Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
iktisat BB geldi seviniyorum galiba :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Gün karanlıksa, etrafın bulanıksa, kaderin sana düşmansa benden çokta farklı değilsin..
Yağmura saygın sonsuzsa, aşka hiç inanmıyorsan, zorla günleri sayıyorsan aynı kişi bile olabiliriz..
Eminim bir gün senle buluşup bir şeyler içeceğiz.. Hatta belki eskileri anacağız dertleşeceğiz..
En sevdiğin şarkı yalansa, hayatının filmi hayatsa, bi de hayatın tümü yalansa karşılaşmamız an meselesi..

doctorrr

doctorrr

Üye
3-4 arkadaş ısrarla çağırdı ve şiddetle reddettim. Gece hayatını, ortamları, alkolün su gibi gittiği yerleri sevmiyorum hep bi' sükunet ararım. Kafam karışık biliyorum. Neyse ben Gülşah'ın verdiği Baba Zula albümünü dinleyeyim bu gece... Bu arada neden bu denli mağrursun?

tempestshine

tempestshine

Üye
Şu yılbaşında dışarı çıkalım muhabbetleri beni hiç sarmıyo be kardişim

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Birine seneye görüşürüz esprisini yapmam lazım. Yoksa bütün sene içimde kalır.

doctorrr

doctorrr

Üye
Baba Zula sardı baya

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

burda ne yazdığını çözemedim :hmmm

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Doluca şarap(Beyaz) içiyorum.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
O'nu düşünüyorum vallahi <3

__xXx__

__xXx__

Üye
lan dün gece fantaya vodka katan elemanı yakalarsam varya farketmesem gidecekti abdominaller

doctorrr

doctorrr

Üye
Ayağım uyuştu hafiften bi' ağrı var böyle ince ince

tempestshine

tempestshine

Üye
Storm Hawks'ın 1.sezonu bitti.2.sezonunda Türkçe dublajı yok bende youtubedan İngilizce izledim.Biraz anladım :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ne düşündüğümü ne sen sooor ne ben söyleyeyim :bilmm

doctorrr

doctorrr

Üye
EROSCUMNERDESİN tüm bunları sırf ****lik olsun diye mi yapıyorsun senin ciddi denge sorunların var.

__xXx__

__xXx__

Üye
telefonun şarjı doldu sıra kurcalamada:D o değilde peder bey 8 kere aramış ne soracaktıysa garibim :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Yatışşşşş...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bugün güzeldi be :) İngilizce kaydıma az kaldı hadi bismillah :eller:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Abi. Ne düsuneyim ki. Aslinda dunyanin suçu yok. Biz hayati kaldiramiyoruz. Anlik zevkker peşinde yok olup gidiyoruz. O kadar kitap indi peygamber geldi. Nefsimizden caymak için şeytani red etmek îcin. Ama biz insanlar iflah olmayiz hep isyan ederiz.

doctorrr

doctorrr

Üye
Bu ekşi çok bozdu yaa... Ekşisiniz ama insanlığınız eksik...

Üst Alt