Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

azda gülelim ya
çok dalmaa heyy kaybolursun bak

• Beğen
Tepkiler: maxirabit

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Yok birisine dalmıyorum,odaklanmıyorum başka birşey bunlar.
Ama sağol tavsiyen için.

• Beğen
Tepkiler: pelın_
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
başka bişey dıyısı aklım atakıldı acaba ne ne dıye dusunuyorum:9:P:

Öyle uzunca takılcak birisi yok aklıma kafamı yoran,düşündüğümde bir olayda sadece gelecekle ilgili...

pelın_

bı off çektım kı sorma:(

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
=s
=s

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
nasıl uyuyacam ben yav

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
=X

x\

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
son zamanları...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bursaaaaaaaa

----------Eklendi @ 13:53:26 ---------- Yazıldı @ 13:52:43 ----------

altı evliyaa üstü eşkiyaaa

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
vaav türkiye bölgesinde giderek devleşen bi ülke oluyor o teröristlere atılan bombalar neydi öle aboooo işte bu yaaa aselsan yapacak bu işi şimdi düşünüyorumki önce ürettiği savaş teknolojileri dünyaca saygı gören bi ülke olalım sonra sağlam bir araba üretip bu markayı ülkece tercih edip kullanalım ve birde androidli dehşet bir cep telefonu üretelim 70 milyon olarak elimizdeki telleri yokedip kendi telefonumuzu kullanalım bakın görün Türkiye dünyanın yeni amerikası oluyormu olmuyor mu?Hedef 2023......----------Eklendi @ 06:22:01 ---------- Yazıldı @ 06:16:51 ----------türkiyeyi mimari açıdan dönüştürmeliyiz... Böyle çöplük gibi hiçbir estetiği olmayan yapılarla bu ülke güzelleşmez.. şehirlerimizi bölge bölge yıkıp yeniden yapmalıyız yeni bir kafayla ülkeler yüksek gökdelenler yapmk için yarışırken bizim bu betonarme tuğlalardan kurtulmamız lazım... Belki yüzyılı bulur ama atanın hayalinde bi ülke olalımda isterse 200 yıl geçsin...----------Eklendi @ 06:23:48 ---------- Yazıldı @ 06:22:01 ----------o ....... Yunanlılar bizden çaldığı adaları ..... Kurtarmak için satışa çıkardılar allah görüyor işte size müstahak inşallah ülkenizi satacak durumlara geleceksiniz daha bu bile değil ve bizde sizin lanet çöküşünüzü zevkle seyredeceğiz...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
etbalığa gidicem orda dayımın beyaz N8 ini adam edem biraz vaav benimki kardeş görücek :ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Forum çoluk çocuk kaynıyor.Sarmıyor artık burası.Kendi hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
iftarı düşünüyorum

zaza

zaza

Üye
yorum yapıyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
zazaya üzülüyorum

zaza

zaza

Üye
mertin üzüntüsünü düşünüyorum

pelın_

hah uyuyamadı galıba gece yıyıp pçmedenbıde araştırma yapmış bıraz akıllı ve cesaretlı olsaydı neler yaprdı dıye dusunuyo ve guluyorum:)

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Çok mutluyum olumsuzluklardan kurtuldum,rahatım artık:D

Üst Alt