Öneri Şu Anda Piyasada Ki En Iyi Akıllı Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

ultrayer6

ultrayer6

Üye
apple iphone 5 derim, minimum (bak minimum diyorum) ios 9'u görecek o telefon. Bir güncelleme çizelgesi vardı apple'ın, nerede gördüm hatırlamıyorum. Bir de bu sene sonunda ios 7 gelecek, çok güzel özellikler katılmış ve o da oyun koluna izin veriyor lazım ise. Bir de diğer sistemler şişiyor yavaşlıyor ama ios yıllarca ilk günkü gibi kalıyor.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
apple iphone 5 derim, minimum (bak minimum diyorum) ios 9'u görecek o telefon. Bir güncelleme çizelgesi vardı apple'ın, nerede gördüm hatırlamıyorum. Bir de bu sene sonunda ios 7 gelecek, çok güzel özellikler katılmış ve o da oyun koluna izin veriyor lazım ise. Bir de diğer sistemler şişiyor yavaşlıyor ama ios yıllarca ilk günkü gibi kalıyor.

Beta1-Beta2-Beta3 olmak üzeri paylaşım yapılmış ama bazı iphonelerde var sadece

ultrayer6

ultrayer6

Üye

Beta1-Beta2-Beta3 olmak üzeri paylaşım yapılmış ama bazı iphonelerde var sadece

Onlardan bahsetmiyordum. Onlar ayrıca ios 7 için geliştiricilere dağıtılan sürümler. Sorunsuz bir ios7 çıkarmak için beta'lar çıkarıp sorunları çözmeye uğraşıyor apple.

Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
Samsung telefon almaya zorluyor bir yana size açık açık "s4 çıkardım niye sende hala s2 var" diyor.Özellik için s4 çok iyi ama firma destiği istiyorsan az telefon çıkartan ıphone seç.Dikkat ederseniz samsung galaxy serisinin 10 dan fazla telefonu var

PixelWolf

Üye
Iphone 5 rahat 5 yıl gider. Bende yeni aldım 4 yıl kullanıcam.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bence bekleyin 5s gelsin illa böyle bir telefon bekliyorsunuz s serileri daha çok önemseniyor sanki eğer böyle bir niyetiniz varsa 5s beklemeye tahammülünüz yoksa 5

• Beğen
Tepkiler: Invoke
fk555897

fk555897

Üye
HTC One

Invoke

Invoke

Üye
Apple almanı tavsiye ederim çünkü Apple İphone5e sunduğu güncellemeyi 3GS içinde sunuyor.

Biraz abartılı olmuş, 3GS için destek kesilecek ayrıca ios 6 aldı ama yine de kesik kırpık bir ios 6, iphone5deki ios6 değil.

- - - Eklendi - - -

Bence bekleyin 5s gelsin illa böyle bir telefon bekliyorsunuz s serileri daha çok önemseniyor sanki eğer böyle bir niyetiniz varsa 5s beklemeye tahammülünüz yoksa 5

Aynen.

- - - Eklendi - - -

Güzel telefon ama vatandaş, uzun süreli bir destek istiyor htc one android 5i görür sonra bir kaç ufak düzenlemeler 5.küsür... sonra biter.

SouLW3

SouLW3

Üye
iphone derim çeker giderim..

furkey

Üye
Yorumları acı çekerek okudum resmen... Neyse ben başlayayım:

iPhone dan destek çekilmiyor hikayesi: Arkadaş bir Allah'ın kulu da açıp baktı mı 3gs in son haline? Güncelleme almasaydı daha iyiydi dersiniz. Adamlar yüksek modellerin alınması için kendi eliyle öldürüyor cihazı sonra hem güncelleme veriyoruz diyor hem de telefon satıyor.

Samsung s4 bence en iyi olmaya aday bile değil. 5 sene boyunca o kasa mahvolur.

HTC güncelleme vermiyor diyenler. One x in son güncellenme tarihi ve sürümüne bir de s3 ün son güncellenme tarihi ve sürümüne bir kez daha bakmasını tavsiye ediyorum. Değil s2 yi adamlar şimdiden s3 ü sallamaya başladı...

