Şu Galatasaray'ın Sturm Graz Maçını Bir Hatırlayalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Şu Galatasaray'ın Sturm Graz Maçını Bir Hatırlayalım

haltie

haltie

Üye
Aziz başkan aklın nerelerdeydi bana dokunmayan yılan bin yaşasın yapmayacaktın o zaman.Böyle bir saçmalık yok arkadaş ya.Dedikleri yanlıştır demiyorum bilemem ama saçma oldu yani savunma:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aziz başkan aklın nerelerdeydi bana dokunmayan yılan bin yaşasın yapmayacaktın o zaman.Böyle bir saçmalık yok arkadaş ya.Dedikleri yanlıştır demiyorum bilemem ama saçma oldu yani savunma:)

Halit daha çeyreği bitti savunmasının ....!
Savunmasına Perşembe günü devam edilecek ...

Çok haklı olduğu yerler de var ...:oke:

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
haltie

haltie

Üye
O kendi savunmasını versin bıraksın onu bunu kendiniz diyordunuz çamur at izi kalsın yapıyorlar aziz yıldırım da farkli bisey yapmıyor şuan.herkesi nasıl eleştiriyorsanız sizden biri aynı hataya düşünce onuda eleştireceksiniz.objektif olmak lazım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O kendi savunmasını versin bıraksın onu bunu kendiniz diyordunuz çamur at izi kalsın yapıyorlar aziz yıldırım da farkli bisey yapmıyor şuan.herkesi nasıl eleştiriyorsanız sizden biri aynı hataya düşünce onuda eleştireceksiniz.objektif olmak lazım

Çamur at izi kalsın neye göre diyorsun ki ... 3 temmuzdan beri asılsız haberlerle çamur atıldığı zaman şike yaptı dendi Fenerbahçe , ama iki laf söylediği zaman da çamur atıyor oluyo öyle mi ?. . . Önyargılı ve objektif olmak lazım . ;) Artı Aziz Yıldırım daha henüz kendiyle ilgili iddalara perşembe pünü belgelerle cevap verecek . DUYRULUR . . .

• Beğen
haltie

haltie

Üye
Ben o yapılan şeyin yanlış olduğunu diyorum dolayli olarak.ama siz bas bas bağırıp insanlara kizarken aziz yildirim ayni seyi yapinca dogru oluyor.şimdi aziz y.dedikleri cok mu dogru cok mu mantikli.herkesi elestirirken kendinizden biri ayni seyi yaptiginda cesur olup elestirin

• Beğen
Tepkiler: India
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben o yapılan şeyin yanlış olduğunu diyorum dolayli olarak.ama siz bas bas bağırıp insanlara kizarken aziz yildirim ayni seyi yapinca dogru oluyor.şimdi aziz y.dedikleri cok mu dogru cok mu mantikli.herkesi elestirirken kendinizden biri ayni seyi yaptiginda cesur olup elestirin

Mesela , benim ne kadar objektif biri olduğumu spor bölümünde olan herkes bilir ...

Şimdi gelelim Aziz Başkan'ın durumuna ; Genel anlam da savunmasının başı olmasına rağmen 2-3 cümlesine katılmıyorum , fakat çoğu sözlerini de mantıklı ve geçerli buluyorum ...

Sturm Graz maçını neye göre izletti , neye göre iddaa etti . Ona sen değil , ben değil , hakimler karar verecek değil mi ? Şimdi ne söylersek o yüzden boş ..!

Netice de Cuma günü tahliye talepleri değerlendirilecek ..! Bekleyip görelim diyorum ...:oke:

• Beğen
haltie

haltie

Üye
O maçlar bitmiş gitmiş keşke suçu varsa cezasını çekse herkes ama artık olan olmuş.Aziz yıldırım ve fenerbahçenin durumu farklı teknik takibe takılmış deliller kanıtlar ya da iddialar var.sonuç alınacak bir durum değil.Keşke aziz yıldırım bunları o zamanlar yapsaydı kendi canı yanınca değil.galatasarayla fener birbirini idare ediyormuş anlaşılan o.zaten konuşmalarında bursasporun şampiyonluğundan ne kadar rahatsız olduğunu görüyoruz.Benim için al birini vur ötekine.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O maçlar bitmiş gitmiş keşke suçu varsa cezasını çekse herkes ama artık olan olmuş.Aziz yıldırım ve fenerbahçenin durumu farklı teknik takibe takılmış deliller kanıtlar ya da iddialar var.sonuç alınacak bir durum değil.Keşke aziz yıldırım bunları o zamanlar yapsaydı kendi canı yanınca değil.galatasarayla fener birbirini idare ediyormuş anlaşılan o.zaten konuşmalarında bursasporun şampiyonluğundan ne kadar rahatsız olduğunu görüyoruz.Benim için al birini vur ötekine.

