Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
Bugün Benim Doğum Günüm Sağlıklı Mutlu Huzurlu Nice Yıllara İnşallah Amin .:D.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Nice Senelere...

0MG90

0MG90

Üye
Discovery Science a baktım, şimdi Arkadaşım Hoşgeldin i izliyorum

• Beğen
Mert

Mert

Üye
Yok anam yok. Ne rakı ne viski ne ağrı kesici. Yarın doktora gidip adam gibi muayenemi oluyorum.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Yetenek Sizsiniz'e bakıyorum ama yetenek yok

CANGO97

CANGO97

Üye
filim izliyorum :D

AHMED...

AHMED...

Üye
işe gidiyorum bu gece çalışmasını kim buldu bi yakalarsam :)

AHMED...

AHMED...

Üye
Öğrenci değilim dostum gündüz uykusunun bir tadı olmuyor yatak odamın perdesini bile siyah taktırdım yine faydasî olmuyor :D birde millet evde yatmaya hazırlanırken sen işe hazırlanıyorsun birazda psikolojik sıkıntı oluyor adama :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Öğrenci değilim dostum gündüz uykusunun bir tadı olmuyor yatak odamın perdesini bile siyah taktırdım yine faydasî olmuyor :D birde millet evde yatmaya hazırlanırken sen işe hazırlanıyorsun birazda psikolojik sıkıntı oluyor adama :)

hmm anlıyorum kolay gelsin umarım bir yol yordamini bulursunuz

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
AHMED...

AHMED...

Üye
Allaha şükür yinede işimi seviyorum yıllardır vardiyalı çalışırım bu gün haftanın ilk çalışma günü sendrom dedikleri şey var üstünde :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Pasta da simetrik bir sekil de cukur aciyorum,ustten yikilmasin dimdik ayakta dursun diye ugrasirken son catal darbesiyle kale gibi yikildi

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve .caner.
man20

man20

Üye
canım sıkıldı :( acaba kiminle uğraşsam diye düşünüyorum :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İnsanlar "Hangi guce, yetenege sahip olmak istediniz?" sorusuna genelde ucmak, isinlanabilmek seklinde cevap verirler. Ben ise Hz. İsa'nin yetenegini yani sadece sevdiklerimi buraya geri dondurebilmeyi istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş ve .caner.
0MG90

0MG90

Üye
Star daki Tepedeki Mezarlık filmini izliyorum

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bu zamanda ki en iyi meslek "gurme" hem mideyi bedavadan doyuruyorlar hemde geziyorlar,biz boşuna yiyecek için para ödüyoruz,adam gecenin körün de tek hamlede metrelik lahmacunu mideye indiriyor,biz de karnimizdan gelen sesle televizyonun ekranina, ekmek banasimiz geliyor

Invoke

Invoke

Üye
AC4 Bitti :pro:

• Beğen

Üst Alt