Su Guzellıgı Aranızda Cırkın Bulan Goren Var mı Acaba...??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Şu halde bir sevgilim olsun istemem 40 erkeğin ona gözünü dikmesi ve onu arzulması.:@

lovestar

lovestar

Üye
hemen çıktı ya zaten kızda sizinle gelin güvey oluyonuz ordan.ayrıca konu dışı değilmi topik konuda yerinde bence.hoş kız bu arada...

edwirdin dedesi

edwirdin dedesi

Üye
abuuuuuvv....
kalp var bende bre tıfıllar canımımı alacanız.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aman dede, aman gözünü seveyim!..
Bakma sen öyle şeylere, aman!
Sileyim mi dede konuyu?

mehmetali_1992

Üye
çirkin demek mümkün mü :)

Pure Life

Pure Life

Üye
bence güzel olmasından daha çok sexsi

lovestar

lovestar

Üye
o da yeter.burhan gibi ''nefes alsın yeter '':)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Çok çirkin.Neden mi siz kendi açınızla bakınca eywallah ama düşünün kız arkadaşınız böyle olsaydı ne derdiniz?Tahmin etmek zor değil...Bakmak doğal yapmak yapay öle mi?

valla kardeşim çok doğru diyor.. helal bea... :)

bora_16

Üye
bi içim suuuuuuuu:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
o_O o_O o_O o_O o_O o_O o_O o_O o_O o_O o_O o_O

:eller::seytan6: :eller::seytan6: :eller::seytan6: :eller::seytan6:
Güzel kız Allah sahibine bağışlasın...:sirit:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sahiplerine!

:ehe

Solamente

Üye
:) :) inanmicaksınız ama ben sorduumda güzelmi bu kız diye aldıım cevap '' essahtan güzel yaaa '' oldu neresi güzel peki dediğimde aldığım cevap İLk baktığım yer BACAKLARI oldu ;) Güzel değil Sadece teşhirci ;)

Pure Life

Pure Life

Üye
:) :) inanmicaksınız ama ben sorduumda güzelmi bu kız diye aldıım cevap '' essahtan güzel yaaa '' oldu neresi güzel peki dediğimde aldığım cevap İLk baktığım yer BACAKLARI oldu ;) Güzel değil Sadece teşhirci ;)
valla arkadaşım hadisenin söyleyecegı şarkı için anket açtım bana hadise 1 numara diyorlar :( ama ben fizigini sormadım ki:vur

Solamente

Üye
Meleğim şarkıda güzel yaa ben oyumu o yönde kullandım zevk meselesi :D zaten iç güzellikle ilgilenilmiyo sende bende çok iyi biliyoruz ;) SERTAP ERENER de aynı tarzda bi şarkıyla birinci olmuştu gözlere hitab etmesi çok önemli tabiki dansıyla konsteptiyle birebir uyum sağlamalı bunu o yaptı HADİSE de başaracak gibi dansçılar gözlere hitap falan millet bunun peşinde ;)ATHENA MOR VE ÖTESİ iyi performans gösterdilerde ne oldu :)

Pure Life

Pure Life

Üye
İşte bu yüzdende gerçek işini yapanla iki bacak gösterenin farkı oluyor hayatım hiç kimse dogru düzgün işini yapmıyor bacaklarıyla olayı götürüyor zaten ama bunun doğurdugu sonuçlar o kadar agır oluyorki yakın zamanda problem olmasada uzun vadede içinden çıkılmaz sorunlar yaratıyor

ayrıca sanat dünyasında gerçek işini yapan bir yerlere gelip görüntüyle olayı götürende bir gün kaybolup gidiyor sertap ereneri sevmem ama onunla ne athenayı nede hadiseyi karşılarşırabiliriz

Solamente

Üye
YA BOŞVEEERRRR :) YORMA GÜZEL KAFANI BÖYLE SAÇMA ŞEYLERLE SANA SONSUZ DEĞER VEREN BİRİ VAR HAYATINDA EN ÖNEMLİSİ BU ;) SADECE SENİ SEN OLDUĞUN SEVEN BİRİNİ BULDUN SEN ŞANSLISIN BEBEĞİMMMM ÜZME KENDİNİ BACAKLARA BAKAN İNSANLAR İÇİN :op:

Pure Life

Pure Life

Üye
niye bana bagırıyorsun yaaaa:agla

Solamente

Üye
öptüm yaavv ne bağırması :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt