İsteyen kiskansin veya isteyen kendi kendine gelin guvey olsun,biz kendimizi biliyorsak gerisi de pek umursanmaz. Önemli olan ikimizin sevgisidir kimin ne dedigi degil,her olumsuz cumle soylemenizle zaten kendinizi belli etmis oluyorsunuz bu da dogal olarak kiskandiginizin belirtisidir. Siz sevdiginizin ismini soylemeye korkuyorsaniz,bu da sizinle ilgilidir ve ya burada olmasindan cekiniyorsaniz yine buda sizinle ilgilidir. Hayatta en guzel sey olandir zaten iki insan arasindaki sevgi,ne mutlu ki onun ismini hep soyluyorum ve siz niye bu kadar onun ismini soyluyor diye kizsaniz da onu duymam zaten bu icimden gelen cumledir,gerisi ne soyledigi degil. Bizi biz yapan yine bizizdir. Gecmise bakmiyorum,ne guzel ki hayatim da gecmisi unutturan bir kisi var. Olumsuzluk bile olsa yuzumun gulmesine sebep olan bir insan var. Yeri geldi igneli laflar soylendi yeri geldi bu yuzden kizildi ama hic birinizde cikip demedi ki mutlu olun

Dememeniz yani kisdandiginizin da belirtisidir,hanginiz sevdiginiz kisinin sitede rahatca onunla gezebiliyorsunuz ki. Daha ilk dakika geldigi an bile hemen birisiyle konusur diye sitenin adini bile soylemiyorsunuz. Onemli olan guvense sizin her yaptiginizi bilmesi lazim saklamaksa,nereye kadar sakliyacaksiniz ki bir gun zaten cikar. Sitede acisiyla tatlisiyla cok zaman gecirdim ama hic bir zaman da sevgilimle burada oldugum zaman boyle tepkiler alacagimizi da beklemiyorduk,gercekten garip geldi ve cok farkli anlarinizi da gormus olduk

Şunu da ogrendik bu site bir sevgiliyi bile kaldiramiyor

Kutluyacaginiza,ne mutlu diyeceginize her biriniz igneli laflar soylediniz ama en sonunda tek bir aciklama yapalim dedik karar alip. Hepinizi farkli tanidigimin da farkina varmis oldum

Yaptiklariniz yuzunden damla bile sogudugu oldu cunku hos olmayan olaylarla bile karsilasti. Simdi ne yapiyorsunuz derseniz,beraberiz ve bizi kimse yikamaz