Bazen burada ben mi yanlış yapmışım dedim ama şu var ne desem bir yere çekilme çabasında olmuş bazıları için tabi burayı çok ciddi bir müessede sananlar var heralde. Burası sadece forum sitesi okadarda aşırı ciddi olmanıza gerek yok ki.
Aşırı ciddiye alıpta sadece hayat buradan ibaretmiş gibi bütün herşeyinizi buraya endekslerseniz zaten sonunuz banlanma bile oluyor. Yöneticiler,adminler dahil sizin iyiliğinizi düşünür ama 7/24 burada kalıp yardım yerine başka işlere bulaşırsanız sonu iyi olmuyor arada bir dışarı çıkıp gezmeniz lazım. Bazen açtığınız konular neden onaylanmadı yada neden şikayet takibi gerçekleşmedi yakınan üyeler olur ama sonuçta onlarda insan 24 saatini burada geçiremez,işi olur özel birşeyleri olur anlayışlı olunması lazım aslında. O tür davranışlarda bulunanlar için bu yazılanlar. Dediğim gibi aşırı ciddiye alan üyeler var burada,tavsiye etmem bence öyle olmanız iyi değilki. Arada bilgisayar başından kalkıp dışarıda gezin biraz hava alın bunu daha iyi anlayacaksınız. Bende eskiden 6-7 saat bilgisayar başından kalkmazdım ama sonra göbeğide saldım böyle olmayacak dedim. Aslında iki zaman dilimi vardır kaliteli ve kalitesiz siz sadece böyle yerlere yoğunlaşırsanız içinize kapanık olmaya başlayıp hatta daha ilerisi piskolojik tedaviye bile gidiyor.
Teşekkürler.