Neredeyse her yıl mart ve nisan ayın da şansım açılıyor

Bu aralar fazla yeni kişiler tanıdım o yuzden akşamları evde durdurmuyorlar,hem yeni mekanların açılmasıylada güzel oldu ama şu arabesk tarzı mekanların müziklerini dışarıdan sesini duysam,farklı sokaktan geciyorum. Gece tek sevdiğim birşey var elit bir mekan da olmak ve gece boş sokakta arabanın cam'ını açıp derin bir nefes almak

Bundan 1 yıl önce sürünme dönemindeydim şimdiyse cepte doldu kendimde fazla iyi oldum,acıyı çekmeden iyi zamanın kiymeti bilinmez derler ama benim ki çin iskencesiydi

Hayat devam ediyor tabi bu kez hayat bana daha güzel geliyor. Daha düne kadar telefonum bozulunca ne yapacagım diye dusunurken simdide hangisini dusunursem onu alabiliyorum. Tabi bu yazdigimi okuyan beni hic tanimayanin aklinda bir olgu olur,para'yı bulmus bir yeri kalkmis

Düşünen istedigi gibi dusunebilir ben sadece kendi basima gelenleri yazdim ama bazi kisileri takmazsaniz onlar zamanla tutar bu kez kendi takar,siz kaybettiginizi sandiginiz da o coktan kaybetmistir

Hayatin aci bir gercegi var bir erkek bir bayanla sorunsuz olarak anlasir ama bir erkek baska erkekle kesin sonu kavgaya giden yada bocalama olan birsey olur

Hayatinizi yasayin ama hic bir zaman ucari olmayin

Uzun olduda merak ediyorum niye okudunuz

Bu ne bir yerden alinti nede kopyala yapistir tamamen patiyle yazilmistir