Şu gececilere erkenden abanan tayfa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yunkaai

Üye
Allah Allah ben uyardım siz niye büyütüyosunuz?

düzgün konuş istersen. sana kötü birşey demedik laflarına dikkat et. daha dünkü üyesin

aman cok korktum varya titriyorum suan. yukarıda yazdıgını kıme yazdıgına bak sonra konus. bu kim la derken sen haddını asmıs olmuyor musun. rütben yuksek dıye adam olmazsın önemli olan insan olabılmektir. gercı bu senın için imansız görünüyor. cvp verıceksen özele gel burda insanların huzurunu bozmayalım!

Allah Allah ben uyardım siz niye büyütüyosunuz?

tmm kardeş saol..
herkesın bana muhalefet olmasını anlayamıyorum ban yemem ıcın cabalıyorlar adeta. ama ınanın hiçç umrumda değil. hakkımı savunuyorum hepsı bu. ve su yaptıgımız küfürlü bir konusma değil münazaradır.

korkman için söylemedim. bu kim dedim ya la kısmını sana özel söylemedim genelde öyle derim ben haddimi aşmış olduğumu zannetmiyorum. rütbem yüksek diye adamlık taslamıyorum adamına göre adamım. benim için imkansızsa senin için bi ihtimal bile yok. seni tanımıyorum bile bu kavganın sebebi ne acaba ? şu yazdıklarını yazmak yerine özel mesaj atıp tanışsaydık daha iyidi. bu mesajıma cevap yazıcaksan ya özelden at.

Konuyu neden büyüttünüz adam uyarmış uyarı alsan daha mı iyi olacak?

Yunkaai

Üye
Toplu uyarı yemek istemiyorsanız kapatın konuyu.Uzatmanın alemi yok.

Ya kardeşim olayları karıştırma yav ne demişte düzgün konuşuyorsun laf kalabalığı yapma istersen .

fatihcim tamam kardeşim benım yuzumden ceza alma karsılık verme. gercekten benım yuzumden ceza alırsan cok üzülürüm. lütfen yaz ma bişi.

tazz2

Üye
kavga etmeden dövüşün

la adamı tanımıyorum bile ben. olay ne bilmiyorum bu kim dedim sadece gel sen bi kavga edelim gibi bi cümle kurmadım ki ben

Bak güzel kardeşim gergin olan bi ortama bu kim ya la deyince kötü gözüktü ayrıca sonra somurtuk un normal bi şekilde yazdığı yazıya düzgün konuş demişsin ama zaten düzgün konuşmuş hani bu niye dedin onu sordum ben ayrıca boşver kardeşim uzatmayalım istersen daha birbirimizi pek tanımadan birbirimizi kırmayalım istersen .

KayraBey

Üye
Arkadaşlar.Konuyu daha fazla uzatmayın.Herkes sakin olsun.Forumun keyfini çıkarın.

Tepkiler: somurtukk
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...