Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
Çakmağın doğada kaybolması bilmem kaç sene, arkadaş ortamında 5 dk

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:bilmm

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Üstüm başım kedi tüğü hayvan yastık-yorgan yapacak kadar döküyor 0'a bile vurmayı düşünüyorum da ama üşür bu sefer:D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Lenslerim geldi. :bud: Dershaneye giderken aldim ve hemen taktim dershanede. :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Neredeyse her yıl mart ve nisan ayın da şansım açılıyor:D Bu aralar fazla yeni kişiler tanıdım o yuzden akşamları evde durdurmuyorlar,hem yeni mekanların açılmasıylada güzel oldu ama şu arabesk tarzı mekanların müziklerini dışarıdan sesini duysam,farklı sokaktan geciyorum. Gece tek sevdiğim birşey var elit bir mekan da olmak ve gece boş sokakta arabanın cam'ını açıp derin bir nefes almak:) Bundan 1 yıl önce sürünme dönemindeydim şimdiyse cepte doldu kendimde fazla iyi oldum,acıyı çekmeden iyi zamanın kiymeti bilinmez derler ama benim ki çin iskencesiydi:D Hayat devam ediyor tabi bu kez hayat bana daha güzel geliyor. Daha düne kadar telefonum bozulunca ne yapacagım diye dusunurken simdide hangisini dusunursem onu alabiliyorum. Tabi bu yazdigimi okuyan beni hic tanimayanin aklinda bir olgu olur,para'yı bulmus bir yeri kalkmis:) Düşünen istedigi gibi dusunebilir ben sadece kendi basima gelenleri yazdim ama bazi kisileri takmazsaniz onlar zamanla tutar bu kez kendi takar,siz kaybettiginizi sandiginiz da o coktan kaybetmistir:D Hayatin aci bir gercegi var bir erkek bir bayanla sorunsuz olarak anlasir ama bir erkek baska erkekle kesin sonu kavgaya giden yada bocalama olan birsey olur:D Hayatinizi yasayin ama hic bir zaman ucari olmayin:) Uzun olduda merak ediyorum niye okudunuz:D Bu ne bir yerden alinti nede kopyala yapistir tamamen patiyle yazilmistir:D

0MG90

0MG90

Üye
Okulda yine boş gün geçiriyorum

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Stajın ne zaman biteceğini düşünüyorum :ah

hançer

hançer

Üye
acaba ne yapsam diye düşünüyorum :box

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sahilde arkadaslarla kek ve sigara keyfi yaptik. Cok iyi oldu be...

doctorrr

doctorrr

Üye
Sezon açılmış

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:çay:

Enes

Enes

Üye
Ders falan filan

Invoke

Invoke

Üye
:zzz:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Niye bizim millet google kullanmayıp herşeyi başkasına soruyor diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Hee ya, diye düşündüm. :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bu adam benimi takip ediyor diye düşündüm :D

Nextman

Nextman