Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Çok yorgunum, yatayım da erken kalkayım... :zzz:

Bir iş yapmadan yoruluyorum, sanırım ekrana bakmaktan, kafam ağrıyor...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hafta sonu daha ne olsun :eller:

Enes

Enes

Üye
İktisadi matematik, Matematiksel iktisat ve fark denklemleri, Ticaret hukuku somuru:

Invoke

Invoke

Üye
Yapmam gereken şeyler var...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dönüş yolu yükseklik 9000 feet:cool:

Invoke

Invoke

Üye
Çok uykum var.....

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Google oyununda kendi rekorumu geçmeye çalısıyorum :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kulakligimin sag tarafindan ses gelmiyor. Basta kablo bozuldu sandim duzelir belki diye kabloyu oraya buraya vurdum. Daha once duzeldigine sahit olmustum. Neyse meger ki kabloda degilmis. :dry: off simdi garantiye verecegim ve gunlerce kulakligim olmadan yasayacagim. :(

Invoke

Invoke

Üye
Kulakligimin sag tarafindan ses gelmiyor. Basta kablo bozuldu sandim duzelir belki diye kabloyu oraya buraya vurdum. Daha once duzeldigine sahit olmustum. Neyse meger ki kabloda degilmis. :dry: off simdi garantiye verecegim ve gunlerce kulakligim olmadan yasayacagim. :(

2-3 gün önce... Bizim de başımıza geldi, sol tarafı bozulmuştu, sağı da biz kırdık :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
2-3 gün önce... Bizim de başımıza geldi, sol tarafı bozulmuştu, sağı da biz kırdık :zzz:
Ben bir suru para verdim kiramam. :DFake'im cikmis. Belli ki mesajlarimi begenerek ben buradayim demeye calisiyor. Burada onun farkettigimi aciklayayim da sevinsin garibim.
Not:Eger forumdan birinin hesabiysa bani yiyecek. Eger baska yepyeni bir uyeyse cok umrumda degil o nickle dolasmasi.

KayraBey

KayraBey

Üye
Korku filmi izliyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Mesai var :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Dede
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Sitenin yeni arayüzünü inceliyorum. :blink:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Maxi'de ne var ne yok diye bakınıyorum..

doctorrr

doctorrr

Üye
erqeq falan eqemen falan heqemonya falan feminist qizlar eqlesinözlemisim la forumu. su sene gecsinde gene paylasimlara devam edicem.

Invoke

Invoke

Üye
Ubuntu kurayım :eller:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ne tesadüf server Linux kurulumu bitti :eller:

• Beğen
Tepkiler: Invoke