Şu Galatasaray'ın Sturm Graz Maçını Bir Hatırlayalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fenerbahçe taraftarı körü körüne gitmez Halit ... Doğruları ve inandıkları noktalar da ilerler ...
Adam suçlu çıkarsa cezasını çekecek ne yapacağız ...! Yapılacak başka birşey mi var ?

Şu an ne yapılması gerekiyorsa Fenerbahçe taraftarı ve camiası onu yapmaktadır ...:oke:

Sana Aziz Yıldırımı sev ya da sevme diyen de yok ki ... Senin sevip sevmemenin de hiç bir önemi yok zaten...
Kafandaki kini ve önyargıyı kaldırmadığın sürece bu konu da doğruları hiçbir zaman göremeyeceksin Halit ...

Aziz Yıldırım bu ülkeye hiçbir şey kazandırmadığını bile söylüyorsan diyecek hiçbirşey yoktur ..:)
Keyifli forumlar ...

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Şike nasıl yapılır diye gösterdi açıkca... adama basmassın topa girmezsin şike böyle yapılır diye yani.Geçen sene hiçbir maçımız kolay geçmedi.Eskişehir maçı dediler Batuhan'ın topu direkten Volkan'ın sırtına çarpıp kaleye girse sözde satın aldığımız maçı kazanamayacağız var mı böyle birşey komik olmayın.

Ayrıca güzel maç seçmiş başkan zihinlerde şikenin ne olduğunu algılayabilmek adına;)

----------Eklendi @ 00:18:30 ---------- Yazıldı @ 00:07:16 ----------

Ayrıca Aziz Yıldırım Türk Futboluna birşey yapmamış diyenler bugün yayın gelirleri nereden nereye geldi,kimin girişimleriyle geldi iyi incelensinler.O yayın gelirleri olmasa Bursaspor şampiyonluğunun ş'sini göremezdi.Diğer anadolu takımları 3 büyüklere kafa falanda tutamazdı.Fenerbahçe için yaptıkları sizleri memnun etmeyeceği için bunları saymaya gerek yok

haltie

haltie

Üye
Bende farkındayım ben sevsem ya da sevmesem bir şeyin değişmeyeceğini ama sen söyledin bunu:)Ben sevmek zorunda değilim dedim doğal olarak.

Ali adam suçlu çıkarsa cezasını çekecek ne yapacağız diyorsun.O zaman bazı şeyleri iddiaları imkansızmış gibi, Aziz yıldırımı sütten çıkma ak kaşık gibi lanse etmeye gerek yok;)Varsa bir cezası çeker dersin çekilirsin kenarı adalet var yargı var ülkede.

Ben sevmiyorum ama sen baya büyüttün:D kin min kan davasına çevirdin olayı:ehe önyargım vardır doğrudur ama hiç yanıltmadı beni ya onu ne yapacağız:ehe

Asıl sen Aziz yıldırım bu ülkeye çok şey kazandırmış diyorsun ben ona şaşırıyorum.Kazandırdıklarını görmek isterim:ehe

Birde şike yaparken komple bir takımı almak öyle kolay değildir.Onurlu dürüst insanlarda vardır mutlaka.Bir takımı yönetimiyle futbolcularıyla aldı demek sadece akıl dışıdır:)Bunlar çokça kez söylendi ama herkes baktığı gibi görür.Ben o maç için yorum yapmıyorum şike vardırda demiyorum sadece aziz başkan eksik tarif vermiş:)Bir kaleciyi alırsın bir topu içeri alır iş biter:)Maksat satın almak olsun.malzemeciye kadar almaya gerek yok yani.yada bir iki futbolcuyla anlaşılınca o masum olmuyor.

Neyse ben yine diyorum o şunu yapmıştır bu bunu yapmıştır demiyorum.milyonlar izliyor takip ediyor kendi yandaşlarını oyalamak kandırmak kolaydır mantıklı olgun güzel açıklamalar bekliyoruz.

