Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
Beni Ömer Öldürdü adlı film tek kelimeyle harika.Üstelik gerçek bir hikaye.O adama gerçekten çok yazık olmuş.Çok işkence görmüş.

__xXx__

__xXx__

Üye
çok sinirliyim birşeyleri parçalayasım var

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Dün gece hiç uyumadım. Erkenden yatıp uyumayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu benim kardeşim olamaz diye düşünüyorum

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaş nerde moron var beni buluyor bu nasıl bi şanstır ya adama navigasyon çalışmıyor diyorum anteni açmamışsın diyor radyo çekmez diyor ne alaka artı yıl 2012 ve mb arabalarına eski tip anten koyacak ha:dry: seni o service sertifikalı tekniker olarak işe alanın kafasına tüküreyim emi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bişiy sormak için geldim:)

pelın_

18 yaşındaymış da kardeşi yaşındaymışta falan fılan bende yedimm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
18 yaşındaymış da kardeşi yaşındaymışta falan fılan bende yedimm

:aha: Geçmiş olsunda olay ne :D

Bugün kurs verdiğim eleman sinirimi bozdu geçen hafta hiç çalışmamış.Hiçte böyle yapmazdı üzüldüm valla:ağlarım:

pelın_

konuşmanın ortasında pat dıye çıkan şahsiyet çok kibarsın

MrTech

MrTech

Üye
  • Beğen
Tepkiler: pelın_
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Olabilir.Bazen Hocalar Zor Ödevler Veriyor da Sövüyoruz :ehe Anla Yani :ehe

- - - Eklendi - - -

Özür Dilerim :hih:

Yeni nesil çok kötü ya :naughty: Kendi isteğiyle enstruman çalmak istiyor ama ödevleri yapmıyor.Bas gitara ilk başladığın zamanlarda bütün parmakları diğer gitarlardan en az 4-5 kat fazla yara yapıyor.Ben ona rağmen günde 3-4 saat çalışırdım bu arkadaş o evreyi atlattı 1 saat çalışmaya üşeniyor var mı böyle dünya peeh :nono: Hiç gelemem bu tarz şeylere...

MrTech

MrTech

Üye

Yeni nesil çok kötü ya :naughty: Kendi isteğiyle enstruman çalmak istiyor ama ödevleri yapmıyor.Bas gitara ilk başladığın zamanlarda bütün parmakları diğer gitarlardan en az 4-5 kat fazla yara yapıyor.Ben ona rağmen günde 3-4 saat çalışırdım bu arkadaş o evreyi atlattı 1 saat çalışmaya üşeniyor var mı böyle dünya peeh :nono: Hiç gelemem bu tarz şeylere...
:evet: O Dogru.Gitar Hic Calmadıgım İcin Bir Sey Diyemiyorum. :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

:evet: O Dogru.Gitar Hic Calmadıgım İcin Bir Sey Diyemiyorum. :ehe

Tamam deme :ehe tepki vermedim bu seferlik ama bi daha olursa kötü yüzümü görür.Gitarla işkenceler çektiririm kötü yanım kötüdür :naughty:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

:ehe Gitar Calıp Final Falan Yap :ehe

:ehe Valla bu değilde başka bir çocuk böyle labali hareketlere iyice alışmıştı sinirim bozuldu normalde 1 saat verdiğim dersi 2 saat yaptım birde hiç dinlendirmeden aralıksız parmak yoran sıkıcı egzersizlerden yaptırdım çocuk ondan sonra bi daha gelmedi :naughty: Zaten bir dahaki dersede o şekilde gelseydi ben bırakacaktım hiç yoktan o bıraktı :kıskıs:

MrTech

MrTech

Üye

:ehe Valla bu değilde başka bir çocuk böyle labali hareketlere iyice alışmıştı sinirim bozuldu normalde 1 saat verdiğim dersi 2 saat yaptım birde hiç dinlendirmeden aralıksız parmak yoran sıkıcı egzersizlerden yaptırdım çocuk ondan sonra bi daha gelmedi :naughty: Zaten bir dahaki dersede o şekilde gelseydi ben bırakacaktım hiç yoktan o bıraktı :kıskıs:
:ehe Cocuga is İşkence :D

Üst Alt