Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Gazete

minoo

minoo

Üye
Abi çok sinirliyim kalbim çıkacak la durun

• Beğen
Tepkiler: Placebo- ve Nextman

cukuleaks

Üye
Uyumusum kendimden gecmisim bu nedir ya :D

doctorrr

doctorrr

Üye

cukuleaks

Üye
Yok bu bole olmicak. Uyuyup uyuyup uyaniom gercek dunyayla ruyayi karistirdim :zzz:

minoo

minoo

Üye
Sigara

cukuleaks

Üye

Bana ne yogurt nede kahve nede cay etki etmiyor. 6. Siniftan beri 1 kere hastalandim. Hava 19 derece istisnasiz okulun tamami hirka giyor ama ben giymiyorum cunku usumuyorum. Soguk seyler yitip iciyorum bise olmuyor. Mactan terli cikiyorum hic ustumu degistirmeden eve kadar gidiyorum ustune cola iciyorum gene hasta olmuyorum. Bi zamandan sonra acıya alisiyorum . Degisik bi bunyem var :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Bana ne yogurt nede kahve nede cay etki etmiyor. 6. Siniftan beri 1 kere hastalandim. Hava 19 derece istisnasiz okulun tamami hirka giyor ama ben giymiyorum cunku usumuyorum. Soguk seyler yitip iciyorum bise olmuyor. Mactan terli cikiyorum hic ustumu degistirmeden eve kadar gidiyorum ustune cola iciyorum gene hasta olmuyorum. Bi zamandan sonra acıya alisiyorum . Degisik bi bunyem var :)
hafıız taaammam hastalanmıyorsun falan ama o terli oo ıııyyy oo piiis kıyafetlerinle geleyince ortalıkta ne kadar piiiis kooktuğunun farkına varmıyormusun illaki kokarsın iiiyyy peeeh +o( yalnız bünyen harbiden tuhafmış haa :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ne alnıyosunuz şu sigaradan :hmmm

nikotin içiyosunuz zehir

Üst Alt