Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Ben daha 3 ü bitiremedim bi kız var kizildereli kovalamaya valisirken kaybediyorum birak bi daha da bakmadim oyuna rome 2 ye basladim

Ohoo orası çok başı, çok kolay dene tekrar yaparsın. Aslında 3 biraz sıkıcıydı. Sıkıcı da değil de benim ac serisinden beklentilerim yüksek olmuştur hep 3 bunu karşılayamadı diyim. 4 süperdi. 4'ü dene istersen. =)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
ozakin70

ozakin70

Üye
Ohoo orası çok başı, çok kolay dene tekrar yaparsın. Aslında 3 biraz sıkıcıydı. Sıkıcı da değil de benim ac serisinden beklentilerim yüksek olmuştur hep 3 bunu karşılayamadı diyim. 4 süperdi. 4'ü dene istersen. =)

Neyse şu 3 e bi tekrar döneyim de sonra geciyim 4 e konusunu kacirmamak lazim;)

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Aynen aynen ama ben hala 2 yi savunuyorum Floransa da ki lahitler için çok ugrasirdim 3 gerçekten çıkmıştı ac serisinden connor la en zorlandığım gorev siperde binlerce asker sana saldirirken hic canin gitmeden karsi dagdaki adami öldürmek oldu :ehe 4 biteli 1 ay oldu Multiplayer oynuyorum simdi :kıskıs:

Enes

Enes

Üye
uykum vaaaaar :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
FatoŞ

FatoŞ

Üye
ne düşünmüyorsun sorusu olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.. o kadar doluki kafam hangisini düşüneceğimi şaşırıyorum ..

Taha Berkay

Taha Berkay

Üye
sevdiğimi düşünüyorumdediğim gibi sevdiğimi ...

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Marematik düşünüyorum gerçekten

doctorrr

doctorrr

Üye
Biriniz bakın be kardeşim.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Asabi olmamayi hayal ediyorum da elimde bu telefon olduğu sürece çok zor olmaz o iş :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:perde: Arkadaşım hoşgeldin.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Yiyecek şeyler arıyorum (özellikle çikolata:P)

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yeni bir diziye basladim. Dizideki lezbiyen iliskiye inceden kil olsam da fena degil.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
doctorrr

doctorrr

Üye
Adamlara fena acıdım yahu. Sitelerine giren adam yok. Kaldılar öyle xıyarlar

Enes

Enes

Üye
Sabah bütünlemeye girip. Çuf çuf Bursaaaa.

• Beğen

Üst Alt