doctorrr
Üye
kullanmıyovuz aablıcım biz duman avcısıyızSigara

kullanmıyovuz aablıcım biz duman avcısıyızSigara

Cok kokmuyorum zaten direk dusa giriyorum. Ben farkli birisiyim. İlkokulda ogretmen "hadi doga resmi cizelim" dediginde istisnasiz herkes bi kulube resmin kenarina gunes ortadan bi dere ciziyordu. Ben ise uzaydaki gezegenleri ciziyordum. Ozellikle 3 boyutlu olarak aydan dunyanin nasil gorundugu.
hafıız taaammam hastalanmıyorsun falan ama o terli oo ıııyyy oo piiis kıyafetlerinle geleyince ortalıkta ne kadar piiiis kooktuğunun farkına varmıyormusun illaki kokarsın iiiyyy peeehyalnız bünyen harbiden tuhafmış haa
![]()

ne alnıyosunuz şu sigaradan
nikotin içiyosunuz zehir
şunu yazarken biramı yudumluyorum muhtemelen gönderdikten sonra da 2-3 fındık atacağım ağzıma

yani herkes kendini farklı, marjinal zanneder alınma ama öyle her insan kendinde farklı birtakım öznitelikler barındırır mesela bende 5. 6. sınıfta kalkar sosal bilgiler hocasıyla lenin i marx ı tartışırdım haklarında bazı hocaları bilgilendirdiğim bile olmuştur oturur kahvaltıda babamla piyasadan konuşurduk güç dengelerinden borsadan falan (ki hala konuşuruz ve hatta kavga bile ederiz) şimdi oturdum adam smith okuyorum ve yanındada marx okuyorum ikisinin fikirlerini karşılaştırıyorum aklıma yatmayan not alıp ölümüne araştırıyorum öyle yani bi' arkadaşım var matematiği acayip kıvırıyor eleman her sınavdan yüz alıyor hocalara soruları getirip haftaya alırım diye alay ediyordu
Cok kokmuyorum zaten direk dusa giriyorum. Ben farkli birisiyim. İlkokulda ogretmen "hadi diga resmi cizelim" dediginde istisnasiz herkes bi kulube resmin kenarina gunes ortadan bi dere ciziyordu. Ben ise uzaydaki gezegenleri ciziyordum. Ozellikle 3 boyutlu olarak aydan dunyanin nasil gorundugu.![]()
fark diye birşey yoktur öznitelik vardır kişilik, karakter vardır 
yani herkes kendini farklı, marjinal zanneder alınma ama öyle her insan kendinde farklı birtakbakabolirr barındırır mesela bende 5. 6. sınıfta kalkar sosal bilgiler hocasıyla lenin i marx ı tartışırdım haklarında bazı hocaları bilgilendirdiğim bile olmuştur oturur kahvaltıda babamla piyasadan konuşurduk güç dengelerinden borsadan falan (ki hala konuşuruz ve hatta kavga bile ederiz) şimdi oturdum adam smith okuyorum ve yanındada marx okuyorum ikisinin fikirlerini karşılaştırıyorum aklıma yatmayan not alıp ölümüne araştırıyorum öyle yani bi' arkadaşım var matematiği acayip kıvırıyor eleman her sınavdan yüz alıyor hocalara soruları getirip haftaya alırım diye alay ediyordufark diye birşey yoktur öznitelik vardır kişilik, karakter vardır
![]()
bu acidan bakaboliriz 
yaa varya aslında her insanın ilginç şaşılacak bi' yanı vardır yalnız bazılarınınki fazla açığa çıkar bazılarınınki daha sönüktür
Ben anlatsam daha birsuru farkli yonum var. Amacim hava felan atmak degil. Mesela ben maxicepte takilan herkesin diger insanlardan farkli oldugunu dusunuyorumbu acidan bakaboliriz
![]()
maxicepte takılan insanların farklı olma mevzusuna gelincede ve buna bende katılıyorum hiç günlük hayatta karşılaşmadığım tipler var iyi veya kötü akıllı veya saf ayriyetten çoğu insanlar forumlarda takılmazlar sevmezler çünkü karşılarına sadece yazılardan oluşan sıkıcı bi' site geliyor kimse merak edipte aa şu konuya bakıyım şunu cevaplayayım şunu paylaşayım demez işlerine gelmez ama yani evet herhangi bi' forumda aktif bi' hesap bulundurmak bence ayrıcalıktır 
Kanalde de atilla taş var,televizyonu atmayı düşünüyorum pencereden![]()