Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye

hafıız taaammam hastalanmıyorsun falan ama o terli oo ıııyyy oo piiis kıyafetlerinle geleyince ortalıkta ne kadar piiiis kooktuğunun farkına varmıyormusun illaki kokarsın iiiyyy peeeh +o( yalnız bünyen harbiden tuhafmış haa :D
Cok kokmuyorum zaten direk dusa giriyorum. Ben farkli birisiyim. İlkokulda ogretmen "hadi doga resmi cizelim" dediginde istisnasiz herkes bi kulube resmin kenarina gunes ortadan bi dere ciziyordu. Ben ise uzaydaki gezegenleri ciziyordum. Ozellikle 3 boyutlu olarak aydan dunyanin nasil gorundugu. :)

- - - Eklendi - - -

ne alnıyosunuz şu sigaradan :hmmm

nikotin içiyosunuz zehir

Bende anlamiyorum. Para veriyon " beni oldururmusun?" diye rica ediyon.

greenmile

greenmile

Üye
şunu yazarken biramı yudumluyorum muhtemelen gönderdikten sonra da 2-3 fındık atacağım ağzıma

doctorrr

doctorrr

Üye

Cok kokmuyorum zaten direk dusa giriyorum. Ben farkli birisiyim. İlkokulda ogretmen "hadi diga resmi cizelim" dediginde istisnasiz herkes bi kulube resmin kenarina gunes ortadan bi dere ciziyordu. Ben ise uzaydaki gezegenleri ciziyordum. Ozellikle 3 boyutlu olarak aydan dunyanin nasil gorundugu. :)
yani herkes kendini farklı, marjinal zanneder alınma ama öyle her insan kendinde farklı birtakım öznitelikler barındırır mesela bende 5. 6. sınıfta kalkar sosal bilgiler hocasıyla lenin i marx ı tartışırdım haklarında bazı hocaları bilgilendirdiğim bile olmuştur oturur kahvaltıda babamla piyasadan konuşurduk güç dengelerinden borsadan falan (ki hala konuşuruz ve hatta kavga bile ederiz) şimdi oturdum adam smith okuyorum ve yanındada marx okuyorum ikisinin fikirlerini karşılaştırıyorum aklıma yatmayan not alıp ölümüne araştırıyorum öyle yani bi' arkadaşım var matematiği acayip kıvırıyor eleman her sınavdan yüz alıyor hocalara soruları getirip haftaya alırım diye alay ediyordu :D fark diye birşey yoktur öznitelik vardır kişilik, karakter vardır :evet:

cukuleaks

Üye

yani herkes kendini farklı, marjinal zanneder alınma ama öyle her insan kendinde farklı birtakbakabolirr barındırır mesela bende 5. 6. sınıfta kalkar sosal bilgiler hocasıyla lenin i marx ı tartışırdım haklarında bazı hocaları bilgilendirdiğim bile olmuştur oturur kahvaltıda babamla piyasadan konuşurduk güç dengelerinden borsadan falan (ki hala konuşuruz ve hatta kavga bile ederiz) şimdi oturdum adam smith okuyorum ve yanındada marx okuyorum ikisinin fikirlerini karşılaştırıyorum aklıma yatmayan not alıp ölümüne araştırıyorum öyle yani bi' arkadaşım var matematiği acayip kıvırıyor eleman her sınavdan yüz alıyor hocalara soruları getirip haftaya alırım diye alay ediyordu :D fark diye birşey yoktur öznitelik vardır kişilik, karakter vardır :evet:

Ben anlatsam daha birsuru farkli yonum var. Amacim hava felan atmak degil. Mesela ben maxicepte takilan herkesin diger insanlardan farkli oldugunu dusunuyorum :) bu acidan bakaboliriz :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Ben anlatsam daha birsuru farkli yonum var. Amacim hava felan atmak degil. Mesela ben maxicepte takilan herkesin diger insanlardan farkli oldugunu dusunuyorum :) bu acidan bakaboliriz :)
yaa varya aslında her insanın ilginç şaşılacak bi' yanı vardır yalnız bazılarınınki fazla açığa çıkar bazılarınınki daha sönüktür :) maxicepte takılan insanların farklı olma mevzusuna gelincede ve buna bende katılıyorum hiç günlük hayatta karşılaşmadığım tipler var iyi veya kötü akıllı veya saf ayriyetten çoğu insanlar forumlarda takılmazlar sevmezler çünkü karşılarına sadece yazılardan oluşan sıkıcı bi' site geliyor kimse merak edipte aa şu konuya bakıyım şunu cevaplayayım şunu paylaşayım demez işlerine gelmez ama yani evet herhangi bi' forumda aktif bi' hesap bulundurmak bence ayrıcalıktır (h)

haltie

haltie

Üye
Başım ağrıdı fena

minoo

minoo

Üye
Kalaylama-aşık olmaca..

haltie

haltie

Üye
Aaa atvdeki kıza bak aaa başkasının adına utandım

minoo

minoo

Üye
Ne kadar uzağa gitsem de gittiğim her yerde benimlesin..

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Kanalde de atilla taş var,televizyonu atmayı düşünüyorum pencereden:D

greenmile

greenmile

Üye
napıyordur acaba?

haltie

haltie

Üye