Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:kahve:

• Beğen
Tepkiler: __xXx__

KayraBey

KayraBey

Üye
:çay:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

minoo

minoo

Üye
:cigara:

• Beğen
Tepkiler: __xXx__, Dede ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:pro:

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
:çay:

__xXx__

__xXx__

Üye
babamın çalışma odasına girip purolarından yakmıştım tam peder bastı sopayı yiyoduk az daha :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Nextman
Mert

Mert

Üye
The Godfather aşkı geldi. Tekrar izliyorum :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Over bilişim görevlileri ile kavga ediyorum. Aslında kendi kendime ediyorum çünkü bana cevap vermiyorlar. Yaptıkları resmen dolandırıcılık. Beni haklarımdan haberdar etmesi için avukat lazım..

marist

marist

Üye
Tv izliyorum :dry:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İki lensim çöpe gitti. Çok sinirliyim.

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Konu Açmayı .. Lakin Tam bitirmedim İçeriğini ..Şiir Yazdım Yazım YOk Bir iki güne kadar olur açar giderim..

Mert

Mert

Üye
10 gol atılır mı? :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Horlamanın da bir sınırı olur arkadaş. E burnumda et var diyo lafa bak. Et değil kuzen o dana fileto, adaklık kurban.

PixelWolf

Üye
Canım çok kötü kaşık cips çekiyo. Şu içinden sos çıkan cipslerden yani. Off pazara inince alsınlar ya bizimkiler.

Bir bardak da çay istiyom ben ne güzel olur şimdi sıcak sıcak :çay:

Oh ne güzel de ceyran yapıyo.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ay sonunda kendime 2 tane baklava ayırmıştım,ödül olsun diye ama yemiyeceğim gibi çünkü artık 1 ay hiç boşluksuz spor yap bide üstüne sadece 2 adet baklava olsun ödül,devamını istesem izin olmayacak en iyisi es geçmem çünkü okadardını bünyem kabullenemez. Her gün tuzsuz yağsız salatadan içim dışım tarla oldu ama işin garip yanı sadece sirke eklediğimde hoşuma gidiyor. Süt,peynir ve yoğurt'u saymıyorum zaten mandıra eve taşındı. Yaklaşık 200 m.lik alanda çikolata poşeti bile yok eve adımınıda attırmıyorum. Şekeri bıraktığım için evde o yönden bir artışı oldu ama şunuda biliyorum ki bu günlere kolay gelemedim iyi bir şekilde odaklanma istiyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

__xXx__

__xXx__

Üye
acayip yorgunum nan

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Zamanın gelmesini bekliyorum,alışkanlık gibi oldu eğer önce kahvaltı yaparsam 1.5 saat beklemem lazım en az yoksa sporda midem ağzıma geliyor.
Şimdilik odaklanma zamanı.

Bahaxi

Bahaxi

Üye
dersaneye gitcem yine off :(

Üst Alt