Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
soru çözsemmi diye düşünüyorum |-)

doctorrr

doctorrr

Üye
babasının oğlu okulda :dry:

- - - Eklendi - - -

babasının oğlu okulda :dry:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
2. kez pcyi bataryasız, doğrudan şarja bağlı kullanıyorum. Kesin yine elektrikler gider.
İlk kez batarya çıkardığımda film izliyordum. İzlediğim sitede video süresi dolmuştu. Yani internet olmasa da devamını izlerdim.
Lan dedim şimdi elektrikler gitmesin? Yok artık dedim o kadar şanssız değilimdir.. Dk 29; elektrikler gitti gerçekten :s Pc kapandı haliyle. Bataryayı takıp açtım şarjı vardı ama gerisini izleyemedim :züü:

Şimdi yine gider :dry:

Kur internet download manager ı. İndir - izle - sil :)
İnternetten izlediğin tüm filmler zaten temp klasörüne indirilerek oynatılıyor. Ayrıca kotalı kullanıcılar için de idm ile indirip kullanmak avantajlıdır. Elektrikler falan kesilirse kaldığı yerden devam eder :))

Kingmortall

Kingmortall

Üye
eziyet :angry:

doctorrr

doctorrr

Üye
deutsche grammatik :zzz:

jackalmami

jackalmami

Üye
Hayat boyunca sürekli birileriyle tartışıyoruz. Galip ya da mağlup olmak önemli değil aslında. Önemli olan insanı çok yoruyor olması. Sürekli yıpranıyor, yıpratılıyoruz. Bunun sonucunda elimize geçen tek şey, sadece tecrübe oluyor. İnsanları daha çok tanıyoruz bu sayede. Fakat insanları tanıdıkça, gerçek yüzlerini gördükçe, içten içe midemiz bulanıyor. Tecrübeli olmanın, görmüş geçirmiş olmanın bile dezavantajlarını yaşamak zorunda kalıyoruz. Ve sonra keşke diyoruz; Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğimize, deli olup dünya bizim kahrımızı çekseydi...

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

cukuleaks

Üye
Hayat boyunca sürekli birileriyle tartışıyoruz. Galip ya da mağlup olmak önemli değil aslında. Önemli olan insanı çok yoruyor olması. Sürekli yıpranıyor, yıpratılıyoruz. Bunun sonucunda elimize geçen tek şey, sadece tecrübe oluyor. İnsanları daha çok tanıyoruz bu sayede. Fakat insanları tanıdıkça, gerçek yüzlerini gördükçe, içten içe midemiz bulanıyor. Tecrübeli olmanın, görmüş geçirmiş olmanın bile dezavantajlarını yaşamak zorunda kalıyoruz. Ve sonra keşke diyoruz; Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğimize, deli olup dünya bizim kahrımızı çekseydi...
Kucukken ismail yk dinliyordum ve onun bi sozunu cok begenmistom

"Birazda deli ol dünya senin kahrını çeksin" :) o gunden beti aklimda bi yerde tutuyorum. Onculuk etmeyi birak abi , birazda sen deli ol birazda sen degil senle ugrassinlar :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Kucukken ismail yk dinliyordum ve onun bi sozunu cok begenmistom

"Birazda deli ol dünya senin kahrını çeksin" :) o gunden beti aklimda bi yerde tutuyorum. Onculuk etmeyi birak abi , birazda sen deli ol birazda sen degil senle ugrassinlar :)

ismail yk mı :d:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
derdim yoktu derdim benim

haltie

haltie

Üye
Takvime bakmasak sanırız temmuz bu ne sıcak

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
adamın dolabı bile turuncu

- - - Eklendi - - -

keşke çıplak olmasaydın :(

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
adamın dolabı bile turuncu

- - - Eklendi - - -

keşke çıplak olmasaydın :(

hep öyleyim :D Üstümde bişey olmaz genellikle :D Annem babam felan odaya çok girmeye başlarlarsa giyerim :D

- - - Eklendi - - -

Dükkana bakkala atletle gidiyorum altımda kapriyle sorun yok özgüvenim tam (h)

Üst Alt