Şu gececilere erkenden abanan tayfa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Şu gececilere erkenden abanan tayfa
mesaj yazmayı bırakın yoksa uyarı alırsınız

Yunkaai

Üye
Ben uyardım sadece

- - - Eklendi - - -

Ben uyardım sadece

Tepkiler: doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum abi lafım sana değil, o malum şahıslara...

Yunkaai

Üye
Arkadaş anlamak istemiyo.Uyarı alcak haberi yok

anladık tamam abartmanızın lüzumu yok! bide konu acıyorsun uyaracaksan özelden uyar madem bu kadar ilgilisin.
birde doktor musun nesın harbıden canımı sıkmaya basladın her bulundugum mekanda her actıgım konuya muhalefet oluyorsun amacın ne senın kardeşim hasta msın?

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
alın burdan yaa

ohooo işimiz var ya bi kavga etmeyin artık
adam seni uyarı almayasın diye uyarmış ne var bunda

kavga yok

yazdıgımı anlamıcak kadar yetiniz yoksa bırsey demıyorum size. tek bir kısıye soru sordum herkesten ayrı bır ses cıkıyor. kavgaya mahal verecek konuyu acmayacak o zaman. sizde bir kerede tarafsız yorum yapın yada hıc bulasmayın arkadasım.

- - - Eklendi - - -

sen ne diyon değişik

şimdi sana ne oluyor?

birinin frontalini deforme etmek istiyorumm

Bırak somurtuk bulaşma.Beni burda sinir hastası ettiler.Herkes taraf tutuyor tanıdığı haksız olsa bile malesef.Uğraşma.

- - - Eklendi - - -

Zaten benim ban yeme sebebim küfür olacak ağır küfür ama şuan için bulaşmıyorlar birinin bulaşmasını bekliyorum.Kime gelirse artık hayırlısı .

Zaten benim ban yeme sebebim küfür olacak ağır küfür ama şuan için bulaşmıyorlar birinin bulaşmasını bekliyorum.Kime gelirse artık hayırlısı .

Bırak somurtuk bulaşma.Beni burda sinir hastası ettiler.Herkes taraf tutuyor tanıdığı haksız olsa bile malesef.Uğraşma.

haklısın zaten bundan sonra herkesle muhatap olmayacağım. bende kendıme bır taraf belırleyeceğim. kaybettiğim konu ne bılıyormusun herkesın yuzune gülmek. insanları kendım gıbı sanmak. ama herkes tutturmus bır türkü gidiyor. ukalaca tavırlar çok bilmişlikler sorsan benım bıldıklerımın onda bırını bılmeyen ınsanlar var. ziyadesiyle ölctum tarttım herkesı hadı gidelim kardeşim. herkes kendı cöpluğunde ötsün.

bu kim ya la ?

Heh en iyisi bi taraf belirle sende onlar gibi taraf dışı olan kimseyle muhatap olma yoksa ashabını bozarlar.sonra benim gibi ban yersin gerçi ben takmıyorum Her hafta ceza puanı biriktiriyorum istersen ceza almanın taktiğini sana da söyleyebilirim.

Tepkiler: somurtukk
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...