----------Eklendi @ 00:24:44 ---------- Yazıldı @ 00:22:27 ----------

İşte o konuşma:

'Hakem hatası olmuyor kardeşim'

AY: “Bizle ilgili bir şey olmadı ya... Ben o Sinan'a bir sulandım tamam mı, peze..nke... Aleyhimize sallıyor sonra önümüze geliyor, öpmeye çalışıyor bizi ha si.tir dedim”

AP: “İsmail Ünal'a yumruk sallamış. İsmail'le ben konuştum. İsmail'le... Beşiktaş Belediye Başkanı”

AY: “Zaten hepsine gideri yaptık yine... Ya Fener ya Galatasaray ya Beşiktaş... Hadi si.tir et de bunlardan, bizden birinin şampiyon olması lazım olamazsak bunlarla... Bu Anadolu'yla başedemeyiz haberiniz olsun ... Federasyon tamam da ... Trabzon, bunların hepsinin gö*ü kalktı.”

AP: “Ama federasyon bunlara yol veriyor.”

AY: “Yarın Kayseri'nin de kalkar öbürü de kalkar hepsi kalkar”

AP: “Aziz bunlara hakem hatası olmuyor kardeşim... Bu yani üç büyüklerin dışında olmuyor... Boğuşuyorum bizim içerdeki p*ştlarla boğuşuyorum”

• Beğen
Tepkiler: India
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aziz Yıldırım hakkında , ön yargım var dedin olay kapandı Halit ...:)
Bu sayede diyecek ve açıklayacak hiçbirşey kalmadı ...
:oke:

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
bi maçı satın alacaksan sonuçta hocasın yani takıma kendi sahamızda bekliyoruz dersin,atağa falan çıkmassın.En iyi adamlarını oynatmaz,yedeklerle çıkarsın maça sonuçta hoca sensin yapacak olduktan sonra her türlü yaparsın.Atıyorum ben satıp para aldığım bir maçta neden en iyi adamlarımı oynatayım rakip kalede gol arayayım ki,ikinci yarı sokarım gençleri.Nasıl olsa bir iddiam yok diye.

----------Eklendi @ 00:34:15 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ----------

Anlamadığım şey şu bide gs,ts,bjk bize şerefiyle yeniliyor.Bu konuda tek kelime etmiyorlar.Ama diğer yenilenlerin hepsi oluyor bunu anlayamıyorum işte.

haltie

haltie

Üye
önyargım var ben alakasız bişey demiyorum dediklerimi tekrarlıyorsun Ali.Ama şu dediğime dikkat etmedin beni hiç yanıltmadı:)Bu yüzden ön yargım olması çok normal.

:ah: En iyi adamları oynatmazsın kimsede anlamaz o zaman:ehe

Mesela emenike oynamadı nasıl iddialar çıktı.Bence de iddia adam oynamak istemeyebilir sakat olabilir vs.Ama o zaman bile ne dedikodular çıktı.Yani göründüğü kadar basit değil.Şeytanı ayrıntılara gizliyorlar.Minareyi çalan kılıfı hazırlıyor...

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Aynı adam Trabzon maçında da oynamadı.

Önyargıların varsa tartışmak anlamsız.Mesela Bjk yi bende sevmem,bu aksamda Bragaliyim ama hic bir allahin kulu kupa macinda Ibrahim Akin şike yapti diye inandiramaz.Insanlari sevmemek onlarin potansiyel suclu ilan edilecegi anlamina gelmez.

