annemle kız kardeşim arasındaki bir diyalog
kardeşim : anne eve hamster alalım mı
annem : ben evimde sıçan istemem kedi bul bana
x100annemle kız kardeşim arasındaki bir diyalog
kardeşim : anne eve hamster alalım mı
annem : ben evimde sıçan istemem kedi bul bana
x100Dün gece hiç uyumadım. Erkenden yatıp uyumayı düşünüyorum

18 yaşındaymış da kardeşi yaşındaymışta falan fılan bende yedimm
Geçmiş olsunda olay ne 

Ne Kursu
Geçmiş olsunda olay ne
Bugün kurs verdiğim eleman sinirimi bozdu geçen hafta hiç çalışmamış.Hiçte böyle yapmazdı üzüldüm valla![]()

Ne Kursu![]()

Olabilir.Bazen Hocalar Zor Ödevler Veriyor da Sövüyoruz
Bas gitar dersi veriyorum 3-5 kişiye.Bu arkadaşta en sevdiğim öğrencimdi neden böyle yaptı anlamadım.Ödevler mi çok ağırdı acep![]()
Anla Yani 
Özür Dilerimkonuşmanın ortasında pat dıye çıkan şahsiyet çok kibarsın

Olabilir.Bazen Hocalar Zor Ödevler Veriyor da SövüyoruzAnla Yani
- - - Eklendi - - -
Özür Dilerim![]()
Kendi isteğiyle enstruman çalmak istiyor ama ödevleri yapmıyor.Bas gitara ilk başladığın zamanlarda bütün parmakları diğer gitarlardan en az 4-5 kat fazla yara yapıyor.Ben ona rağmen günde 3-4 saat çalışırdım bu arkadaş o evreyi atlattı 1 saat çalışmaya üşeniyor var mı böyle dünya peeh
Hiç gelemem bu tarz şeylere...
Yeni nesil çok kötü yaKendi isteğiyle enstruman çalmak istiyor ama ödevleri yapmıyor.Bas gitara ilk başladığın zamanlarda bütün parmakları diğer gitarlardan en az 4-5 kat fazla yara yapıyor.Ben ona rağmen günde 3-4 saat çalışırdım bu arkadaş o evreyi atlattı 1 saat çalışmaya üşeniyor var mı böyle dünya peeh
Hiç gelemem bu tarz şeylere...
O Dogru.Gitar Hic Calmadıgım İcin Bir Sey Diyemiyorum. 
O Dogru.Gitar Hic Calmadıgım İcin Bir Sey Diyemiyorum.
![]()
tepki vermedim bu seferlik ama bi daha olursa kötü yüzümü görür.Gitarla işkenceler çektiririm kötü yanım kötüdür 
Tamam demetepki vermedim bu seferlik ama bi daha olursa kötü yüzümü görür.Gitarla işkenceler çektiririm kötü yanım kötüdür
![]()
Gitar Calıp Final Falan Yap 
Gitar Calıp Final Falan Yap
![]()
Valla bu değilde başka bir çocuk böyle labali hareketlere iyice alışmıştı sinirim bozuldu normalde 1 saat verdiğim dersi 2 saat yaptım birde hiç dinlendirmeden aralıksız parmak yoran sıkıcı egzersizlerden yaptırdım çocuk ondan sonra bi daha gelmedi
Zaten bir dahaki dersede o şekilde gelseydi ben bırakacaktım hiç yoktan o bıraktı 
Valla bu değilde başka bir çocuk böyle labali hareketlere iyice alışmıştı sinirim bozuldu normalde 1 saat verdiğim dersi 2 saat yaptım birde hiç dinlendirmeden aralıksız parmak yoran sıkıcı egzersizlerden yaptırdım çocuk ondan sonra bi daha gelmedi
Zaten bir dahaki dersede o şekilde gelseydi ben bırakacaktım hiç yoktan o bıraktı
![]()
Cocuga is İşkence