Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Geçen seneler kurban kesimine bakarken içim cız ederdi, şimdi hiç etkilenmedim. Bunu kötüye mi yorayım, iyiye mi?
Galiba merhamet duygumu kaybediyorum. Ama yok, koyun kesilmeden önce okşarken gayette sevgi veriyordum hayvana.
Sonuçta Allah yolunda kurban oldu, kabul olur inşallah.
Maneviyatın artmış olmasın :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: HacKLess
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Onların ne etleri ne de kanları Allah'a ulaşmaz.. Allah'a ulaşan sizin takvanızdır.. İnsan böyle düşünerek o hayvanın ruhunun şad olduğu hissiyatına varınca iş bitmiştir bu ne güzel bir ruhaniyet bu duygulara vakıf olunca kurban kesilirken bakmak ve görmekle yetinmiyorsunuz o an Allah'ın rahmetininde orada olduğunu hissediyorsunuz..

Revengeful

Emekli Yönetici

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
''Üzülme'' der Hz. Mevlana ve devam eder; ''Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun, Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz. Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır.'' MEVLANA *...

cukuleaks

Üye
Bir fragmana alt yazı hazırlıyorum. :eller:

haltie

haltie

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici
babaanneme zayıflasın diye kondisyon bisikleti aldık. 1 ay sonra 5 kilo daha almış. pedalı geriye doğru çevirerek sürmüş

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
babaanneme zayıflasın diye kondisyon bisikleti aldık. 1 ay sonra 5 kilo daha almış. pedalı geriye doğru çevirerek sürmüş
kondisyon bisikleti iyidir de babaannen bisiklete biniyorum nasılsa diye daha fazla yemiştir :kıskıs:
bu arada hangi marka aldınız ? zincirli mi ?

jackalmami

jackalmami

Üye
Kıyma sırası :zzz:

Evin en küçüğü olmak kadar berbat bişey yok. Yeğenimde daha 4 yaşında, bi büyüyemedi.

doctorrr

doctorrr

Üye
evdeyim :gul:

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
offf of:/ check-in'i yaptırdım yarın için:(

cukuleaks

Üye
Pınar ablaya ithafen ice age filminin fragmanına alt yazı yaptım şuan uploadda :D

doctorrr

doctorrr

Üye
aaalbüm indiriyorum megadeth in diskografisiyle beraber slayer sum41 bide yaviz için skrillex in bangarang ını :sirit:

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Tuba
tempestshine

tempestshine

Üye
Bayram ziyaretlerinden nefret ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye