Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
benzinle çalışıyorsa Şahane. yok değilse zippolara yönelmek lazım. çok fazla sigara icen biri değilim zaten ama pro da şekil olur :oke:
Clipper'lar gazlı çakmaklardır. Benzinle çalışanı yok. Ben bu çakmağı dış görünüş olarak beğendim zaten. Yoksa giderim 1 tlye Tokai alırım aynı şey.
Paraya acımasam Zippo alırım ama kıyamıyorum paraya. :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Clipper'lar gazlı çakmaklardır. Benzinle çalışanı yok. Ben bu çakmağı dış görünüş olarak beğendim zaten. Yoksa giderim 1 tlye Tokai alırım aynı şey.
Paraya acımasam Zippo alırım ama kıyamıyorum paraya. :D

zipponun en ucuzu 60tl den başlıyor. bence de çok faiş bi rakam maliyeti 10tlden fazla değil zippolarin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
zipponun en ucuzu 60tl den başlıyor. bence de çok faiş bi rakam maliyeti 10tlden fazla değil zippolarin
60 liraya nerede buldun? :) D&R'da 95 liradan başlıyor.
Ülkemizdeki "vergi" dalgasından dolayı fiyatlar biraz yüksek fakat ömür boyu garanti olayını göz önünde bulundurursak verilen parayı hak ediyor diyebiliriz. Hepsini geçtim eğer sigaranı bir kere bile olsun Zippo ile yaktıysan kaç lira olursa olsun alınması gerektiğini biliyorsundur. :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
60 liraya nerede buldun? :) D&R'da 95 liradan başlıyor.
Ülkemizdeki "vergi" dalgasından dolayı fiyatlar biraz yüksek fakat ömür boyu garanti olayını göz önünde bulundurursak verilen parayı hak ediyor diyebiliriz. Hepsini geçtim eğer sigaranı bir kere bile olsun Zippo ile yaktıysan kaç lira olursa olsun alınması gerektiğini biliyorsundur. :)

zipponun şekli yatar. ama öğrenciyi bozar :D ama cebimde 200tl olsa gider 95tlye zippoyu veririm ayrı mesele o

Mert

Mert

Üye
Sanırım beynim bana oyun oynuyor. Hep sinir sistemi dolaşım sistemi falan bunlar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Gecen sene bu zamanlar ne guzeldi lan. Ozledim valla...

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Hele bi ramazan gelsin sahura kadar CS tayfa :oke:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Bernaya üzülüyorum ya diskalifiye oldu :(

mesutgaga

mesutgaga

Üye
şuan birşey düşünmüyorum ama en son düşündügüm şey dans kursu almam lazım acilen !!!

Enes

Enes

Üye
Sabahın köründe gel hoca ders işlemesin :zzz:

0MG90

0MG90

Üye
Din sınavım yine çok iyi geçti:D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yarin kimya sinavin var ve calisasim yok. :hmmm