greenmile
Üye
yapmayın abi gözünüzü seveyim yazık günah![]()
adam evlenip gitti,bizden önce ama kız sesi duydumu hala daha dayanamıyor yengeye karşı şantaj yapacağım

yapmayın abi gözünüzü seveyim yazık günah![]()

Delircem galiba. Bir çok kişiye düşman olabilirim onun yüzünden. Kıskanıyorum
Öldürürm lan!!
Delircem galiba. Bir çok kişiye düşman olabilirim onun yüzünden. Kıskanıyorum
Öldürürm lan!!

beni dövebilrsinAbi çok sinirliyim kalbim çıkacak la durun
.gif)
haha
adam evlenip gitti,bizden önce ama kız sesi duydumu hala daha dayanamıyor yengeye karşı şantaj yapacağım![]()
yaa uğraşmayın yazık yaa
ama onun zevki bambaşka 
beni dövebilrsin
- - - Eklendi - - -
hahayaa uğraşmayın yazık yaa
ama onun zevki bambaşka
![]()

Abi çok sinirliyim kalbim çıkacak la durun

bugün okuladan geldim çantayı bi' attım gerisini hatırlamıyorum uyandığımda salondaki kanepedeydim demekki tansuhanım düşmüşUyumusum kendimden gecmisim bu nedir ya![]()

Abi çok sinirliyim kalbim çıkacak la durun
olkahve içYok bu bole olmicak. Uyuyup uyuyup uyaniom gercek dunyayla ruyayi karistirdim![]()
bugün okuladan geldim çantayı bi' attım gerisini hatırlamıyorum uyandığımda salondaki kanepedeydim demekki tansuhanım düşmüş![]()

kahve iç

yine bi' uyurgezer vakası... doktora görün
Uyandığımda koridordaydım![]()

Sigara
sigara cıkış yolu degildir. Sadece sıkıntını erteler . Kesinlikle cok karsiyim ..
yine bi' uyurgezer vakası... doktora görün![]()

hafıız taaammam hastalanmıyorsun falan ama o terli oo ıııyyy oo piiis kıyafetlerinle geleyince ortalıkta ne kadar piiiis kooktuğunun farkına varmıyormusun illaki kokarsın iiiyyy peeeh
Bana ne yogurt nede kahve nede cay etki etmiyor. 6. Siniftan beri 1 kere hastalandim. Hava 19 derece istisnasiz okulun tamami hirka giyor ama ben giymiyorum cunku usumuyorum. Soguk seyler yitip iciyorum bise olmuyor. Mactan terli cikiyorum hic ustumu degistirmeden eve kadar gidiyorum ustune cola iciyorum gene hasta olmuyorum. Bi zamandan sonra acıya alisiyorum . Degisik bi bunyem var![]()
yalnız bünyen harbiden tuhafmış haa