ozakin70
Üye
Telefon Tavsiyesi - İphone 4s veya 5c - MaxiCep
Şu konudaki merete kahkahalarla gülüyorum cahillik başa bela
Şu konudaki merete kahkahalarla gülüyorum cahillik başa bela
Ben daha 3 ü bitiremedim bi kız var kizildereli kovalamaya valisirken kaybediyorum birak bi daha da bakmadim oyuna rome 2 ye basladimAC4 Bitti![]()
Ben daha 3 ü bitiremedim bi kız var kizildereli kovalamaya valisirken kaybediyorum birak bi daha da bakmadim oyuna rome 2 ye basladim
Ohoo orası çok başı, çok kolay dene tekrar yaparsın. Aslında 3 biraz sıkıcıydı. Sıkıcı da değil de benim ac serisinden beklentilerim yüksek olmuştur hep 3 bunu karşılayamadı diyim. 4 süperdi. 4'ü dene istersen. =)
Aynen aynen ama ben hala 2 yi savunuyorum Floransa da ki lahitler için çok ugrasirdim 3 gerçekten çıkmıştı ac serisinden connor la en zorlandığım gorev siperde binlerce asker sana saldirirken hic canin gitmeden karsi dagdaki adami öldürmek olduOhoo orası çok başı, çok kolay dene tekrar yaparsın. Aslında 3 biraz sıkıcıydı. Sıkıcı da değil de benim ac serisinden beklentilerim yüksek olmuştur hep 3 bunu karşılayamadı diyim. 4 süperdi. 4'ü dene istersen. =)
4 biteli 1 ay oldu Multiplayer oynuyorum simdi 
Spoiler in kralını vereyim Desmond öliyiiiiiNeyse şu 3 e bi tekrar döneyim de sonra geciyim 4 e konusunu kacirmamak lazim![]()
Spoiler in kralını vereyim Desmond öliyiiiii
uykum vaaaaar![]()

Ayıp la, niye spoiler veriyon.
Ben de uyumadım gece![]()

penceredn atla abiMarematik düşünüyorum gerçekten