Hangi deliller Halit ...:ehe
Emenikenin para sayarken videoları vardı , Mehmet Yıldız a para vermiştik , İbrahim Akına para verilmiş sözde ..!!!!!
Hani nerde kanıtlar , deliller ...!

Telefon konuşmalarında şike ile ilgili en ufak kanıt yok , rastlanmadı bile... Artı telefon konuşmaları şikeye girer mi ? Lafla peynir gemisi yürümez bence , istedikleri kadar konuşsunlar...:ehe

Şike saha da olur , oyuncularla olur benim bildiğim :D

En ufak kanıt ve delil yok ..! Sadece hayal mahsülü iddaalar var ...:) Bunları da Aziz Yıldırım çürütmeye başladı bile yavaş yavaş ..!

• Beğen
haltie

haltie

Üye
Ali kanitsiz kimseyi tutamazlar kardesim icini ferah tut o konuda. Ne ben suçlu diyebilirim ne de sen suçsuz diyebilirsin.mahkeme verecek kararını aziz yıldırımın yapması gereken kendi iddialarına cevap vermek zira baya uzun sürecek

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben Aziz Yıldırım'ın sözde iddaaname olan bu asılsız , mesnetsiz komedinameyi tamamen çürüteceğine inanıyorum ...

Hayırlısı neyse o olsun . :oke:

• Beğen
haltie

haltie

Üye
Hala aynı şeyi yapıyosun iste.birisi kalkip cok net kesin deliller dedimi,kiziyorsunuz iftira karalama diyorsunuz.nerden biliyosunuz aziz yildirimin yanindamiydiniz aziz yildirim insan degil mi hata yapamaz mi koru korune adama guveniyosunuz haşa Peygamber mi bu adam?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hala aynı şeyi yapıyosun iste.birisi kalkip cok net kesin deliller dedimi,kiziyorsunuz iftira karalama diyorsunuz.nerden biliyosunuz aziz yildirimin yanindamiydiniz aziz yildirim insan degil mi hata yapamaz mi koru korune adama guveniyosunuz haşa Peygamber mi bu adam?

Birisi mi ?:hmmm
8 aydır anamızı ağlattılar bu iddaaname yüzünden ..! Kesin olmayan şey hakkında neye göre yargıladılar bizleri ..! Kesin olmayan şey hakkında neye göre suçlu gösterdiler ..! Kesin olmayan şey hakkında neye göre Şampiyonlar Ligine almadılar ...!

Körü körüne güvenmek bizlerin işi değil halit... Biz inanıyor, dik duruyor ve arkasında duruyoruz BAŞKANIMIZIN... ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİLİĞİN, gerekliliklerini yerine getiriyoruz ... :oke:

Son olarak ;

haltie

haltie

Üye
Yaptıysa ne olacak kesin yapmamıştır diyemiyoruz cunku.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım iddianameyi ve savunmayı takip etmeyen arkadaşlar var kısaca bahsedersem.

Öncelikle bu video şikenin nasıl olacağıyla ilgilidir.Hiç kimse normal bir maç diyemez.Diyen adama grupta diğer iki takımın hakkının ne olacağını sorarım.Cevap veremezler.

İddianameden bazı örnekler vereyim.Mesela Sercan Yıldırım ve Vederson İstanbul'a çağırılıyormuş.Ama çağrıldıkları tarihi Trabzon-Bursa maçının oynanacağı tarih.Akıl mantık bilgisi olan insan maç günü futbolcuların nasıl şike görüşmesi yapabileceğini düşünmesi ve sorgulaması gerekir.Bursa kafilesi Trabzona ışınlanararak mı gitmiştir?

Poliste Kasımpaşa kalecisi Murat,Savcılıkta Fırat olarak geçiyor,hangisine inanalım?

Olgun Peker Fenerbahçe üyesi değilken,üye deniyor buna da inanalım mı?

İddianameyi incelerseniz tamamen varsayımlara dayandırılıyor.Bunu okuyan her insan anlayacaktır zaten.Mesela siz bankaya girdiğinizde o bankayı soyacağınız varsayımına ulaşılabilirler.

Aziz Yıldırım savunmasının herşeyi belgeleriyle ortaya koymuştur.Rakamlarda kuruşlar bile atlanmamıştır.

Konuştuğum,görüştüğüm herkes bu savunmanın çok güçlü olduğunu dile getirmiştir.Zaten iddianame Olgun Peker savunmasında çöküntüye uğraşmıştır.Başkanımız ve yöneticilerimizin kısa zamanda tutukluluğunun kalkacağına inancım tamdır.

----------Eklendi @ 22:08:56 ---------- Yazıldı @ 22:04:59 ----------

Ben Aziz Yıldırım'ın sözde iddaaname olan bu asılsız , mesnetsiz komedinameyi tamamen çürüteceğine inanıyorum ...

Hayırlısı neyse o olsun . :oke:

çürümeye başladı zaten :D

arslansem

arslansem

Üye
Galatasarayımıza leke bulaştırmaya çalışacağına önce kendini kurtar koğuş ağası.Evet bu maçta şike yaptık.Ama kim kime para verdi kim kime maçı sattı?Şike karşı takıma verilen paradır maçı bağlamadır ayartmadır.Daha şikenin ne olduğunu öğrenin sonra gelin yavrum
Düşmüşsünüz çamura ona buna laf atarak leke bulaştırmaya çalışarak kendi kulübünün düştüğü takımı başka takımları ön plana çıkararak örtbas etmek isteyen bir başkanın bulunduğu yer bellidir.Seni kurtaracaksa istediğini istediğin yerde ispatla aziz bey ama öncelik kulübün olsun :)

• Beğen
haltie

haltie

Üye
Ben olayın Aziz yıldırım şike yapmıştır yapmamıştır kısmında değilim.Zaten yoksa bir suçu aklanacaktır varsa kulübün tarihine kara bir leke sürecektir.

Benim takıldığım galatasarayı onu bunu bırak.çok acizce bir hareket oluyor çünkü.sen önce kendini bir akla ondan sonra konuş.ya da de ki ben yaptım ama gsde yaptı bjkde yaptı onlarıda tutuklayın.Hiç bir zaman fenerbahçe gibi büyük bir takımı yönetecek olgunluğu ve kapasiteyi görmedim kendisinde yanılmadığımı her hareketiyle anlıyorum tekrardan.

Parayla çok şeyi satın almış ama.Taraftarının bile gözünü karartmış.

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Niye Halit , adam örnek veremez mi ? Böyle bir hakkı yok mu ? Sen adamın şu ana kadar ki savunmasını okumamışsın belli ... İşine gelen kısmı yazıp yazıp duruyorsun ...!

Kafan da Aziz Yıldırım düşmanlığı , nefreti hakim ... Bunu da Aziz Yıldırım'ın adının geçtiği bütün konularda net şekilde ortaya koyuyorsun ..!

Aziz Yıldırım'ın 14 yıldır Türkiyeye ve Fenerbahçeye kazandırdıkları ortadadır ...:oke:

seribro

seribro

Üye
altın çamura düşmeyle değerinden hiç bir şey kaybetmez.yaşananlar bunun en açık göstergesi

haltie

haltie

Üye
Niye Halit , adam örnek veremez mi ? Böyle bir hakkı yok mu ? Sen adamın şu ana kadar ki savunmasını okumamışsın belli ... İşine gelen kısmı yazıp yazıp duruyorsun ...!

Kafan da Aziz Yıldırım düşmanlığı , nefreti hakim ... Bunu da Aziz Yıldırım'ın adının geçtiği bütün konularda net şekilde ortaya koyuyorsun ..!

Aziz Yıldırım'ın 14 yıldır Türkiyeye ve Fenerbahçeye kazandırdıkları ortadadır ...:oke:

sevmek zorunda değilim ki.ben türk futboluna bişey kazandırdığını görmedim açıkcası.kaybettirdikleride cabası.kaldı ki fenerbahçeyi sadece parayla bir yerlere getirmeye çalıştı.tek artısı tesisleşme yönünde yaptıklarıdır.onun dışında hiç bir yararı yok.transfer piyasasını ne hale getirdiğini biliyoruz mehmet topuza bile 11 milyon euro vermiş bir başkan.bana kimse ülke futboluna bir yararı var demesin.zaten fenerbahçeye verdiği zararıda hepimiz görücez.ben demiştim demeyi pek sevmesemde bunu diyeceğim.

ben işime geleni yazmıyorum herkes eleştiriyor zaten tavrını.siz sadece körü körüne gidiyorsunuz.kumar oynuyorsunuz bir nevi.sonunda adam suçlu çıkarsa ne yapacaksınız.bak ben yineliyorum suçsuz olabilir ama suçsuz diyemeyiz ama tamamen suçludur da diyemeyiz.

önce bu ayrımın farkına varın bunu kabul edin.kimse kimin nerde ne yaptığını tam olarak bilemez.tarih böyle binlerce yanılgıyla dolu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt