneyim sunmaz. Intel dahili grafik birimi olduğu için oyun odaklı değiller. Youtube üzerinden performansına bakabilirsiniz.
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.