Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

mertoligi

Üye
hukuk felsefesinden çekilsem mi ki ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok sevdiğim bir yakınımın cenaze haberini aldım üzgünümsomuru:

Allah rahmet eylesin, başın sağ olsun abi. Allah kalanlarına uzun ömür, sağlık, sıhhat ve afiyet versin inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Dolar 2 tl'nin altına düşse ne iyi olur.

Mert

Mert

Üye
Evde yalnız kalmak ne biçim bir şeymiş yahu. :D Her taraf pislik içinde kaldı.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
doctorrr

doctorrr

Üye
GM Discovery almayı düşünüyodum da iyici ayağa düşmüş o da be kardeşim.

Haftaya da bizim ev boş. N'apsam acaba

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İso OPC çok güzel bir mantık sorusu sordu. Çok uğraştım ve yaptım. Ama şimdi de sürekli mantık konusunu düşünüyorum. Kafamdan çıkartamıyorum. İçimde saçma sapan bir mantık çözme isteği var.

doctorrr

doctorrr

Üye
Pablo neruda biz orada

Yahu varya size alcak desek cukurun hatri kalir. Biz o 1453'u 1903 yqpmasini da biliriz.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İnternette karikatür çizim teknikleri diye yazılar, videolar ve hatta piyasada kitaplar görünce çıldırıyorum. Yeri geldiğinde çöp adamla bile karikatür çizilebilirken adamlar gelmiş yok kafasını şöyle çizin, böyle çizin falan demişler. Bırakın bu işleri. İnsanların neyi nasıl çizeceğine karar vermeyin.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:pc: :kahve:

Invoke

Invoke

Üye
İnternette karikatür çizim teknikleri diye yazılar, videolar ve hatta piyasada kitaplar görünce çıldırıyorum. Yeri geldiğinde çöp adamla bile karikatür çizilebilirken adamlar gelmiş yok kafasını şöyle çizin, böyle çizin falan demişler. Bırakın bu işleri. İnsanların neyi nasıl çizeceğine karar vermeyin.

Asıl olay sözler olmalı bence :)

• Beğen
bayramq

bayramq

Üye
Asgabat havalimanindayim istanbul ucagini bekliyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Uyku vaktini bekliyorum, çok yorgun ve uykusuzum. Boynum ve sırtımda tutulmuş... :/

Mert

Mert

Üye
Dexter da bitti. Böyle kötü kötü son yapıyorlar 1 hafta kendime gelemiyorum. House'un finalinde de aynısını yapmışlardı. Mutlu sonun suyu çıktı sanki.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yorucu bir hafta halen çalışıyoruz :zzz:

Invoke

Invoke

Üye
Okulu da astık, yarında yok. Ohhh :DTelefonumu düşürdüm. :zzz:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ne güzel metroyla gidiyordu. N'oldu da otobüsle gitmeye karar verdi? :dry:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:kahve:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
How I Met Your Mother sacmalamis. Sanki "Türk Malı" gib bir dizi izliyormusum gibi oldum. Daha da izlemem.

Üst Alt