Iddianamenin sacmaligini sununla belirteyim.Şike hicbir zaman tek tarafli suc olamaz.Yapanda yaptiranda suca dahil olur.Ama sen bir tarafa sucun unsurlari olusmadigi icin takipsizlik veriyorsun.Diger tarafi sike yapti diye suclayamazsin zaten bu da hukuka aykiri,er yada gec bu cikacaktir

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Kulubuyle anlasarak transfer gorusmesi yapabilirsin,bu suc degil ki Karabuk eski baskani da bunu dogruluyor.Kaldi ki parayla sike yaptigin adamdan sahada lehine olacak biseyler yapmasini beklersin mantiken,oynama sike yapalim mantigi yurutmek komikliktir.

neyse onyargilari degistiremeyiz elbette o yuzden sikeye inanmiyorum demenizi beklemiyoruz,nasil olsa savunmada celiskileri,varsayimlari birbir ortaya dokuyor,iddianameyi curutuyoruz.Oyle yada boyle Ataturk'un fenerbahcesini saga sola kimse cekemeyecek.Kimsenin himayesine girmeyecegiz

haltie

haltie

Üye
Ben emenikenin oynamasını bir kumpas olduğuna bağlamadım yanlış anlaşılmasın.tam tersini iddia ettim hatta adam oynayamadı neler çıktı ortaya dedim.Yani şike öylede olur her türlü kanalı bulmak yeterli.

Sizinki önyargı onu anlatamıyorum ben.Ben kimse suçludur demedim dikkat edin.Ama siz hala tertemiz diyorsunuz.Siz böyle derseniz başkasıda kirlisiniz der.Benim fenerbahçeye saygım var ama kişilere takılmam çünkü büyük olan kişiler değil takımdır;)Sizde önce Aziz yıldırım geliyor sonra fenerbahçe ayrımın farkına varın.

Atatürkün fenerbahçesi mi:DYeni duydum bunu güzelmiş:D

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Atatürk'ün Fenerbahçesi evet çünkü bugün Türkiye'nin durumu ortada ama bunlara girmeye gerek yok;)

Biz ayırım yapmıyoruz.Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin başkanıdır.Fenerbahçe'yi temsil eder.13 yıldır Fenerbahçe'ye yaptıkları ortadayken;

Poliste Fırat,Savcılıkta Murat oluyorsa,
Olgun Peker FB üyesi değilken,üye olduğu gerekçesiyle bağlantı kuruluyorsa
İki farklı iddianame ortadaysa
kısacası iddianamede çelişkiler varsa

varsayımlarla hareket ediliyorsa

elbette Aziz Yıldırım ve yöneticilerimize inanacağız.Kaldı ki bu ülkede güvenmediğim kurumların başında Polis teşkilatı gelir.Nedenlerine girmeyelim.

Ben kendimden şüphe ederim,Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizden şüphe etmem.

haltie

haltie

Üye
Ben kendimden şüphe ederim,Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizden şüphe etmem.

:) Ben de tam tersi kendime güvenirim başkasına güvenmem.

haltie

haltie

Üye
Alide böyle :D Aziz yıldırım insan televizyondan gördüğünüz kadarını tanıyorsunuz biliyorsunuz o yüzden tamamen temiz tamamen sahtekar diyemezsiniz derseniz benim mantığımda akıl dışı oluyor mantıksız oluyor.Sen kendine güven boşver iddialar saçma olsada sana göre imkansız olsada kimse iyilişk meleği değil.Herkes her şeyi yapabilir.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu arada Avukatlarımız yarın tahliye taleplerinde bulunacak . İnşallah Başkanımız ve yöneticilerimiz tahliye olacak diye ümit ediyoruz . . .

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Alide böyle :D Aziz yıldırım insan televizyondan gördüğünüz kadarını tanıyorsunuz biliyorsunuz o yüzden tamamen temiz tamamen sahtekar diyemezsiniz derseniz benim mantığımda akıl dışı oluyor mantıksız oluyor.Sen kendine güven boşver iddialar saçma olsada sana göre imkansız olsada kimse iyilişk meleği değil.Herkes her şeyi yapabilir.

Aziz Yıldırım'ın şuanda sabıkası dahi yok,o kadar kötü bildiğiniz adamın geçmişi tertemiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt