cukuleaks
Üye
yat uyu dostumaaabi çaay demee banaaal işte canım çekti
![]()

yat uyu dostumaaabi çaay demee banaaal işte canım çekti
![]()

yat uyu dostum![]()

gördüm o konuyu bloknotlarla Allah senin iyiliğini versin Halit
yaprak dökümü bak Halit biride sensin bunların
çok da umrumda kısmına diyeceğim yanıt ise : Umrumda değil filan dermişimbunu mu dememi istiyorsun
Bence bu sitede bir ekip var hiç kaybolmamalı
sende tabiki
Sürü psikolojisi ile gidenlere ithafen ::
( tartıştığımız-küstüğümüz-kırıldığımız kişiler yada durumlar olaylar olmuştur her zaman her koşulda normal hayatımız da gündelik yaşamda arkadaşlar ile kardeş ile bile oluyor bu durumlar burada da oluyor...) burada olduğumuz sürece hep yeni kişileride tanıyacağız ancak herkesin böyle ilk tanıdığı kişiler var belki yardım aldığı belki ilk muhabbete katıldığı ortak bir nokta oluyor ve o kişiler ile özdeştiriyor forumu yenileri kabullenemiyor
Bence böyle olmamalı bir mantık yürütelim iskan ettiğiniz yerde arkadaşınız taşınıyor ama siz taşınmıyorsunuz siz arkadaşınız ile gitmiyorsunuzama yeni arkadaşlıklara kendinizi kapatmıyorsunuz yeniden arkadaşa ediniyorsunuz yeni taşınan komşularınız ile bence forum hayatıda böyle olmalı![]()

Uyku tutmadıysa sen tut ?
uyku tutmadı![]()
Hepsine katılıyor ve ekleme olarak burayı ne olarak görüyoruz önce onu bilelim diyorum![]()

Beni afişe edersin haaBu kız kafayı yemiş. Tek bacağını havaya kaldırıp uyuyo![]()

allah kabul etsiiinCamideyim bayram namazini bekliyorum![]()
bana da dua edermisin? 
allah kabul etsiiinbana da dua edermisin?
![]()

Nedense artık bayramın benim için pek bi önemi kalmamış. Tek faydası tatilde olmaktı, içinde bulunduğum durum itibariyle o da zarar oldu.

Kendi kendine cevap veren adam
Yok la manevi havası bi değişik. Belli ediyor kendini![]()