Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Heroata

Heroata

Üye
Bnm yaz kursu başlmdı allahtan.

PixelWolf

Üye
açım :hmmm

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bazen burada ben mi yanlış yapmışım dedim ama şu var ne desem bir yere çekilme çabasında olmuş bazıları için tabi burayı çok ciddi bir müessede sananlar var heralde. Burası sadece forum sitesi okadarda aşırı ciddi olmanıza gerek yok ki.
Aşırı ciddiye alıpta sadece hayat buradan ibaretmiş gibi bütün herşeyinizi buraya endekslerseniz zaten sonunuz banlanma bile oluyor. Yöneticiler,adminler dahil sizin iyiliğinizi düşünür ama 7/24 burada kalıp yardım yerine başka işlere bulaşırsanız sonu iyi olmuyor arada bir dışarı çıkıp gezmeniz lazım. Bazen açtığınız konular neden onaylanmadı yada neden şikayet takibi gerçekleşmedi yakınan üyeler olur ama sonuçta onlarda insan 24 saatini burada geçiremez,işi olur özel birşeyleri olur anlayışlı olunması lazım aslında. O tür davranışlarda bulunanlar için bu yazılanlar. Dediğim gibi aşırı ciddiye alan üyeler var burada,tavsiye etmem bence öyle olmanız iyi değilki. Arada bilgisayar başından kalkıp dışarıda gezin biraz hava alın bunu daha iyi anlayacaksınız. Bende eskiden 6-7 saat bilgisayar başından kalkmazdım ama sonra göbeğide saldım böyle olmayacak dedim. Aslında iki zaman dilimi vardır kaliteli ve kalitesiz siz sadece böyle yerlere yoğunlaşırsanız içinize kapanık olmaya başlayıp hatta daha ilerisi piskolojik tedaviye bile gidiyor.
Teşekkürler.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:kahve:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Fl studio'da yeni projem uzerinde calisiyorum :ehe

Bahaxi

Bahaxi

Üye
cok sacma bi konu oldugunu dusunuyorum.millet hayatini mi yaziyo buraya yaa :angry:

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Muzik dinLyorum

doctorrr

doctorrr

Üye

Mert

Mert

Üye
Online oyunlarda yabancıların ne kadar yardımsever olduğuna bir kez daha şahit oldum :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
N8 söktüm temizledim topluyorum :)

__xXx__

__xXx__

Üye
gitmek değilde ailemi ve arabamı bırakmak zor geliyor

Mert

Mert

Üye
2 ay önce soru kaçırmadığın konuyu unutup, baştan çalışmak zorunda olmak...
İlkokullu olmak istiyom la ben :dry:

OPC

OPC

Üye
Ailemi telefon almaya ikna etmek için ne yapabilirim diye düşünüyorum :ehe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rapor yaziyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kabız Civciv'in hesabına sızdım.

vefa_18

vefa_18

Üye
Forumları okuyorum

doctorrr

doctorrr

Üye
gomanist yunus, hain yunus

PixelWolf

Üye
TV izleyen yok, ama TV açık. Kapaıyım bari. Birde Iphone şarj olmuştur çıkarıyım.

smh60

smh60

Üye
Tele rom atıyorum :D

Üst Alt