Nüfus cüzdanımın fotokopisini çekip sonra onu bilgisayara taratıp oradan telefona atıp eklenti olarak maxicepe eklesem?![]()
Her iki mesaj da silinir.Onu ben düşünüyorum şuan..
2. kez pcyi bataryasız, doğrudan şarja bağlı kullanıyorum. Kesin yine elektrikler gider.
İlk kez batarya çıkardığımda film izliyordum. İzlediğim sitede video süresi dolmuştu. Yani internet olmasa da devamını izlerdim.
Lan dedim şimdi elektrikler gitmesin? Yok artık dedim o kadar şanssız değilimdir.. Dk 29; elektrikler gitti gerçektenPc kapandı haliyle. Bataryayı takıp açtım şarjı vardı ama gerisini izleyemedim
Şimdi yine gider![]()
)Kucukken ismail yk dinliyordum ve onun bi sozunu cok begenmistomHayat boyunca sürekli birileriyle tartışıyoruz. Galip ya da mağlup olmak önemli değil aslında. Önemli olan insanı çok yoruyor olması. Sürekli yıpranıyor, yıpratılıyoruz. Bunun sonucunda elimize geçen tek şey, sadece tecrübe oluyor. İnsanları daha çok tanıyoruz bu sayede. Fakat insanları tanıdıkça, gerçek yüzlerini gördükçe, içten içe midemiz bulanıyor. Tecrübeli olmanın, görmüş geçirmiş olmanın bile dezavantajlarını yaşamak zorunda kalıyoruz. Ve sonra keşke diyoruz; Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğimize, deli olup dünya bizim kahrımızı çekseydi...
o gunden beti aklimda bi yerde tutuyorum. Onculuk etmeyi birak abi , birazda sen deli ol birazda sen degil senle ugrassinlar 
Kucukken ismail yk dinliyordum ve onun bi sozunu cok begenmistom
"Birazda deli ol dünya senin kahrını çeksin"o gunden beti aklimda bi yerde tutuyorum. Onculuk etmeyi birak abi , birazda sen deli ol birazda sen degil senle ugrassinlar
![]()

derdim yoktu derdim benim

ismail yk mı![]()

Takvime bakmasak sanırız temmuz bu ne sıcak

Su adini bilmedigim aletle calisiyorum
- - - Eklendi - - -
İlk emailimi soliyimmi : [email protected]
Tabi ozmnlar cok kucuktum ama yinede buyuk bi hata![]()
![]()
biraz çiğ yumurta ye ve kol çalış kolların irileşsin
cig yumurta yenirmi harbiden ? Bide kola neyle calisiyim?adamın dolabı bile turuncu
- - - Eklendi - - -
keşke çıplak olmasaydın![]()
Üstümde bişey olmaz genellikle
Annem babam felan odaya çok girmeye başlarlarsa giyerim