Aziz başkan aklın nerelerdeydi bana dokunmayan yılan bin yaşasın yapmayacaktın o zaman.Böyle bir saçmalık yok arkadaş ya.Dedikleri yanlıştır demiyorum bilemem ama saçma oldu yani savunma![]()

O kendi savunmasını versin bıraksın onu bunu kendiniz diyordunuz çamur at izi kalsın yapıyorlar aziz yıldırım da farkli bisey yapmıyor şuan.herkesi nasıl eleştiriyorsanız sizden biri aynı hataya düşünce onuda eleştireceksiniz.objektif olmak lazım
Ben o yapılan şeyin yanlış olduğunu diyorum dolayli olarak.ama siz bas bas bağırıp insanlara kizarken aziz yildirim ayni seyi yapinca dogru oluyor.şimdi aziz y.dedikleri cok mu dogru cok mu mantikli.herkesi elestirirken kendinizden biri ayni seyi yaptiginda cesur olup elestirin

O maçlar bitmiş gitmiş keşke suçu varsa cezasını çekse herkes ama artık olan olmuş.Aziz yıldırım ve fenerbahçenin durumu farklı teknik takibe takılmış deliller kanıtlar ya da iddialar var.sonuç alınacak bir durum değil.Keşke aziz yıldırım bunları o zamanlar yapsaydı kendi canı yanınca değil.galatasarayla fener birbirini idare ediyormuş anlaşılan o.zaten konuşmalarında bursasporun şampiyonluğundan ne kadar rahatsız olduğunu görüyoruz.Benim için al birini vur ötekine.

Bunları da Aziz Yıldırım çürütmeye başladı bile yavaş yavaş ..!Hala aynı şeyi yapıyosun iste.birisi kalkip cok net kesin deliller dedimi,kiziyorsunuz iftira karalama diyorsunuz.nerden biliyosunuz aziz yildirimin yanindamiydiniz aziz yildirim insan degil mi hata yapamaz mi koru korune adama guveniyosunuz haşa Peygamber mi bu adam?

Ben Aziz Yıldırım'ın sözde iddaaname olan bu asılsız , mesnetsiz komedinameyi tamamen çürüteceğine inanıyorum ...
Hayırlısı neyse o olsun .![]()

Niye Halit , adam örnek veremez mi ? Böyle bir hakkı yok mu ? Sen adamın şu ana kadar ki savunmasını okumamışsın belli ... İşine gelen kısmı yazıp yazıp duruyorsun ...!
Kafan da Aziz Yıldırım düşmanlığı , nefreti hakim ... Bunu da Aziz Yıldırım'ın adının geçtiği bütün konularda net şekilde ortaya koyuyorsun ..!
Aziz Yıldırım'ın 14 yıldır Türkiyeye ve Fenerbahçeye kazandırdıkları ortadadır ...![]()