Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
Fazla kalkmak iyi değildir. Doğal olarak fazla oturmayı gerektirir. Derdim ama bayram olduğu için demiyorum. Hadi yine iyisin :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

jackalmami

jackalmami

Üye
Değişmeyen tek şey; değişimdir :kotu:

Abimde hala elini öpmemi bekliyor. Senin o pis ellerini öpüpte dudağımı kirletemem. Kusura kalma !

• Beğen

cukuleaks

Üye
Değişmeyen tek şey; değişimdir :kotu:

Abimde hala elini öpmemi bekliyor. Senin o pis ellerini öpüpte dudağımı kirletemem. Kusura kalma !
Zaten elini öpmicenki abi. Çenene koyacan. El öpme dediğimiz olay odur. Annemde olsa babamda olsa ben neden ellerini öpeyim ? Kirli elleri öpmek mantıklı değil. Çenene koy olsun bitsin . :D Ayrıca el öptürmeyi doğru bulmuyorum. İnsanların biraz mütevazi olması gerekiyor. 70 yaşındaki amcanın elini öpmek istedim adam geri çevirdi sadece tokalaştı. Medeniyet, mütevazılıkta bunu gösterir. Saygı el öpmekle olmaz zaten :)

buyrun izleyin bakalım bayram hediyesi size :D

http://www.maxicep.com/mizah-eglenc...yi-sallayan-sihirbazlik-gosterisi-714784.html

jackalmami

jackalmami

Üye
Ben el öpmeye karşı değilim kesinlikle. Hem öperken elinin üstünü öptüğün için, orası aya kadar kirli olmaz, gayet temizdir. Kir açısından bakılmasını doğru bulmuyorum.

Karşı tarafın mütevaziliğine gelirsek, 'ben eli öpülecek adam değilim' düşüncesiyle öptürülmemesi gayet iyi bir davranış ama bunun orta yaşlardaki insanların yapması gerekir. 70 yaşındaki dedenin senden el çekmemesi yanlış karşılanmamalı bence. Hem el öpmek tarimizde olan bişey. Ki halifeler, padişahlar vs. tahta geçtiği zaman onların eli öpülerek biat edilirdi. Günümüz tarikatlarında da hala bu şekilde devam etmektedir.
Karşı taraf elini çekse bile bizim yeltenmemiz, hatta zorlamamız gerekir. Geleneklerimize göre en büyük saygı göstergelerinden biridir bu. İsterseniz bana geri kafalı deyin, hiç umrumda değil.

Benim abime karşı sergilediğim davranış tutumumda yanlış ama bıraksın da bir kere de biz yanlış yapalım. :)

cukuleaks

Üye
Ben el öpmeye karşı değilim kesinlikle. Hem öperken elinin üstünü öptüğün için, orası aya kadar kirli olmaz, gayet temizdir. Kir açısından bakılmasını doğru bulmuyorum.

Karşı tarafın mütevaziliğine gelirsek, 'ben eli öpülecek adam değilim' düşüncesiyle öptürülmemesi gayet iyi bir davranış ama bunun orta yaşlardaki insanların yapması gerekir. 70 yaşındaki dedenin senden el çekmemesi yanlış karşılanmamalı bence. Hem el öpmek tarimizde olan bişey. Ki halifeler, padişahlar vs. tahta geçtiği zaman onların eli öpülerek biat edilirdi. Günümüz tarikatlarında da hala bu şekilde devam etmektedir.
Karşı taraf elini çekse bile bizim yeltenmemiz, hatta zorlamamız gerekir. Geleneklerimize göre en büyük saygı göstergelerinden biridir bu. İsterseniz bana geri kafalı deyin, hiç umrumda değil.

Benim abime karşı sergilediğim davranış tutumumda yanlış ama bıraksın da bir kere de biz yanlış yapalım. :)
Neyse abi şimdi bunumu tartışçaz ya hiç olmadı git mahalleden küçük bi çocuğa elini öptür para ver tembih et senin yerine gidip abininde elini öpsün bu iş burda bitsin :D

Videoyu izle sen abi videoyu :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Daha kahvaltı yapıp babaanneme gideceğiz.Her bayram en geç biz gideriz zaten :lac:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cok sevdigim kardesimle bir bulusmam olucak.Suprizzzzzz :D

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Minoolarda kaldım dün gece.Sabah 07:00 kadar uyumadığımız için uyanmamız,uynamam bu saati buldu.Minoonun annesi kalkmış çoktan bize kahvaltı hazırlıyordu.Ben de itiraf edeyim beni görmesin diye parmak uçlarımda odama geri kçtım:aman2:
Neyse 5 dakika falan kapı çaldı.Minoonun annesi Esra kapıya bakarmısın diye bağırmazmı!!!Anaaam dedim görmüşya la!!Neyse koştum hemen kapıya 66 aylıklar :d:hemen içeri geçtim şekerliği aldım kapıya koştum.İyi bayramlar çocuklar dedim.Muhtemelen 60 aylık olan :ehe ablaaa haçlııık yokmuuu?Şeker şeker bıktım demezmi:kop::kop: Tabi ben olayın şokuyla dumur olmuş halde...Neyse kendime geldim ablam valla patron evde yok ben emanetem dedim :aha::aha::aha:
O bana baktı ben ona baktım.O bana baktı ben ona baktım.Beni anladığını hissettim.Önce biraz utandım ve iyi bayramlaaar diyip kapattım kapıyı.Utanıyomuyum yaptığımdan???Yooooo:oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Koptum yaaa :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba
doctorrr

doctorrr

Üye
müzik dinliyorum kurban seromonisi bitti valla :pro2:

Placebo-

Placebo-

Üye
Weeheee are never ever getting back together, uuuu uuu. :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
Hala kurbanın kesilmesini bekliyoruz :zzz:

Daha 20'ye yakın sıra var. 2 saatten aşşağı çıkamayız buradan hazaar. Daha bir de doğraması var bunun. Bugünden umudu kestim.

Üst Alt