Şimdi de kendi görüşüm: Bir elektronik cihazın ömrü en fazla 7 yılken 5 senelik bir cihaz alınmaz. Alacaksan kendi ihtiyaçların ne önce onu bir sor. Multimedya ve kalite istiyorsan htc one. s4 için pek birşey bulamadım zira herhangi bir artısı yok. Htc one dan performanslı filan da değil. Sadece benchmark testlerinde overclock yapan sahtekar bir firma. Herşey orta karar olsun sağlam olsun dersen iphone. Bence ya nexus 5 i bekle ya htc one al ya da iphone al...

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Lumia 925 yada 1020 derim.

Not: 4 yıl destek alır, 5i bilemem.

Not 2: "Nokia alınır mı?" "Nokia destek vermez!" diyenler Allah aşkına cevap vermesin. Nokia şuan kendisi ekstra olarak güncelleme vermekte, Güncellemeyi Microsoft vermektedir.

Xp'ye hala güncelleme - destek 2014'e kadarda vereceği gibi...

cardanadam

cardanadam

Üye
s4 kullanmayanlar gelip burada s4 hakkında atıp tutuyor ya deli oluyorum ayrıca hala nokia diyenler var bitmiş bir firmaya para verilmez nokia daha amber güncellemesini her modele kısıp kısıp veriyor nokia alanlar isyanlarda

JosephLion

JosephLion

Üye
s4 kullanmayanlar gelip burada s4 hakkında atıp tutuyor ya deli oluyorum ayrıca hala nokia diyenler var bitmiş bir firmaya para verilmez nokia daha amber güncellemesini her modele kısıp kısıp veriyor nokia alanlar isyanlarda

1020 mi alinmazmi ? insanin her dk foto cekesi geliyor

cardanadam

cardanadam

Üye

1020 mi alinmazmi ? insanin her dk foto cekesi geliyor

fotoğraf çekmekten başka ne işe yarar nokia nın zaten tutunacak başka bir dalı kalmadı varsa yoksa fotoğraf bugün amber güncellemesini tam olarak alacak telefon 1020 yarınki güncellemeyi alacağını garanti ediyormusun ama ben sana s4 ün şu anki sürümü 4.2.2 ben sana 5 güncellemesini alacağını garanti ederim

- - - Eklendi - - -

fotoğraf konusunda ona bakarsan benimde her dakika HDR çekim hareketli fotoğraf sesli fotoğraf çekesim geliyor hareketli fotoğraf demişken benim arkadaşın lumia modellerinden biri var dalgalanan bayrağı çekmeye çalışıyordu bende hareketli olarak çektim kendisine gönderdim oynatmadı resmi daha bir gif resmi oynatmayan telefondan ne beklenir

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 yada 1020 derim.

Not: 4 yıl destek alır, 5i bilemem.

Not 2: "Nokia alınır mı?" "Nokia destek vermez!" diyenler Allah aşkına cevap vermesin. Nokia şuan kendisi ekstra olarak güncelleme vermekte, Güncellemeyi Microsoft vermektedir.

Xp'ye hala güncelleme - destek 2014'e kadarda vereceği gibi...
Lumia serisi devam ederse en az bi 3 veya 5 yıl sonra alınır daha yeni bir işletim sistemi sonuçta gelişip mağzasını artırmalı ;)

- - - Eklendi - - -

:D Konu benimmiş ya

extazyboy

extazyboy

Üye
Ne kadar iyi bi telefon alsan da sonuçta 5 sene kullanmazsın bi süre sonra sıkılırsın

alisait07

alisait07

Üye
5 yıl gitmesini istiyosan samsung alma ​çunku hemen yeni model çıkartıyor

- - - Eklendi - - -

iphone 5 al

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Apple al kardeşim iPhone 5 de olur veya biraz beklersen 5S de olur. Hatta 4S bile gider 5 sene rahat. Çünkü 5 sene önce çıkardığı 3GS'e hala destek veriyor. Ve şöyle diyim sana malzeme kalitesi her zaman ön planda olsun. Sen bakma samsungun 1.7 Ghz işlemcili s4 Minisine falan. 125lik Mondial motorla 125lik Hondanın Yamahanın bir olmayacağı gibi Apple ile Samsungu asla bir tutmam :)

Üst Alt