Gitti ya :(
minoo Üye Ne kadar zordur aslında sevip de seviyorum diyememek. Görüp görmemezlikten gelmek, yaşadığını bilip de benim için öldü demek. Can Yücel Bu sözü düşünüyorum.
Ne kadar zordur aslında sevip de seviyorum diyememek. Görüp görmemezlikten gelmek, yaşadığını bilip de benim için öldü demek. Can Yücel Bu sözü düşünüyorum.
JohnLemmon Üye Astrosman' Alıntı: Kahvaltımı yapayımda. Dershaneye gideyim... Genişletmek için tıkla ... aynen kahvaltının hazırlanmasını bekliyorum kahvaltıdan sonra dersane
Astrosman' Alıntı: Kahvaltımı yapayımda. Dershaneye gideyim... Genişletmek için tıkla ... aynen kahvaltının hazırlanmasını bekliyorum kahvaltıdan sonra dersane
minoo Üye The Man Who Cried.. Güzel filmdi. O da bitti. Geceden beri izlediğim 4. film Yeni film arayışı içindeyim şu an
The Man Who Cried.. Güzel filmdi. O da bitti. Geceden beri izlediğim 4. film Yeni film arayışı içindeyim şu an
__piranha__ Üye minoo' Alıntı: Ayakta duramıyorum ya bayılcam şmdi Genişletmek için tıkla ... bi tane redbull iç bırak ayakta duramamayı kanatlanıp uçarsın bile
minoo' Alıntı: Ayakta duramıyorum ya bayılcam şmdi Genişletmek için tıkla ... bi tane redbull iç bırak ayakta duramamayı kanatlanıp uçarsın bile